5 5
golfijaner

8 VW TUNING SHOW - KarloVWac

Recommended Posts

Jel zna tko kad će se objaviti rezultati, neki od nas nisu mogli ostati u Nedjelju pa nas zanima....

bilo je odlično...nisam bio cijelo vrijeme nego sam dolazio više puta tokom vikenda, subotu navečer sam sa ženom bio...

e da, upoznao sam se s članom JuraXX(neki broj), mislim da se Marijan zove, Slavonac je....bio malo pod parom, vjerovatno se ne sjeća, razglabali mi tam nešto, ni sam neznam šta...

upoznao sam se i s Petrom001, da malo pod parom bio....njega sam vidio kad je doma išao ja iz zg on prema zg...

prepoznao sam dosta članova, drake, larki, audicabrio(naganjao hostese), peru, član koji ima rege SS, roko....htio se upoznat sa svima, pivu popit...bilo mi glupo javljati se i gnjavit ljude...

Edited by marko.p

nenadj*bivo dobro :palci

upoznao puuuno ljudi,zahebancija do jaja... :fakjea

mrki,hebena ti ona brlja :D ujutro mi magla bila :lol2

imam par slika tek' toliko,nisam stig'o nis' u'vatit' :D

EKIPA :respekt

upoznao sam se i s Petrom001, da malo pod parom bio....njega sam vidio kad je doma išao ja iz zg on prema zg...

da je malo nebi se ni znalo ;)) :rotfl :rotfl :rotfl :rotfl

da vidio sam da si blico ;)

Sve super Sve 5

ekipe vise nego proslih godina

Svaka čast austrijancu sa lowriderom i ekipi iz AT koja koje dogurala sve do KA

Naravno svojoj Domaćoj ekipi iz BJ, Juri koji mi je ustupio krevet ali jbg nisam stigo do njega ;) Teqilli posebno i nebrini poslat cu ti broj racuna ;)

NIsam sliko snimo jesam nesto valjda ce bit neki filmić

bilo je odlično...nisam bio cijelo vrijeme nego sam dolazio više puta tokom vikenda, subotu navečer sam sa ženom bio...

e da, upoznao sam se s članom JuraXX(neki broj), mislim da se Marijan zove, Slavonac je....bio malo pod parom, vjerovatno se ne sjeća, razglabali mi tam nešto, ni sam neznam šta...

prepoznao sam dosta članova, drake, larki, audicabrio(naganjao hostese), peru, član koji ima rege SS, roko....htio se upoznat sa svima, pivu popit...bilo mi glupo javljati se i gnjavit ljude...

a to marko sorry ak sam davio malo sam se prebio pa mi film bas ne radi, al je bilo odlicno tko nije bio ne zna sto propusta :zivio

bilo preodlicno, bolje iz godine u godinu

:fakjea:bravo

p.s. izvinite sta smo izgazili sve trave oko parka, nisam ja, drajer je

da je malo nebi se ni znalo ;)) :rotfl :rotfl :rotfl :rotfl

da vidio sam da si blico ;)

ma vidio sam na 100 m, odma sam prepoznao auto....

ako budeš dolazio u ka, obavezno se javi za cugu...

a to marko sorry ak sam davio malo sam se prebio pa mi film bas ne radi, al je bilo odlicno tko nije bio ne zna sto propusta :zivio

ma sve 5, nisi davio

da je to maloo.....koliko je puno onda :D

....odlicno stavrno mi nije zao....ta kolona auta,toliko ljudi koji te kuze i sve...stvarno neprocjenjivo...

pozdrav ekipi...

bilo je OK, ali svejedno...meni nije bilo ni priblizno kao prosle godine. Oni "niplsi" se nikako na vecer nisu uklapali u atmosferu tamo, a jos kada je pocela pjesma...nosi mi se bijela boja :palacd ...bilo bi bolje da je DJ lupao cijelu noc :rolleyes:

inace....pic pic!

Pozdrav!

