Emić Gti 0 Posted June 14, 2010 Jel zna tko kad će se objaviti rezultati, neki od nas nisu mogli ostati u Nedjelju pa nas zanima.... Share this post Link to post Share on other sites
marko.p 0 Posted June 14, 2010 (edited) bilo je odlično...nisam bio cijelo vrijeme nego sam dolazio više puta tokom vikenda, subotu navečer sam sa ženom bio... e da, upoznao sam se s članom JuraXX(neki broj), mislim da se Marijan zove, Slavonac je....bio malo pod parom, vjerovatno se ne sjeća, razglabali mi tam nešto, ni sam neznam šta... upoznao sam se i s Petrom001, da malo pod parom bio....njega sam vidio kad je doma išao ja iz zg on prema zg... prepoznao sam dosta članova, drake, larki, audicabrio(naganjao hostese), peru, član koji ima rege SS, roko....htio se upoznat sa svima, pivu popit...bilo mi glupo javljati se i gnjavit ljude... Edited June 14, 2010 by marko.p Share this post Link to post Share on other sites
Vec 1 Posted June 14, 2010 nenadj*bivo dobro upoznao puuuno ljudi,zahebancija do jaja... mrki,hebena ti ona brlja ujutro mi magla bila imam par slika tek' toliko,nisam stig'o nis' u'vatit' EKIPA Share this post Link to post Share on other sites
Petar 001 0 Posted June 14, 2010 upoznao sam se i s Petrom001, da malo pod parom bio....njega sam vidio kad je doma išao ja iz zg on prema zg... da je malo nebi se ni znalo ) :rotfl :rotfl da vidio sam da si blico Sve super Sve 5 ekipe vise nego proslih godina Svaka čast austrijancu sa lowriderom i ekipi iz AT koja koje dogurala sve do KA Naravno svojoj Domaćoj ekipi iz BJ, Juri koji mi je ustupio krevet ali jbg nisam stigo do njega Teqilli posebno i nebrini poslat cu ti broj racuna NIsam sliko snimo jesam nesto valjda ce bit neki filmić Share this post Link to post Share on other sites
Jura31 0 Posted June 14, 2010 bilo je odlično...nisam bio cijelo vrijeme nego sam dolazio više puta tokom vikenda, subotu navečer sam sa ženom bio... e da, upoznao sam se s članom JuraXX(neki broj), mislim da se Marijan zove, Slavonac je....bio malo pod parom, vjerovatno se ne sjeća, razglabali mi tam nešto, ni sam neznam šta... upoznao sam se i s Petrom001, da malo pod parom bio....njega sam vidio kad je doma išao ja iz zg on prema zg... prepoznao sam dosta članova, drake, larki, audicabrio(naganjao hostese), peru, član koji ima rege SS, roko....htio se upoznat sa svima, pivu popit...bilo mi glupo javljati se i gnjavit ljude... a to marko sorry ak sam davio malo sam se prebio pa mi film bas ne radi, al je bilo odlicno tko nije bio ne zna sto propusta Share this post Link to post Share on other sites
dvojka 1 Posted June 14, 2010 bilo preodlicno, bolje iz godine u godinu p.s. izvinite sta smo izgazili sve trave oko parka, nisam ja, drajer je Share this post Link to post Share on other sites
marko.p 0 Posted June 14, 2010 da je malo nebi se ni znalo ) :rotfl :rotfl da vidio sam da si blico ma vidio sam na 100 m, odma sam prepoznao auto.... ako budeš dolazio u ka, obavezno se javi za cugu... a to marko sorry ak sam davio malo sam se prebio pa mi film bas ne radi, al je bilo odlicno tko nije bio ne zna sto propusta ma sve 5, nisi davio Share this post Link to post Share on other sites
TROJKA 2 Posted June 14, 2010 a to marko sorry ak sam davio malo sam se prebio pa mi film bas ne radi, al je bilo odlicno tko nije bio ne zna sto propusta da je to maloo.....koliko je puno onda ....odlicno stavrno mi nije zao....ta kolona auta,toliko ljudi koji te kuze i sve...stvarno neprocjenjivo... Share this post Link to post Share on other sites
swift 0 Posted June 14, 2010 pozdrav ekipi... bilo je OK, ali svejedno...meni nije bilo ni priblizno kao prosle godine. Oni "niplsi" se nikako na vecer nisu uklapali u atmosferu tamo, a jos kada je pocela pjesma...nosi mi se bijela boja ...bilo bi bolje da je DJ lupao cijelu noc inace....pic pic! Pozdrav! Share this post Link to post Share on other sites
rajkec 8 Posted June 14, 2010 @ rajkec, kada se vidimo ima da opet medicu rijesimo @ Sibenik btw, neki odlicno plesu tango kad su pod gasom neko je napisao da nije imao kupace za kupati se u korani. Nije ih imala ni CK ekipa Share this post Link to post Share on other sites
