vw 4ever 0 Posted June 14, 2010 nije u redu upirati prstom u nikoga al ovo s pucanjem iz auspuha nije nikog ubilo ili ugrozilo U ovom sam prepoznao sebe i svojeg kolegu al ni jedan ni drugi nismo nikom nazao napravili ako jesmo velika isprika oko nas su se ljudi okupili u sekundi i trazili jos sto mi se ne cini kao neki prekrsaj dobro al Siniša i ljudi su sjedili i uživali dva metra iza mene tak da.... kasnije sam se maknuo i nikom nije smetalo još jednom nhf... Share this post Link to post Share on other sites
LamaMk1 0 Posted June 14, 2010 a gle nećemo se nać prije nogo kaj položim fala , al ja sam pričo sa dvije lame mk1 i još bi se htio javno ispričat Siniši što sam pucao a nisam znao da ljudi sjede iza mene tak da stvarno sorry... Ekipa za 10, organizacija na nivou, ljudi vwidimo se dogodine pricao si sa kradicom moga nicka on ima nastavak mk4 i svi to znaju,... moj stariji braco... uglavnom josh jednom za auto stvarno kada vidim tako nesto dobijem duplo vise volje za sloziti svoga... Share this post Link to post Share on other sites
puks 0 Posted June 14, 2010 dobro al Siniša i ljudi su sjedili i uživali dva metra iza mene tak da.... kasnije sam se maknuo i nikom nije smetalo još jednom nhf... naravno da nije ugodno kad ti neko krese kraj glave Al to je TUNING SHOW i zato bi takvi "izricaji" trebali biti u redu Naravno da ne odobravam divljanja u blizini ljudi i automobila a pogotovo ako su driveri mrtvaci od alkohola ili nekih drugih sredstava Share this post Link to post Share on other sites
golfijaner 0 Posted June 14, 2010 evo par sličica s puta ri-ka. bila je to pozamašna kolona od 3 auta koji su se igrali po cesti... zato nam je trebalo 2 sata ri-ka po autocesti Gemo i The Utopljenici Share this post Link to post Share on other sites
spoky 4 Posted June 14, 2010 http://www.vau-max.de/news/news_artikel/so...roatien/id=1368 Share this post Link to post Share on other sites
high tech 0 Posted June 14, 2010 Evo da se i ja javim..prvo pozdravljam sve,ove godine je bilo prejebeno i krcato auta,dan predivan,auti predivni,korana hladna,cuga,trebe,ekipa do bola,di ceš bolj(BOCA) :D hvala na pohvalama za auto ,za gume jebiga,radi u petak do cetiri i tada montiranje i spustanje auta tako da su mi promakle prednje gume,ljeva desna desna ljeva uglavnom veselim se buducim mitinzima i upoznavanju ljudi :) Share this post Link to post Share on other sites
vw 4ever 0 Posted June 14, 2010 pricao si sa kradicom moga nicka on ima nastavak mk4 i svi to znaju,... moj stariji braco... uglavnom josh jednom za auto stvarno kada vidim tako nesto dobijem duplo vise volje za sloziti svoga... ma samo da bude dogodine... Share this post Link to post Share on other sites
Dino01 0 Posted June 14, 2010 evo da i ja malo pokazem sta imam... cijela organizacija je bila vrhunska i veliko hvala Miri, Fogu i svim drugim organizatorima i sponzorima!!!!! kao i vecina nisam puno slikao ali imam nesto sitno: i onda je nastupila vecer... jedan mali vatreni pa pijanstvo i jutarnji sati oko 5:30 (molim ako ikome smeta koja slika sto sam stavio neka se javi na pm i odma ju brisem... tnx) i Tomislave evo ti dokaza da je Daruvar dobio svoju zastavu i da je bila i je u dobrim rukama... P.S. ovim putem se ispricavam svima koji su slusali moje natezanje harmonike do 6 sati ujutro i zbog toga nisu mogli spavati, alkohol nas je obuzeo pa proletjelo vrijeme brzo... hvala na razumijevanju! Share this post Link to post Share on other sites
LamaMk1 0 Posted June 14, 2010 ugrizi se za jezik slijedeci puta ako budes sumnjicav... Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted June 14, 2010 Neznan koliko je vas skužilo/znalo da je golf-prikolica-roštilj u stvari fire&ice edition pa san ja to pokuša slikovito dočarat da znate o čemu se radi Imali smo i posjet na meetu,majica sve govori A medo i šefika su bili van sebe pa su krivu zastavu razvili Zastava još i može proč,ali zamiš motora je total schaden Share this post Link to post Share on other sites
LamaMk1 0 Posted June 14, 2010 ja mislio da se ovi pijanci razumiju u motore i fauveje.. kad ono nista.. znam samo da znaju rostiljat, pit zajebavat se, preparirat kakvu straznjicu od dvojke(ne ovog sa foruma) i umalo se utopit u bazenu do koljena... svwaka cast.. :zivio daleko najbolji party do sad koji sam vidio na slikama... Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted June 14, 2010 daleko najbolji party do sad koji sam vidio na slikama... Šta se mene tiče,tj mojih slika, nisi vidia još ništa......ovo je sve mačji kašalj Share this post Link to post Share on other sites
