5 5
golfijaner

8 VW TUNING SHOW - KarloVWac

Recommended Posts

Bilo je stvarno odlično,a nadan se da će dogodine bit još i bolje!

Svaka čast organizatorima :respekt ,jedina zamjerka je na kašnjenju dodjele nagrada...ali dobar je i opravdan razlog pa im je sve oprošteno! :zivio:punk:palacg

Slike od mene ćim uvatin vrimena..

Edited by Sandro

nazalost nema plavoga al evo utjesne 2

DSC08722.jpg

DSC08724.jpg

:care:care:vopi

pricao sam sa vlasnikom auta, i jednostavno nemogu vjerovat da netko tako mlad nije napravio ''space shuttle'' od rocca, sto se inace smatra pod obavezno...

VW4ever :respekt:zivio

steta sto moj nije bio.. al slijedece godine ce biti... mozda i prije bude kakav meet pa se nadjemo!

i jedan veliki :palacd za sve one koji su divljali s automobilima ( u pokretu) u stanju u kojem nisu mogli kontrolirat sebe a kamoli aute :ne

Po meni je u redu kruzat lagano u prvoj u leru kao Roko ili Gay prošle godine, ali nabijat gas kad neznaš za sebe?!??!!

po meni nije ok izdvajati pojedince kad je velika veći potezala ručne tukla u blokadu, pucala iz auspuha i ne znam ja šta...a i bili su redari koju su tamo da tako šta spriječe....

pricao sam sa vlasnikom auta, i jednostavno nemogu vjerovat da netko tako mlad nije napravio ''space shuttle'' od rocca, sto se inace smatra pod obavezno...

steta sto moj nije bio.. al slijedece godine ce biti... mozda i prije bude kakav meet pa se nadjemo!

Vlasnik je buduči automehaničar (trenutno na praksi kod Novosela) :palacg

po meni nije ok izdvajati pojedince kad je velika veći potezala ručne tukla u blokadu, pucala iz auspuha i ne znam ja šta...a i bili su redari koju su tamo da tako šta spriječe....

Redari su tamo spavali 4 sata u 3 dana i još su ostali nedjelju ponoči a sad jel im bilo u opisu sprečavanje turiranja čisto sumljam

Još jedna stvar koja mi je falila na početku susreta je bila dugačka kolona VW-a i ostalog koncerna kako kruza krug kroz grad

nadam se tomu iduče godine

Edited by woodoo

Napisao u offtopicu al ću i ovdje:

Pričate nešto o divljanju??? a nama lik na ulazu i mislim da je u organizaciji kaže da nagazimo gas do kraja jer se to mora?????? a ljudi milion... točno je da su ljudi tek došli i očekuje se da nisu niš pili al to nemora tako bit

edit: ne na mjestu, nego u vožni,od ulaza di su se kupovale ulaznice do zavoja

Edited by vr-turbo

Ja sam izdvojio nekoga s kim sam ja imao loše iskustvo i mogao je veliku štetu napravit. Bilo je puno divljanja ja sam izdvojio samo jedno.

Meni prvi VWTS i bilo mi je odlično upznao ljude koje sam samo znao preko tipkovnice odlično druženje super ekipa. :bravo:respekt

jedino mislim da je organizator morao bolje kontrolirat paljevinu bilo ih je alkoholiziranih i poslije se u taj prostor ulazilo kako je god tko htio stvar

je mogla lako izmaknut kontroli. to je moje mišljenje nek se nitko ne uvrijedi

Ja sam izdvojio nekoga s kim sam ja imao loše iskustvo i mogao je veliku štetu napravit. Bilo je puno divljanja ja sam izdvojio samo jedno.

ma jura je žurio na "stajling" a osim toga prošo je prije toga spretnost vožnje :D:rotfl

@woodoo: ma ne kažem samo za turiranje, sve u vezi redara je stvar organizacije, to što oni nisu spavali, a eto organizatori su procjenili da ne moraju spavati hehe :rotfl :rotfl

Edited by Mario91

Jel netko od ekipe išao za Hižu u noći sa sub. na ned.?

Po meni je u redu kruzat lagano u prvoj u leru kao Roko ili Gay prošle godine, ali nabijat gas kad neznaš za sebe?!??!!

pa s tim se slažem,to ne smatram divljanjem ;)

Jel netko od ekipe išao za Hižu u noći sa sub. na ned.?

Pere Imocki? :rotfl

Meni je bilo odlično, žao mi je što nisam ostao na dreneku navečer, morao sam oko 20h otić...

Jedino je falilo malo sadržaja popodne, bila je rupa 2-3 sata, samo DJ koji je vrtio 5 stvari od Guette, yebo ga on...

Čini mi se da je bilo više auta na stylu nego prošllih godina, jedino što je bilo puno manje "gledatelja" (sjećam se da smo prošle godine čekali 45min u redu za klopu)

See you next year, :mah ekipi, najjači ste! :respekt

Meni je ovo najjača duja na meet-u. Neznam zakaj al auto mi je prebrutalan, a ne volim crne felge?!?!?!

DSC01684_resize.jpg

Odlična duja, slinio sam oko nje dosta...podsjetila me na moju dok sam probavao 16*9..

jel to hightech-ova?

