stivic 0 Posted June 24, 2010 pozzz zanima me kako se provjerava stanje i kolko ima ulja u mjenjaću jel bio mogao auto zbog toga trest pri startu npr nazad ili napred nebitno on trese a nekad i ne ovisi kako mu dodje Share this post Link to post Share on other sites
vjeko86 0 Posted June 24, 2010 uh,ovo je dobro,i mene tako nešto zanima,također golf II 1.6D,a reko nema nigdje neka mjerica niti sam igdje vidio čep za lijevanje ulja Share this post Link to post Share on other sites
Gogi 0 Posted June 24, 2010 ima cep za lijevanje na getribi ( ) a mene pak zanima koje ulje sipat u mjenjac td-a.... ?! Share this post Link to post Share on other sites
stivic 0 Posted June 24, 2010 ima cep za lijevanje na getribi ( ) a mene pak zanima koje ulje sipat u mjenjac td-a.... ?! e da a kako se provjerava kolko ima l+ulja ono mini i maxs Share this post Link to post Share on other sites
J E Ž 0 Posted June 24, 2010 Odvrnes saraf koji se nalazi iza lijevog kotaca na getribi,ja mislin da je imbus 17 i sa nekom spricom ili necim slicnim livas unutra ulja dok god nepocne izlaziti van na taj cep. To vam je mjera. A sto se tice ulja ja san u svoga liva hipenol 80-90. Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted June 25, 2010 (edited) 5brz getriba... čep za kontrolu/uljevanje ulja...... Edited June 25, 2010 by AUTOFREAK Share this post Link to post Share on other sites
stivic 0 Posted June 25, 2010 hmmmm zar nema neka granica kolko se sipa ulja malo mi je neobićno sipat kolko stane pa kolko tu onda stane ulja Share this post Link to post Share on other sites
J E Ž 0 Posted June 25, 2010 hmmmm zar nema neka granica kolko se sipa ulja malo mi je neobićno sipat kolko stane pa kolko tu onda stane ulja E pa to ti je granica. Ulivas dok nepocne curiti,kad pocne izlazit na saraf van znaci onda je na max. A prema Autodati ide ti 2lit ulja u mjenjac Share this post Link to post Share on other sites