0
Mark

afn 110ks

Recommended Posts

afn 110ks...

ne vuče ponekad kad stisnem gas... ne znam kak bi to opisao... nema šus uopće... onda ga ugasim... i upalim i radi normalno...

čuje mi se turbina kako puše al on neće da ubrza kak inače... nego polako se penju obrtaji... mislim da sam čuo neki piskutav zvuk visoke frekfencije....

stavim ga u treću i gas do kraja... treba mu "sto godina" da dođe do 4000okretaja..

da li je moguće da je boš pummpa?

ma hebemu ne znam kak da opišem.. postavite pitanja... :lol2

hvala..

prvojeri:

filter goriva

maf

crijeva vakuma, i usisa

turbo

katalizator...

hahahahaha :D

:rotfl

meni se isto jučer desilo,počet ću od maf-a da ga počistim pa dalje :)

trebam danas do zg-a doći... valjda neće ništa biti...

nikad ništa i eto sad kad trebam na put me počne hebat.. ccc...

jel mi može netko to provjerit danas ili sutra? dogovorit ćemo se oko nadoknade u piću, klopi ili parama.. :)

kak ću se trkat u karlovcu sa sporim autom...

jel mi može netko to provjerit danas ili sutra? dogovorit ćemo se oko nadoknade u piću, klopi ili parama.. :)

kak ću se trkat u karlovcu sa sporim autom...

gle pol tih stvari (sve osim fizičkih oštečenja i kata) se može vag-comom prekontrolirat pa fektaj nekog da ti malo prošvrlja, sigurno će netko uzet i lap na meet...

Niš nebu autu ak se voziš tak...

Mom burazu je bio akumulator pri kraju(praznio se sam od sebe nakon dana stajanja) i ujutro jedva upali, a auto

vuče ko krepano kljuse. Nakon par km ga ugasi i opet upali i onda ide normalno. Valjda je dopunilo akumulator

pa prilikom paljenja nije dolazilo do velikog pada napona pa se valjda komp uspio do kraja zbutat.

Ne mogu reči da je isto i kod tebe, vec samo naglas razmišljam.

Od kad je promjenio akum. to se više ne događa.

E da motor je 1Z

ovak da detaljnije opišem kvar,furam se uzbrdo sve 5 vuče kak treba i najednom ništa,ko sdi,ali kad mu oduzmem gas,onda prekraj opet mrvicu povuče,sumnjam da je do filtera ili mafa čak ,nekaj drugo mi smrdi,ima netko s pametnim odgovorom? ;)

ovak da detaljnije opišem kvar,furam se uzbrdo sve 5 vuče kak treba i najednom ništa,ko sdi,ali kad mu oduzmem gas,onda prekraj opet mrvicu povuče,sumnjam da je do filtera ili mafa čak ,nekaj drugo mi smrdi,ima netko s pametnim odgovorom? ;)

budemo ga na dijagnostiku spojili kad mi kutiju napravis :bleh

luft menge messer ilitiga mjerač protoka zraka .............za svaki slučaj spoji ga na dijagnostiku,ali po simptomima vjerojatno je do njega.

0