Slike su super .....ali di su filmići iz kolone prema KA??? :mellow:

Bit ce fotki, samo malo strpljenja dok se obrade.. ;)

ja sam osobno prosle godine vrtio auto po poligonu kasnije sam shvatio da sam debil i ove godine nisam presao 1200 rpm i bio sam maxi kulturan :)

Sve bilo super...osim: zatvoren je šank oko 2 sata.....sad će neko reć da smo malo uzeli s sobom ali nismo, i još smo išli u kaufland i poslje toga na neku drugu benzisku i ipak na kraju ponestalo cuge....pa pili na šanku dok ga nisu zatvorili a onda smo frend i ja PJEŠKE otišli na ininu benzisku po cugu..

I ekipi iz ri(a i svim ostalima) koja je bila stacionirana do nas dok im se frend nije umalo utopio će ovo bit pouka valjda...

E a di su filmići s vožnje prema ka?

evo da javim samo da je frend ok tek danas ga pustili iz bolnice...ja vec par godina dolazim gore i svake godine im tupim da se ne zajebavaju s tom rijekom pijani il pripiti...al hvala bogu sve je proslo ok...hvala vama na pomoci...druge godine skupa kampujemo na istoj poziciji hehe..sve pohvale organizaciji

ispricavam se ekipi u kampu ako nije mogla zaspati kasno u noci zbog Sisčana :palacg ....bile su nam nekakve mačke u šatoru, pa su zavijale cijelu noc :rotfl .....a i imali smo jednoga HOT, HOT RIDER-a koji nije prestajo palit gume i trgat svoju dvicu 1.6D......sve u svemu ja sam pre zadovoljan....jos jednom isprika, jer sam vidio da me je Ledeni pogledo ispod oka kad je sazno da sam iz siska :palacg

dali ima kojim slucajem netko sliku moje JETTE?

Pozdrav svima. Nisam se mogao dugo zadržati ali ipak sam došao pozdraviti ekipu. Je da sam na štakama i da sam prije toga dovezao svoje prvo dijete iz bolnice, ali morao sam navratit. Puno hvala Paji koji mi je posudio svoju vozilici Audi A4 automatik.

Na prvi pogled mi se učinilo, hebote koliko auta, bilo ih je valjda duplo više. Ali nekako kao da je rulje manje, manje je bilo "gledatelja". Ali možda je i tako bolje. Bilo je super, odlična organizacija, ma sve 5.

Uglavnom vidim da svi tu nešto hvalite Juru31??? Ja ga baš nebi pohvalio nego bi ga pokudio. Ja alkoholiziranim ljudima nebi dopustio da idu na burnoute i neznam kaj. Frajer se je vrtio tamo po krugu di se je moglo (nemam ništa protiv toga), ali je sa punom brzinom izletio sa tog parkinga (drugi koji su se vrtili tamo, normalno su izašli van), jebeno pogodio u one kanale za vodu (mislim da je i nešto puklo) i okrenuo se pod ručnom izvan poligona. Falilo mu je 20cm da pogodi neku četvorku tamo sparkiranu. I onda krene ko divljak prema show autima i skoro pokupi mene uz rub ceste na štakama. Frende imaš veliki "minus" kod mene.

Pozdravw svima a najviše organizatorima. Miro hvalan a majci i tangama.

sorry stari malo me puklo sunce, a malo vise piva ako kako mogu ispraviti taj minus znam da nekad preteram ostalo je sve bilo super auti svi kod nas dosli neosteceni osim malog incidenta sa trojkom.

zahvaljujem isto ne znam tocno kome sto mi je auto dovezao do naseg satora navecer kad sam se predoziral :zivio

slazem se s rokom(u svakom pogledu) u vezi muzike,ove godine je bilo za svakoga pomalo,nije bila samo bila boja,a i dj je prziva bjelovar stalno pa se niko nije ljutija,ma sve je bilo predobro...muzika nikad bolja...sve 5

istina bilo je svega jer uz takvu pjesmu drustvo se bolje opusti nemoze stalno tutnjat u usima

a sta da je ko prosle godine 1234 puta isti cd- za umrijet

ovako bilo odlicno za svakog ponesto

a gle nećemo se nać prije nogo kaj položim :P

fala , al ja sam pričo sa dvije lame mk1 :P

i još bi se htio javno ispričat Siniši što sam pucao a nisam znao da ljudi sjede iza mene tak da stvarno sorry...

Ekipa za 10, organizacija na nivou, ljudi vwidimo se dogodine :P

nije u redu upirati prstom u nikoga al ovo s pucanjem iz auspuha nije nikog ubilo ili ugrozilo

U ovom sam prepoznao sebe i svojeg kolegu al ni jedan ni drugi nismo nikom nazao napravili ako jesmo velika isprika

oko nas su se ljudi okupili u sekundi i trazili jos sto mi se ne cini kao neki prekrsaj

a gle nećemo se nać prije nogo kaj položim :P

fala , al ja sam pričo sa dvije lame mk1 :P

i još bi se htio javno ispričat Siniši što sam pucao a nisam znao da ljudi sjede iza mene tak da stvarno sorry...

Ekipa za 10, organizacija na nivou, ljudi vwidimo se dogodine :P

Nema problema , svatit češ kad dodješ u moje godine , nisam ni ja bio bolji kad sam bio ko ti :palacg

5 5