zihaGT 0 Posted June 13, 2010 bilo dobro, a? evo prvi put da sam propustila... bila s frendicama na djevojačkoj u umagu... al dio atmosfere me ipak zahvatio, jer smo upale u kolonu vw ekipe od lučkog do karlovca, kad smo kretale prema moru... i naravno, standard, snimanje, slikanje... cure su se tolko oduševile da su rekle da na sljedeći meet idu samnom Share this post Link to post Share on other sites
eDoGTD 0 Posted June 13, 2010 predobro je bilo.....svaka cast na organizaciji....bilo pun klinac ekipe,opijalo se na sve strane =) sljedece god jos bolje ima da bude =) Share this post Link to post Share on other sites
MOTA BOY 3 Posted June 13, 2010 Videooooos pleaseee! Share this post Link to post Share on other sites
Sioux 0 Posted June 13, 2010 evo i mene, ma sta rec, bilo je predobro, malo prevruce u subotu pa nisam bas slikao aute, zavukli se u hlad i uzivali...a predvecer, i samu vecer bolje da ne komentiram... upoznao dosta novih ljudi, svaka cast svima!! hvala slavoncima, tocnije mrkiu za rostilj i ugljen. P.S. Sparky nadam se da ces formatirat karticu iz fotica... :rotfl Share this post Link to post Share on other sites
puks 0 Posted June 13, 2010 bio i neki bijeli.. nisam ga mogo naci... bit ce slijedeco godine i moj... Bio je al mislim da mu je radilica rekla zbogom, nesto je grdo tuklo iz njega Uglavnom bilo super bilo svega auta ljudi ekipa... Share this post Link to post Share on other sites
Danijel02 0 Posted June 13, 2010 bilo predobro , voznja s bille do karlovca legendarna , svaka cast ekipi i moram pohvalit cijene na samom eventu...stvarno ok i realno... nisam sliko puno radi onog sunca al imam jedan video Share this post Link to post Share on other sites
sanel_g3 1 Posted June 13, 2010 bilo je odlično , sve pohvale organizatorima šta su to doveli na ovakav nivo Share this post Link to post Share on other sites
MOTA BOY 3 Posted June 13, 2010 Hahaa! Jel ima štogod slika il filmića iz koloneeee?! Share this post Link to post Share on other sites
mely132 0 Posted June 13, 2010 Ovo su bili moji frendovi u low rideru i mogu reći da ima je kasnije malo falilo da opet ispovrate onu silnu cugu koju su popili.... imam ja dost slika iz kolone, probat ću ih stavit gore ovih dana!! BILO JE MRAAAAAKKK!! jeste da je voda bila malooo hladna ali je bilo super!! Share this post Link to post Share on other sites
Troni 0 Posted June 13, 2010 sta rec, masa dobrih vozila,hostese, korana, rostilj i osjecko.. upozno masu ljudi.. neznam ko je napiso da se slavonci udaljili, trebo si doc do šanka, ak nismo tamo onda rostiljamo nadam se da su svi sretno stigli doma.. eo jedina slika koju imam, neki poznat momak Share this post Link to post Share on other sites
Poga 1 Posted June 13, 2010 Ove godine je bilo predobro! Cini mi se da je bilo puno vise auta nego proslih godina. Sve pohvale organizatorima Share this post Link to post Share on other sites
Gerbi 0 Posted June 13, 2010 Sve pohvale za ekipu...prvo sam bio spriječen da uopće dođem, a na kraju sam išao dvije ture Rijeka - Karlovac, jer smo morali vratit FIATa i vratit se s VWom :D Upoznao puno novih ljudi i tako...bilo bi mi jako žao da nisam išao, a posebno me motivirala poruka na 4umu da dođem ...evo malo slika od mene...ostatak kasnije: Share this post Link to post Share on other sites
Paic-Bj 0 Posted June 13, 2010 Bjelovarska ekipa se vratila doma oko 14h! Bilo je pree ludo svaka ćast svima. Slike kasnije kad dođem ksebi Pozz svima Share this post Link to post Share on other sites
TOMZG 1 Posted June 13, 2010 ovogodisnji VWTS je zbilja bio na visoj razini, od ekipe, auti, happeninga i sve ostalog meni je ovo 3. po redu VWTS i dosada naaaajbolji! uz staru ekipu upoznao sam dosta nove ekipe! pivica, rostiljcic, ekipa koja se cijelo vrijeme zahebava, to je to! velika hvala nasem predsjedniku Miri i Fogicu sta su ove godine za nas organizirali odlican event, takoder pozdravljam svu ekipu od splicana, imocana, rijecana, slavonaca, zagoraca,.... takoder veliko hvala mom velikom prijatelju Tomeku(Ledenom G60) koji me vozio i trpio cijela dva dana ekipa jos jednom veliki pozz svima i veliki respekt jer ste ga zasluzili naravno vidimo se dogodine! Share this post Link to post Share on other sites
