Guest O84GT Posted June 17, 2010 Posto san se tek danas sitia da me jedan decko kad san isa parkirati auto tamo sa strane kod slovenaca pita za motoric od portapaka,na koji sistem funkcionira,uz ponudjeni odgovor ne mogu virovati d se ne mogu sititi ko je on,dakle ako si tu na forumu i ako kojim cudom procitas ovo javi se-da ti objasnim kako se otvara portapak Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted June 18, 2010 Dužan san okačit koju slikčr Jedan dio svega do i pro življenog u light verziji Kasnin za ekipon,stižen neku šerpu na maslenici Kod Udbine stižen zaostalu ekipu a odma nakon i ostatak Standard kod majcolke mini meet Prisustvovali smo i okotu pičimo dalje u koloni a u busiji čekaju plavci(desbo na bilom putu se vidi) stigli smo u KA,sve je spremno za dernek kralj kuvara prasetina iz majcolke otporan na vatru Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted June 18, 2010 ugodni razgovori ekipa na sve strane životne priče,sa štapom jedino prolaze ošla noć.....doša drugi dan Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted June 18, 2010 Malo smo zujali po gradu i kupovali rekvizite Naša voditeljica počinje noć druga,opet naše mamino zlato roštilja malo smo se dodavali frizbijen Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted June 18, 2010 Ekipa iz bazena ekipa isprid bine ekipa sa bine dj Mrki kralj rakije raspashow jutro poslije povratak doma schaden see you Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted June 18, 2010 Veliko hvala i max ekipi iz Austrije,lowriderima na demonstriranim mogučnostima dvice Ekskluzivna simka iz vozila samo za vas PLAY Share this post Link to post Share on other sites
Baljulji 0 Posted June 18, 2010 (edited) Još par slika od Scirocca.. Znam da sam stavio več te slike, al ove u na pola crno bijeloj tehnici mi izgledaju do jaja, tako da nemojte zamjeriti.. BOLENO dobar široko Eto vako preko slika htio bih reć svaka čast glavnom i odgovornom kuharu na volji i trudu! Koliko vidim čovjek na svakom događaju peče, kuha...brate mili pa treba imati volje za tako nešto i za toliko ljudi! SVAKA ČAST prika :palci Odličnih auta je bilo. High Teck svaka čast na hebeno "običnom" MKII Polo ekipa hebeno slaže te svoje Polo aute Jedinica from El Gato opasno izgleda. Romchi sa hebačkih future look-om Momci iz Dalmejše sa onom preludom prikolicom! Sljedeće godine napravite motor za vrtit jagnječe pečenje. Sve u svemu svaka čast na organizaciji, napredujete iz godine u godinu! Ako ovako nastavite postat ćemo internacionali susret VWa Edited June 18, 2010 by Baljulji Share this post Link to post Share on other sites
TROJKA 2 Posted June 20, 2010 e a sta je sa rezultatima natjecanja..?? Share this post Link to post Share on other sites
vrvoje_sb 0 Posted June 21, 2010 e a sta je sa rezultatima natjecanja..?? e gogi već par dana su ti na prvoj stranici Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted June 21, 2010 Prekoračen je promet na stranici Bu se nešto riješilo A dotad evo c/p slike Share this post Link to post Share on other sites
Sandro_mk3 0 Posted June 22, 2010 Evo da i ja stavim koju sliku ka šta san obeća.. nisan stiga prije upload-at slike zbog posla i ostalih obveza pa se nadan da neće niko zamirit šta to sad radin?! Za početak,evo koja slika s puta nas iz ST i ŠI... predobra slika ...samo VW Bilo je dosta dobrih i lijepih auta,ali evo samo slike nekih... Za ove autiće se nema šta reć... Najbolja prikolica ikad Ovo me dobro nasmijalo ... ...ali je unikatno,šta je je! "Boca govori više od 1000 riječi" ... ovom prilikom se ujedno i ispričavam vlasniku na stavljanju boce na felgu, ali samo tako san u potpunosti moga slikovito opisat rub!?! I za kraj san ostavia meni jedno od najlipših auta na showu,a ujedno i najlipšu mkII ( vlasniku)... I još jedanput organizatorima i svima koji su sudjelovali,bilo je predobro i nezaboravno... a do slijedećeg susreta Share this post Link to post Share on other sites
RI VW 4 Posted June 22, 2010 Jaoooooooooo da te arrow vidio..... Share this post Link to post Share on other sites
Crazy 9-0 0 Posted June 23, 2010 Jaoooooooooo da te arrow vidio..... neko se usudio dirat njegove curke Share this post Link to post Share on other sites
R32 0 Posted June 23, 2010 A vidi Felga , ko moja nekad i moje bivše gume Share this post Link to post Share on other sites
Trojan 0 Posted June 23, 2010 Da si otvorio čep na boci i pričekao još neko vrijeme, imao bi sok od borovnice unutra Share this post Link to post Share on other sites
Medo-12v-VD 0 Posted June 24, 2010 Da si otvorio čep na boci i pričekao još neko vrijeme, imao bi sok od borovnice unutra taman sam htio to otipkat nije ga štedio Share this post Link to post Share on other sites
Mexx 1 Posted June 27, 2010 video link : :respekt :palacg Share this post Link to post Share on other sites
Luka_R32 0 Posted June 27, 2010 koji hebeni respekt na videu! jedva čekam! scooby i ja odma u prvoj sceni Share this post Link to post Share on other sites
scOOby 0 Posted June 27, 2010 koji carevi ,odma na početku ...hebote, idem se hvaliti po kvartu... ...ljepo ljepo...jedva čekam DVD...ja kupujem... Share this post Link to post Share on other sites
derWOLF 0 Posted June 28, 2010 tnx na kritikama... btw DVD nije na prodaju... to je DVD VWCC-a pa članovi rasparčavaju međusobno. Par komada ovih dana stiže na klub, pa se snađite. Ako uvatim vremena puknem image na neki torrent pa si skidajte. Share this post Link to post Share on other sites
MOTA BOY 3 Posted June 28, 2010 Der VWuk je živ! I'm in! Share this post Link to post Share on other sites