marin-82 0 Posted June 14, 2010 nije u redu upirati prstom u nikoga al ovo s pucanjem iz auspuha nije nikog ubilo ili ugrozilo U ovom sam prepoznao sebe i svojeg kolegu al ni jedan ni drugi nismo nikom nazao napravili ako jesmo velika isprika oko nas su se ljudi okupili u sekundi i trazili jos sto mi se ne cini kao neki prekrsaj Ma vaša turaža i pucanje je bilo zakon, zapravo ne sječam se turiranja passata al kad je lik s 3-com vr6 turiral i pucal - satajat iza njega je bil jebački doživljaj... Share this post Link to post Share on other sites
acovw 0 Posted June 14, 2010 a kae s videima s puta od bille do KA? Share this post Link to post Share on other sites
Medo-12v-VD 0 Posted June 14, 2010 ja mislio da se ovi pijanci razumiju u motore i fauveje.. kad ono nista.. znam samo da znaju rostiljat, pit zajebavat se, preparirat kakvu straznjicu od dvojke(ne ovog sa foruma) i umalo se utopit u bazenu do koljena... svwaka cast.. :zivio daleko najbolji party do sad koji sam vidio na slikama... i njegovu,i njegovu zato uvjek nosi sa sobom grafitnu mast,a ne zato što country ima puno homokinetičkih Share this post Link to post Share on other sites
dino46 0 Posted June 14, 2010 ovako je to izgledalo kod nas u kampu....bilo predobro malo se cugalo pa je neke zaje*avalo to sto su vodilice na sicevima istrosene pa su turiralo dok je druge bolila glava onda se svasta guralo u auspuh pa su se zamjenili drugi si bili izgoreni i izgubljeni.... i na kraju su se svi osjecali kao kraljevi i tako u nedogled........ jos jednom se ispricam ako smo nekome uzrokovali nesanicu sa svime time a pogotovo sa mijaukanjem, smijehom i zvukom dizela.....pozz bilo je pre dobro Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted June 14, 2010 (edited) aaaa pik ti si taj "lik sa štakama" kojeg je jura skoro zgazio ..ali bitno da je sve u redu zavrsilo dino dobra je zastava :rotfl edit imam ja video voznje od ZG do KA...ali nista ne obecajem..trojkin golf skakuce stalno tako da slika skace..al napravit cemo neki fini video Edited June 14, 2010 by srki Share this post Link to post Share on other sites
acovw 0 Posted June 14, 2010 aaaa pik ti si taj "lik sa štakama" kojeg je jura skoro zgazio ..ali bitno da je sve u redu zavrsilo dino dobra je zastava :rotfl edit imam ja video voznje od ZG do KA...ali nista ne obecajem..trojkin golf skakuce stalno tako da slika skace..al napravit cemo neki fini video super, lama je isto snimao... pa čekam da stavi neko link neki ili neš Share this post Link to post Share on other sites
Mexx 1 Posted June 14, 2010 evo i od mene nesto slika... brza dostava pošte prka jebe kenju roku je sinula neka ideja,zarulja mu je nad glavom predobra duja fresh as always mk3 front,speedy back odlicna trica ovaj auto mi djeluje poznat uzivo izgleda jos bolje...tomica svaka cast emiću najlakse je kondom navuc preko felge pero :palacg A ovako izgleda moj mk5 kad na gepek sidnu dario i bojka "ti si prijatelju omašio ceo fudbal " hahahahahha sioux auto je odlican bokse drze cvrsto meni najbolja mk3 neznam zasto nije dobila 1.mjseto a onda se zacuo oliver CURE DOSADNE STE DAJTE MALO AKCIJEEEEEEE kakve boce Share this post Link to post Share on other sites
Car GTI 0 Posted June 14, 2010 Vidim da je bilo vise nego dobro svaka cast decki zao mi je sto nisam mogao doci Nego da vas pitam nesto. Zasto ste unistili onog keca i kako i sta je ovo? K70? Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted June 14, 2010 k70 google wiki srami se Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted June 14, 2010 da nadodam.. čestitam moderatorima i fogu..kako decki mogu popiti .. stravwa :respekt Share this post Link to post Share on other sites
mateo.split 0 Posted June 14, 2010 Ma vaša turaža i pucanje je bilo zakon, zapravo ne sječam se turiranja passata al kad je lik s 3-com vr6 turiral i pucal - satajat iza njega je bil jebački doživljaj... meni je tako puklo kraj uha jednom da sam se makao u pozadinu i provjeravao dal mi curi krv iz uha! Share this post Link to post Share on other sites
Medo-12v-VD 0 Posted June 14, 2010 da nadodam.. čestitam moderatorima i fogu..kako decki mogu popiti .. stravwa :respekt čestitke i tebi koliko možeš proliti Share this post Link to post Share on other sites
Car GTI 0 Posted June 14, 2010 srami se Ma mislil sam da je K70 al nisam bio siguran Share this post Link to post Share on other sites