1 1
Jandro

Polo 9N - zvukovi iz armature

Recommended Posts

imam jednu klapu cvrčaka koja malo malo pa si zapjeva, a i rupe ih probude, da nepricam kako se tek bune dok im klimu upalim

uglavnom, kako raskopat armaturu da stavim neke spuzve ili necega da se to vise necuje

tocnije, greben onaj gdje je radio i komande za ventilaciju i ona glatka plastika sprijeda kod sajbe jel odande mi se najvise cuje

moze i DIY neki :palacg

Nabavi si onu deblju tessa traku i namotaj par slojeva tam di treba

meni su se najviše culi iz one kutijice (sa poklopcem) na vrhu armature. malo su je naknap napravili pa je strugala o armaturu. izvadio sam ju stavio spuzvaste trake okolo i prestalo je...

ma imam vec te trake samo me zanima kako skinuti onu plastiku veliku iz sredine

dali je na kopče sve ili ima negdje skrivenih šarafa

neskripi onaj poklopac gore ni ovo za čaše ni pretinac od suvozača nego baš ona sprijeda kod stakla glatka i ova kod radia

Edited by Jandro

Nema sarafa nego je samo utisnuta. Otvori poklopac i probaj lagano primiti za nogice od poklopca i pogurnuti cijelu kutijicu prema sebi i podignuti zadnji kraj.

gdje si uzeo spuzvice,jesu samoljepljive?

koristio sam onu kaj se stavlja na prozore ili vrata da dihta. Ona je samoljepljiva i nije predebela.

jel zna tko kako skinut onu plastiku sa armature ispod sajbe?? glatka ona?? kuda puše na šajbu

greben rijesio, sad se ona cuje, a probavam ju cupat van i nejde nikako

a u elsi gledam i nemogu nigdje nac nista??

1 1