kreza 0 Posted June 14, 2010 (edited) a da je bila pisma "....kako je dobro vidjeti te opet....." onda bi bilo dobro jel :rotfl :rotfl :rotfl kad će lista dobitnika izac? da vidimo koje šta osvojia Edited June 14, 2010 by kreza Share this post Link to post Share on other sites
SHILTAC 0 Posted June 14, 2010 da je to maloo.....koliko je puno onda ....odlicno stavrno mi nije zao....ta kolona auta,toliko ljudi koji te kuze i sve...stvarno neprocjenjivo... se sječaš kad smo pričali u parku kod mog auta i ide neki lik sa fotićem ti mu kažeš da neka ide slika onu trojku sa devetkama a on: a. ha sam bljedo gleda! jebeno! Share this post Link to post Share on other sites
puks 0 Posted June 14, 2010 Evo osvrt predsjednika Tuning garage prijatelj na2 8. wv tuning show bolji nego ikad ; puno sadržaja , zanimljivosti , sve pohvale organizatoru, čestitke članovima TGPNA2 na osvojenim peharima ,onima koji nažalost nisu dobili pehar, te ostalim čanovima koji se nisu natjecali ali su svojom prisutnošću uveličali sami događaj,,......EKIPA ZAKON STE!!!!!!!!!!!!!!!!...!!!!!! SA STOVANJEM PREDSJEDNIK MIRO Bilo nam je suuupppeeerrrr Share this post Link to post Share on other sites
Ribica 0 Posted June 14, 2010 ma nije me ni okrznulo Share this post Link to post Share on other sites
markec 0 Posted June 14, 2010 (edited) Ovo mi je bio prvi ovakav susret u karijeri, tako da imam samo pohvale, počevši od Bille u subotu ujutro, pa da nedjelje i povratka doma. Pozdravljam ledenog, tom-zga, djoku, lamu, ironica, leona i malog i ostale koji su skupa s nama bančili u šumarku, nadam se skorom ponavljanju ovako nečeg s malo više žestice, a manje pive Edited June 14, 2010 by markec Share this post Link to post Share on other sites
dim 0 Posted June 14, 2010 bilo je odlicno. ovakvi dogadjaji se ne tribaju propustati, svaka cast organizatorima Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted June 14, 2010 bio prvi puta...i sta reci.. VWidimo se i sljedeće godine :bravo samo se nadam da ce se Korana malo ugrijati.. noc sa subote na nedjelju najjaca koliko se sjecam miro hvala za zastavu Share this post Link to post Share on other sites
Paic-Bj 0 Posted June 14, 2010 Evo malo slika i od mene Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted June 14, 2010 nenadj*bivo dobro upoznao puuuno ljudi,zahebancija do jaja... mrki,hebena ti ona brlja ujutro mi magla bila Sad ti je moja rakija kriva a kad smo se sreli si vec imao poker ociju,nisam znao jel da ti pruzim ruku ili trazim puls... Meni je kriva rakija sto prvo nisam vidio rupu na travnjaku i nasjeo,odkacio plastike neke pa mi je tocak pojeo pola oplate pod blatobranom do doma Share this post Link to post Share on other sites
feljan 0 Posted June 14, 2010 jebenitzaaaaaa mnogo dobar meet bio ove god Share this post Link to post Share on other sites
woodoo 0 Posted June 14, 2010 http://www.kaportal.hr/8-vw-tuning-show-u-karlovcu Share this post Link to post Share on other sites
Kazaam 0 Posted June 14, 2010 I konjinama kaj su maznuli one male nalje za bočnu šajbu sa oznakama meeta. da jbt ja došao NI JEDNE - veli žemska uzimali su po 3-4...pa bokte šta će vam tolike nalje, ja sirotek jednu htio... ako ima tko jednu da je sačuvao nek mi proda pliz Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted June 14, 2010 sanele tnx sto si nas cekao kod naplatnih..ne bi nikada nasli billu ..iovako smo se izgubili ,al nekako smo se snasli :lol2 osjecaj u koloni izmedju KA i ZG..neopisivo Share this post Link to post Share on other sites
Jura31 0 Posted June 14, 2010 sanele tnx sto si nas cekao kod naplatnih..ne bi nikada nasli billu ..iovako smo se izgubili ,al nekako smo se snasli :lol2 osjecaj u koloni izmedju KA i ZG..neopisivo kako ne bi, samo je problem sto vas ja nisam mogao pohvatati sve na rotoru kad sam vozio spediciju bio sam tamo nekoliko puta malo je problem tko ne zna vidi je, a ne zna kako doci Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted June 14, 2010 sad znamo za sljedecu godinu :fakjea Share this post Link to post Share on other sites