Snake 0 Posted June 10, 2010 Dali netko zna kako se skida i vraca na mjesto čep od golfa IV? nebi ga želio puknuti hvala Share this post Link to post Share on other sites
jady 5 Posted June 11, 2010 pa na lijevo otvoris,a na desno se zatvori i vrtis dok ne cujes onaj "klik".onda zatvoris vrata... Share this post Link to post Share on other sites
Snake 0 Posted June 11, 2010 pa na lijevo otvoris,a na desno se zatvori i vrtis dok ne cujes onaj "klik".onda zatvoris vrata... krivo sam se onda izrazio, mislio sam na poklopac tj vrata kako se skinu Share this post Link to post Share on other sites
Hari_kocka 0 Posted June 11, 2010 krivo sam se onda izrazio, mislio sam na poklopac tj vrata kako se skinu skinu skroz jel??? Share this post Link to post Share on other sites
Snake 0 Posted June 11, 2010 skinu skroz jel??? kako skroz ih skinut da nis ne pukne jel ih mislim vratiti nazad kad nes napravim Share this post Link to post Share on other sites
zoki 2 0 Posted June 13, 2010 Ovako: i jedna safety Sretno! Pozz. Share this post Link to post Share on other sites
Snake 0 Posted June 14, 2010 Ovako: i jedna safety Sretno! Pozz. hvala ti puno Share this post Link to post Share on other sites
vwrudi 1 Posted January 17, 2013 Evo da ne otvaram novi topic, pa cu se nadovezati ovdje. Dal je moguće skinuti cilindar brave iz čepa rezervara? Jel itko radio to? Cura kaže da nešto zeza, a ja nisam stigao pogledat još. Share this post Link to post Share on other sites
vwrudi 1 Posted January 17, 2013 Nije moguće da nitko nije to radio?! Bump Share this post Link to post Share on other sites
<TDI> 585 Posted March 10, 2018 Čep spremnika goriva (gumena vezica) Da li je netko imao problem sa ovom gumenom vezicom što drži čep spremnika i koja se sa godinama skori i pukne. Vidim da na gumi piše kataloški ali ne znam da li je dobavljiva i ako je, kako se montira na čep. Novi čep u ovlaštenom košta 364,54 kn pa ako se ova gumena vezica ne može promijeniti uzet ću onda sa ebaya sa natpisom "Diesel" kao što je na donjim slikama jer moj je bez. - Gumena vezica (1J0201556) - Čep spremnika (1J0201553C i 1J0201553S) Share this post Link to post Share on other sites
VWTDI 5 Posted March 10, 2018 Ja nisam imao problema sa gumenom vezicom sto drzi cep spremnika,moja je bila ko nova i poslije toliko godina,Kod mene je bio takav cep spremnika bas je pisalo na njemu "Diesel",a bila je i naljepnica sa vana iznad poklopca spremnika. Share this post Link to post Share on other sites
<TDI> 585 Posted March 10, 2018 I ova je još dobra posvuda ali je pukla na jednom mjestu, možda je bila u nezgodnom položaju ali uvijek sam pazio da tu vezicu spremim nakon tankanja da nema oštar kut. Share this post Link to post Share on other sites
sink.as 2 Posted March 10, 2018 Moja pukla mojom krivnjom, natanka gorivo i zatvorio poklopac a nisam zavida cep...tu je napukla i kroz kratko vrijeme pukla, nikako pogledat jeli veziva odvojiva od cepa ili je zavarena za cep Poslano sa mog FRD-L09 koristeći Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
<TDI> 585 Posted March 10, 2018 Ma da, ako se ta gumena vezica ne posloži nakon tankanja sa vremenom je dovoljno da malo pukne i ode cijela. Postoji plastični prsten okolo čepa i na njega je spojena gumena vezica, odnosno zavarena je i ne vidim kako taj prsten promijeniti, vidio sam da su neki kemijali sa žicom a to mi se ne radi. Možda uzmem ovog sa ovih slika koje sam gore stavio, djeluje mi očuvan i ima natpis"Diesel" pa da i njega riješim. Ovaj je sa A3 8P pa se nadam da paše jer je razlika samo u zadnjem slovu C a ovaj je S. Share this post Link to post Share on other sites
luka93 26 Posted March 10, 2018 A nije ni bitna toliko ta vezica, ionako nikad čep ne visi o njoj Share this post Link to post Share on other sites
<TDI> 585 Posted March 10, 2018 Da, spojena je na poklopac. Sada sam tu vezicu skinuo a onaj ostatak gume koji je bio na prstenu okolo čepa sa skalpelom poravnao da se ne vidi al znaš mene, ne volim da je išta polomljeno. Share this post Link to post Share on other sites
luka93 26 Posted March 10, 2018 Ae mora bit sve savršeno jel Share this post Link to post Share on other sites
<TDI> 585 Posted March 10, 2018 E da, onoliko koliko se mogu rastegnit haha. Ajd, nije ovo neki trošak pa može još proći ali za druge stvari više nema ni lipe, kvotu sam za ovu godinu potrošio. Share this post Link to post Share on other sites
mur3633 269 Posted March 10, 2018 I meni je ta vezica prekinuta. Baš sam htio ići u ovlašteni da pitam za cijenu. Ali ako može da se nabavi komplet poklopac sa natpisom Diesel i vezicom, to je onda još bolja solucija. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
<TDI> 585 Posted March 10, 2018 Preskup je da uzimam novi u ovlaštenom, nema šanse, uzmem polovni i vozi. Share this post Link to post Share on other sites
<TDI> 585 Posted March 11, 2018 Moram pitat da ne ispadne "pita skuplja od tepsije" i da na kraju ovaj od Audi A3 8P čep ne valja. Dolje su slike od mog i vidi se da je različit u ovom dijelu koji ide u spremnik ali na ebayu kada tražim pod brojem (1J0201553C) isto nailazim u ovom obliku kakav je od Audia a u ovlaštenom je pod novim brojem (1J0201550BP 9B9). (1J0201553C) Audi A3 8P (1J0201553S) Share this post Link to post Share on other sites
WV Polo 1 Posted March 11, 2018 Ja nisam imao problema sa gumenom vezicom sto drzi cep spremnika,moja je bila ko nova i poslije toliko godina,Kod mene je bio takav cep spremnika bas je pisalo na njemu "Diesel",a bila je i naljepnica sa vana iznad poklopca spremnika. Rent a car, firma sa brdo istih auta ili je to netko sasvim bezveze nalijepio izvana Share this post Link to post Share on other sites
VWTDI 5 Posted March 11, 2018 (edited) Kupljen od prvog vlasnika,nije bio rent a car,ali ipak ima svoju namjenu naljepnica ,da se zna koje ce gorivo sipati kada odes na pumpu ,jer desavalo se da i naspe benzin umjesto dizela,pa ipak bolje se malo osigurati da mu naljepica zapne za oko a ima i cep pise na njemu Diesel. Edited March 11, 2018 by VWTDI Share this post Link to post Share on other sites
<TDI> 585 Posted March 11, 2018 Uvijek sam tankam, ne dam nikome da mi toci i rasipa naftu po laku. Share this post Link to post Share on other sites
VWTDI 5 Posted March 11, 2018 (edited) I ja bih sam tankao ali ne daju, ali tu stojim i kontroliram da li ce pasti kap na lak. Edited March 11, 2018 by VWTDI Share this post Link to post Share on other sites