d@llygti 1 Posted June 16, 2010 (edited) Edited June 16, 2010 by d@llygti Share this post Link to post Share on other sites
d@llygti 1 Posted June 16, 2010 (edited) Edited June 16, 2010 by d@llygti Share this post Link to post Share on other sites
d@llygti 1 Posted June 16, 2010 (edited) Eto to je to , nisam namjerno htio nista izbacivat... ovo su sve slike sto imam. Zadnjih 100 slika je sa moba pa nesto losija kvaliteta. @tihca : a nemam ti ja tih slika o kojima pricas :rotfl P.S. Zamijenio si me , ne vjerujem da sam stavio negdje slike. A i to sto imam je uglavnom vec vidjeno ... Edited June 16, 2010 by d@llygti Share this post Link to post Share on other sites
roby124 0 Posted June 16, 2010 Evo neke slike i od mene... nema ih puno, ali eto... Share this post Link to post Share on other sites
roby124 0 Posted June 16, 2010 Eto, to bi bilo to Bilo je ok... šteta kaj smo bili samo ja i frend kao ekipa, al ajd... Share this post Link to post Share on other sites
RI VW 4 Posted June 16, 2010 Hahahah dodjem djir do vas i pricam sa speedy-em i vidim tebe, reko necu opet staru foru zafrkavati i cujes speedy-a (ej tequila poznas ovog ) Uglavnom mogli bi na sljedecem meetu popricati ko ljudi Hehe, da, bilo bi u redu da sljedeci put popijemo koju i popricamo Al bed ono kad si njoj pricao Share this post Link to post Share on other sites
TROJKA 2 Posted June 16, 2010 @SRKi gdje su oni videoi??? Share this post Link to post Share on other sites
d@llygti 1 Posted June 16, 2010 @SRKi gdje su oni videoi??? Da srki gdje su oni videoi sa autoputa ... i ja cekam, ima i mene Share this post Link to post Share on other sites
Guest O84GT Posted June 16, 2010 Evo slika i od mene, iako vec neke vidjene svejedno stavit cu ih, od viska glava ne boli Petak navecer.. Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted June 16, 2010 aa bit ce video..jednom slm se...sljedeci tjedan bi trebao biti Share this post Link to post Share on other sites
Guest O84GT Posted June 16, 2010 Subota, dan D! Pranje naravno..... Zbog ovog nisam moga kreniti na ulazu, naravo kolona..cekamo na +40 Share this post Link to post Share on other sites
Jura31 0 Posted June 16, 2010 Eto to je to , nisam namjerno htio nista izbacivat... ovo su sve slike sto imam. Zadnjih 100 slika je sa moba pa nesto losija kvaliteta. @tihca : a nemam ti ja tih slika o kojima pricas :rotfl P.S. Zamijenio si me , ne vjerujem da sam stavio negdje slike. A i to sto imam je uglavnom vec vidjeno ... d@llygti slike su dobre, ali nema bas neki zenski srki daj taj video nekako reproduciraj ak se da kad si se vozio kao u drvenim kolima mogao si dobiti potres mozga :rotfl trebao si sa mnom pa bi vidio sta je udobnost Share this post Link to post Share on other sites