Junior 0 Posted June 13, 2010 Evo da se i ja javim... drugi put sam bio tamo i fkt je bilo ono pre dobro, hvala ekipi iz samobora sto su me opet vozili sljedece godine idem sa svojim kolima... Snimo sam pun kufer toga pa ce bit i neki video uskoro, valja to sve poslozit i napucat muzike pa cemo uplodat... svaka cast organizatorima i ljudima koju su dosli, pa cak i oni iz austrije... VELIKI .... cujemo se uskoro dok slozim filmich... PozdraVW Share this post Link to post Share on other sites
volja 0 Posted June 13, 2010 (edited) bilo je super,malo sam auto preforsiral na povratku kući,velka vručina! ful gas,ode leteči lageri!!mi može netko na pm objasnit kak se stavljaju slike,baš i nisam vješt s tim Edited June 13, 2010 by volja Share this post Link to post Share on other sites
Sparky 0 Posted June 13, 2010 (edited) evo i od mene sve pohvale organizatorima meni osobno je ovo bio najbolji event dosad-samo jedna zamjerka...trebalo je promjeniti vodu u bazenu ... imam ja jednu snimkicu ako PetarIM dozvoli uploadat cu je(bez cenzure) 2 sioux jesi siguran da zelis slike s mog aparata,ja nemam nijednu sliku auta samo one sta ti je djevojka slikala...a mene malo toga sram :bag: Edited June 13, 2010 by Sparky Share this post Link to post Share on other sites
mateo.split 0 Posted June 13, 2010 (edited) dva precool auta i jedna scena kad je lipo krenilo! pa mi se zamutilo pa ono wtf? nemojte se ljutiti zbog postavljanja linka ali je usko vezano za meet http://www.net.hr/webcafe/page/2010/06/12/0259006.html Edited June 13, 2010 by mateo.split Share this post Link to post Share on other sites
Sioux 0 Posted June 13, 2010 evo i od mene sve pohvale organizatorima meni osobno je ovo bio najbolji event dosad-samo jedna zamjerka...trebalo je promjeniti vodu u bazenu ... imam ja jednu snimkicu ako PetarIM dozvoli uploadat cu je(bez cenzure) 2 sioux jesi siguran da zelis slike s mog aparata,ja nemam nijednu sliku auta samo one sta ti je djevojka slikala...a mene malo toga sram :bag: NE ZELIM, zato i kazem da se nadam formatiranju i trajnom unistavanju... Share this post Link to post Share on other sites
drake 0 Posted June 13, 2010 Bilo je odlicno, vise slika i rici kad dodem malo sebi Da ne gledamo samo slike auta, evo za pocetak par mojih slicica Share this post Link to post Share on other sites
Kazaam 0 Posted June 13, 2010 Mogu reći samo jednu riječ za event, a to su dvije: bilo je preje3enoooooo baš onako kako treba biti... Svaka čast organizatorima i cijeloj VW ekipi, scena je stvarno na nivou i imamo se čime pohvaliti, bilo je prejakih vozilica Ono putovanje do KA je isto jedno posebno iskustvo, jedan poseban feeling biti u tolikoj koloni kojoj se nije vidio kraj Žao mi što nisam prenoćio i ostao i drugi dan i upoznao ostatak ekipe ali iovako mogu reći da je bilo prejako - atmosfera je za 5, a i slavonci su se pobrinuli napraviti svoj show Share this post Link to post Share on other sites
SHILTAC 0 Posted June 13, 2010 mi smo se maknuli u hlad tj u zelenilo jer smo mi kampirali a ulaz nam je bio preskup da svi ulazimo....ali sve ok osim jedne stvari....napisem poslje.... drago mi je sto sam upoznao poprilicno ljudi i sto je par ljudi mene trazilo da poprica samnom...bas mi je drago zbog toga svima drago mi je da smo se upoznali i popričali.. Share this post Link to post Share on other sites
J E Ž 0 Posted June 13, 2010 Evo da i ja ostavin komentar... Bila je jebenica,druge godine cu dopeljat jos vecu ekipu i ako Bog da dolazimo u petak vwidimo seeee!!!! Evo par slikica i od mene... Share this post Link to post Share on other sites
acovw 0 Posted June 13, 2010 bilo je prebrutalno, evo link slika na feisu, jer ima puno toga... http://www.facebook.com/album.php?aid=5898...6739&ref=mf Share this post Link to post Share on other sites
Sioux 0 Posted June 13, 2010 (edited) evo nekih mojih slikica djuroG3 rostilj/gradele i auto koji me odusevio, stvarno divna duja trebalo je samo stakla povadit, al se decki zaigrali pa je auto raskupusan i na kraju okrenut na krov zagrijavanje ej ti, nemoj da me slikas jedno panoramica imam jos par slika,moram ih malo uredit pa cu i to uploadat, al ne da mi se sad. Edited June 13, 2010 by Sioux Share this post Link to post Share on other sites