Jandro 0 Posted June 18, 2010 ovako, posto vidim da zadnji lonac je gotov, a i srednji isto, da s prstom stisnem na njega rupa bi bila morat cu vrlo ubrzo to rijesiti a sad bi to kao i na proslom autu, najbolje i najjeftinije ajmo rec, puknut gore cijev i zadnji protocni i gotovo? e sad pitanje, dali treba katalizator ostati ili ne? ili poslije njega cvaknut cijev i ubacit drugu do kraja i protocni ili bi mogao na prirubnici skinut poslije fleksibilnog , maknut sve dolje i ubacit cijev i zadnji protocni? sta bi bilo najbolje? koji promjer cijevi bi bio ok? zadnji lonac bi htio nesto tipa kao original, da se puno nevidi i cijevi zafrknute na dolje, al po debljini da su kao na 2.0tdi gdje kupiti takav lonac zadnji? jedino da se po narudzbi radi neki protocni sa takvim izlazima? gdje kupit takvih cijevi da nehrdaju i s tankom stijenkom i koljena da odma ima jel nevolim kad to ovi pigaju jel ondacijev sj**u i smanje joj promjer u zavoju onda auto je polo 9n, chipan, 130ks Share this post Link to post Share on other sites
ramljak 0 Posted June 18, 2010 najbolje odi u radionu neku(da si u blizini,znao bi te poslat),oni imaju cjevi,i sve,po meni kat ostavit,i zadnji protocni,te fi 55-60,nevalja pretjerivat.e sad ak hoces da ne hrdja,onda inox cjev,al je dosta skuplja od obicne... Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted June 18, 2010 da auspuh ode na dizelu... blažena Dalmacija Share this post Link to post Share on other sites
Jandro 0 Posted June 18, 2010 da auspuh ode na dizelu... blažena Dalmacija a jebiga na autu prije mi je putem samo otpao, a dizel isto sol i to sve ga pojede Share this post Link to post Share on other sites
marko.p 0 Posted June 20, 2010 ....sol ga sje... a kat skini, šta će ti? ja ga na svakom autu skidam Share this post Link to post Share on other sites
Jandro 0 Posted June 20, 2010 pa pitam bas to jel ga mogu skinut ili ne tako da mi netko da adekvatan odgovor jel sam citao da se nesmije skidati, drugi pise smije da baca u safe mod, pa da se turbina prevrtava itd jel ima tko na toj masini auspuh tako slozen? Share this post Link to post Share on other sites
BaGy 2 Posted June 20, 2010 pa pitam bas to jel ga mogu skinut ili ne tako da mi netko da adekvatan odgovor jel sam citao da se nesmije skidati, drugi pise smije da baca u safe mod, pa da se turbina prevrtava itd jel ima tko na toj masini auspuh tako slozen? ja imam skinuto radi bez problema..imamo isti motor Share this post Link to post Share on other sites
Jandro 0 Posted June 20, 2010 ja imam skinuto radi bez problema..imamo isti motor samo kat ili sve do kraja? Share this post Link to post Share on other sites
shifty 0 Posted June 20, 2010 samo katalizator je pajdo skino ja mislim... uskoro bi to i ja mogo napravit. jer mi zvoni sav nekako na 3000 o/min Share this post Link to post Share on other sites
Zvonae 0 Posted June 21, 2010 Jel Auto Iv više ne radi auspuhe?? Znam da su prije radili šta god hoćeš i od čega hoćeš. I nisu ti daleko Share this post Link to post Share on other sites
Jandro 0 Posted June 21, 2010 Jel Auto Iv više ne radi auspuhe?? Znam da su prije radili šta god hoćeš i od čega hoćeš. I nisu ti daleko ma rade, samo sto se tice grane i toga prešljampavo naprave pa cu onda najvjerojatnije otic samo cijevi i koljena kupit i protocni neki s dva izlaza i nabavit negdje izlaze od 2.0tdi-a i njih stavit, jel ovo sjajno i kako oni imaju mi se nista nesviđa Share this post Link to post Share on other sites
marko.p 0 Posted June 21, 2010 ma rade, samo sto se tice grane i toga prešljampavo naprave pa cu onda najvjerojatnije otic samo cijevi i koljena kupit i protocni neki s dva izlaza i nabavit negdje izlaze od 2.0tdi-a i njih stavit, jel ovo sjajno i kako oni imaju mi se nista nesviđa baš sam ti htio reč da staviš izlaze od 2.0 tdi Share this post Link to post Share on other sites
exfreerider 1 Posted June 21, 2010 Ajde Jandro predstavi kolica.čestitam na kupnji Share this post Link to post Share on other sites
Jandro 0 Posted June 21, 2010 Ajde Jandro predstavi kolica.čestitam na kupnji ma necu jos nista predstavljat jel mi glupo, tek dok nest napravim onda cu jel ima u projektima vec sve sto je radeno, od pace polo Share this post Link to post Share on other sites
Interceptor-P 0 Posted June 21, 2010 Na dizelu ti katalizator ne treba tako da ga samo skini i stavi cijev fi 50 nazad protocni i vozi. Share this post Link to post Share on other sites
exfreerider 1 Posted June 21, 2010 A toga si uzeo pa tako reci jpš vidim poznat mi malo po vataru odličan izbor Share this post Link to post Share on other sites
Zrinedin 0 Posted August 4, 2010 E dali ce na tehnickome zezat zbog toga sto nema katalizator ? Share this post Link to post Share on other sites
marko-zd 0 Posted August 4, 2010 E dali ce na tehnickome zezat zbog toga sto nema katalizator ? moze i ne mora.kako mu se svidis. Share this post Link to post Share on other sites