Dario_7R 34 Posted June 16, 2010 e Petre na kojem rednom broju životnih prica si stao :lol: Share this post Link to post Share on other sites
rajkec 8 Posted June 16, 2010 od početka prošlog tjedna se pripremam za karlovac kad ono od prošlog četvrtka do jučer bio pod antibioticima i temp. u krevetu. Mene to nije sprijecilo, zato sada crkvam Imotska rakija me ove godine roknula malo bolje nego prosle Share this post Link to post Share on other sites
Trojan 0 Posted June 16, 2010 Rajkec je izgledao kao da je na samrti, al ga je pravi odabir cuge spasio donekle Share this post Link to post Share on other sites
denis76 0 Posted June 16, 2010 Evo da i ja napišem koju... bil sam prvi (nažalost) put u Karlovcu i bilo mi je super, sve pohvale organizatorima i cijeloj ekipi! Nažalost moral sam otići u subotu navećer tak da sam propustil dernek al se to nadam popraviti na prvom sljedečem susretu! Share this post Link to post Share on other sites
Tequila1984 0 Posted June 16, 2010 Imenjace, jesi vidio onu neku dobru malu Hahahah dodjem djir do vas i pricam sa speedy-em i vidim tebe, reko necu opet staru foru zafrkavati i cujes speedy-a (ej tequila poznas ovog ) Uglavnom mogli bi na sljedecem meetu popricati ko ljudi Share this post Link to post Share on other sites
dvojka 1 Posted June 16, 2010 (edited) hahahaa kad se sjetim Didija kako mi se masu puta zahvaljivao sta sam dosao sa visljom dujom od njegove Edited June 16, 2010 by dvojka Share this post Link to post Share on other sites
Trojan 0 Posted June 16, 2010 hahahaa kad se sjetim Didija kako mi se masu puta zahvaljivao sta sam dosao sa visljom dujom od njegove lol, prejako Share this post Link to post Share on other sites
Petar_im 0 Posted June 16, 2010 e Petre na kojem rednom broju životnih prica si stao :lol: Trenutno su u igri 1,2,5,10,15 i 18 :rotfl Share this post Link to post Share on other sites
Mark 0 Posted June 16, 2010 puno lijepih auta... isti dan kad sam išao iz karlovca zaustavili me presretači... ogulili su me.. ostalio mi je za par litara goriva.. a došao sam možda 20min prije na odredište.. cccc Share this post Link to post Share on other sites
drake 0 Posted June 16, 2010 Nema se vise sta reci u vezi 8. VWTS-a sta vec nije receno! Bitno je da se svi u jednom slazemo, a to je da je ovo definitivno najbolji show do sada! Lijepo je vidit da VWTS iz godine u godinu postaje sve bolji i posjeceniji, letvica se svake godine podize na sve vecu razinu i bas kad mislim da me nema sta novo iznenadit, opet ostanem iznenaden novim idejama nasih organizatora! Miru, Fogu i svima ostalima ukljucenim u organizaciju iskreno cestitam na odlicno obavljenom poslu! Niti jedan drugi auto klub u HR ne radi show-ove ovakvih razmjera i posjecenosti tako da imamo pravo biti ponosni na nas i nas klub! Stvarno sam se odlicno zabavio ovaj vikend! Nespavanje, umor, vrucina i alkohol ucine svoje, ali nekako se izdrze sva tri dana na nogama jer je steta propustit iti jedan trenutak ovog susreta! Tri dana su premalo jer se ne stigne niti popricat, upoznat i rukovat sa svim dragim prijateljima koje znamo skoro samo preko foruma, ali susreti naseg kluba nas tako zblize da imas osjecaj da su to ljudi koje znas cili zivot Veliki pozdrav svima i nadam se da se vidimo uskoro! Evo i mojih slika Share this post Link to post Share on other sites
drake 0 Posted June 16, 2010 Slika sam samo dio auta, nisam ima volje sve slikavat na +40 Share this post Link to post Share on other sites
Manuel 0 Posted June 16, 2010 Zadnja slika je najbolja Od straha sam skoro pao sa stolice Share this post Link to post Share on other sites
Manuel 0 Posted June 16, 2010 (edited) Par rječi od mene.Ove godine sam bio prvi put ali ne i zadnji put,sve je bilo za 10+ Moram malo posložiti mog autiča pa drugu godinu ulazim i ja svojim,tako da budem i ja viđen Edited June 16, 2010 by Manuel Share this post Link to post Share on other sites
Manuel 0 Posted June 16, 2010 Zadnja slika je najbolja Od straha sam skoro pao sa stolice Moram dodati da ima ljepe bjele zube.Koju pastu koristi? Share this post Link to post Share on other sites
d@llygti 1 Posted June 16, 2010 Evo i od mene koja slika : Share this post Link to post Share on other sites
d@llygti 1 Posted June 16, 2010 (edited) Edited June 16, 2010 by d@llygti Share this post Link to post Share on other sites
d@llygti 1 Posted June 16, 2010 (edited) Edited June 16, 2010 by d@llygti Share this post Link to post Share on other sites
tihca 0 Posted June 16, 2010 d@llygti di su slike trebi,vidio sam da si ih na jednom forumu stavio ako se ne varam,aj brzo uploadaj cure.... Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted June 16, 2010 sad mi je zao sto sam otisao spavat..a nisam cuo petrove zivotne price :rotfl cuo sam samo dvije na fukbuku i strava su :rotfl Share this post Link to post Share on other sites