@ rajkec, kada se vidimo ima da opet medicu rijesimo :D

:zivio

@ Sibenik :rolleyes:

btw, neki odlicno plesu tango kad su pod gasom :rotfl:rotfl

neko je napisao da nije imao kupace za kupati se u korani. Nije ih imala ni CK ekipa :respekt:rotfl

a da je bila pisma "....kako je dobro vidjeti te opet....." onda bi bilo dobro jel

:rotfl :rotfl :rotfl :rotfl :rotfl :rotfl :rotfl

kad će lista dobitnika izac? da vidimo koje šta osvojia

Edited by kreza

da je to maloo.....koliko je puno onda :D

....odlicno stavrno mi nije zao....ta kolona auta,toliko ljudi koji te kuze i sve...stvarno neprocjenjivo...

se sječaš kad smo pričali u parku kod mog auta i ide neki lik sa fotićem ti mu kažeš da neka ide slika onu trojku sa devetkama a on: a. ha :o sam bljedo gleda! jebeno!

Evo osvrt predsjednika Tuning garage prijatelj na2

8. wv tuning show bolji nego ikad ; puno sadržaja , zanimljivosti , sve pohvale organizatoru, čestitke članovima TGPNA2 na osvojenim peharima ,onima koji nažalost nisu dobili pehar, te ostalim čanovima koji se nisu natjecali ali su svojom prisutnošću uveličali sami događaj,,......EKIPA ZAKON STE!!!!!!!!!!!!!!!!...!!!!!!

SA STOVANJEM PREDSJEDNIK MIRO

Bilo nam je suuupppeeerrrr

Ovo mi je bio prvi ovakav susret u karijeri, tako da imam samo pohvale, počevši od Bille u subotu ujutro, pa da nedjelje i povratka doma. Pozdravljam ledenog, tom-zga, djoku, lamu, ironica, leona i malog i ostale koji su skupa s nama bančili u šumarku, nadam se skorom ponavljanju ovako nečeg s malo više žestice, a manje pive :palacg

Edited by markec

bilo je odlicno. ovakvi dogadjaji se ne tribaju propustati, svaka cast organizatorima

bio prvi puta...i sta reci.. VWidimo se i sljedeće godine :bravo :bravo

samo se nadam da ce se Korana malo ugrijati.. :lol2

noc sa subote na nedjelju najjaca :palci koliko se sjecam :rotfl

miro hvala za zastavu :zivio

nenadj*bivo dobro :palci

upoznao puuuno ljudi,zahebancija do jaja... :fakjea

mrki,hebena ti ona brlja :D ujutro mi magla bila :lol2

Sad ti je moja rakija kriva a kad smo se sreli si vec imao poker ociju,nisam znao jel da ti pruzim ruku ili trazim puls...

Meni je kriva rakija sto prvo nisam vidio rupu na travnjaku i nasjeo,odkacio plastike neke pa mi je tocak pojeo pola oplate pod blatobranom do doma

I konjinama kaj su maznuli one male nalje za bočnu šajbu sa oznakama meeta. :bag::bag::palacd:palacd

da jbt ja došao NI JEDNE - veli žemska uzimali su po 3-4...pa bokte šta će vam tolike nalje, ja sirotek jednu htio...

ako ima tko jednu da je sačuvao nek mi proda pliz :palacg

sanele :respekt tnx sto si nas cekao kod naplatnih..ne bi nikada nasli billu ..iovako smo se izgubili ,al nekako smo se snasli :lol2 :lol2

osjecaj u koloni izmedju KA i ZG..neopisivo :respekt

sanele :respekt tnx sto si nas cekao kod naplatnih..ne bi nikada nasli billu ..iovako smo se izgubili ,al nekako smo se snasli :lol2 :lol2

osjecaj u koloni izmedju KA i ZG..neopisivo :respekt

kako ne bi, samo je problem sto vas ja nisam mogao pohvatati sve na rotoru kad sam vozio spediciju bio sam tamo nekoliko puta malo je problem tko ne zna vidi je, a ne zna kako doci :bravo

5 5