2 2
Troni

Osijek StreetRace Show No_4 31.7 i 1.8.2010

Recommended Posts

Auto Klub Slavonija

organizira jos jedan spektakl po prvi puta u Hrvatskoj

NIGHT RACE 31.7 i 1.8

na svima poznatoj stazi cepinskog aerodroma

ukratko da si znate planirat godisnji ili putovanje za slavoniju, ostale obavjesti uskoro :palacg

header3202.jpg

vidiš vidiš... i ovo bi se moglo pohodit... bilo je super na No3

prenio sam na acc

Edited by audicabrio

A2_SR_No4_FINAL.jpg

Dvodnevni spektakl, sve ono što ste vidjeli na 3-ci biti će ovdje barem dvostruko. Big Dogsi, ovaj put poptomognuti njihovim prijateljima, naši novi prijatelji iz Rumunjske u puno većem broju, naši novi prijatelji iz Mađarske po prvi puta u Hr, našti stari prijatelji iz svih ostalih zemalja...

Da, raditi ćemo noćnu utrku. Osvjetlit ćemo nebo iznad piste, a Burn afterparty i hostese + plesasčice + DJ + gomile cuge će osvjetliti sve ostalo...

Da, idemo opet glavom kroz zid, al kontam da nam je to sad postao stil...

Vidimo se svi u petak u Caffe baru FOCUS na besplatnoj klopi i laganom "ulazu" u do sada najluđi oktanski vikend koji je Slavonija vidjela!

powered by AKS

:palacg za Street style dva dana

:palacg za party s malo vise picaka

brijem da cemo doci :da

vidimo se svakako...ali ovaj put izgleda dolazim kao gledatelj ne vozim :) ima da bude show samo taki..slavonija tj. osijek je postao meka SR-a...

nadam se da ce se vw-ovci ohrabriti i doci vidjeti ovaj spektakl :zivio

nadam se da ce se vw-ovci ohrabriti i doci vidjeti ovaj spektakl :zivio

ma ocemo doci ce mo sta se bojis :palacg:rotfl:rotfl

naravno dolazim,al isad na 2 dana...e to se cekalo neki after party..koke...uuu,,

Naravno da dolazimo to se ne smije propustiti mozda budemo i vozili malo jos cemo vidjeti. Srki jesi opet na cilju ili negdje drugdje???

Moram pazit da se ne naroljam previse ovaj put ili mozda da dodjem biciklom,neznam ni sam

Moram pazit da se ne naroljam previse ovaj put ili mozda da dodjem biciklom,neznam ni sam

:zivio:vopi:bravo

iskreno se nadam da ce i moja kolica do tada biti gotova pa da cu i ja moci doci...

Naravno da dolazimo to se ne smije propustiti mozda budemo i vozili malo jos cemo vidjeti. Srki jesi opet na cilju ili negdje drugdje???

na startu vjerovatno..

pazim na one nadobudne da ne slajdraju i ne divljaju kroz boks :bravo

mrky jel dolazis na tifon???

na startu vjerovatno..

pazim na one nadobudne da ne slajdraju i ne divljaju kroz boks :bravo

Tako je srki tko bude divljao daj mu crveni i diskvalifikaciju :rotfl :rotfl :rotfl

Tako je srki tko bude divljao daj mu crveni i diskvalifikaciju :rotfl :rotfl :rotfl

Od srke jedino moze dobiti crvenog... ali flaširanog... :rotfl:rotfl

evo da ne bude ni db drag,ni db cup....mi ćemo to da nazovemo po svome....

znači 31.07.2010.

dB street show.....

najjednostavnije što može biti....

mini klasa....oni najmanji i najtiši (što ne mora značiti)....ljudi koji slušaju taj set-up svaki dan i to je to....pušta se muzika,nema burpanja...

a klasa....stari sistem 2x10",1x12",pojačalo 1 ili 2 u linku....1 aku

b klasa....3x10",2x12",1x15"....pojačala 1,2 ili 4 u linku...1 aku i kond 1f

c klasa....3x12",2x15"....pojačala puno....2 aku i kond do 3

max klasa.....nema ograničenja,čupajte sve van....dok god su zvučnici iza b stupa i imamo gdje zaljepiti senzor auto može u tu klasu....

svi automobili mogu raditi za vrijeme mjerenja,bez davanja gasa,a max klasa sa gasom do 3000 o/min....

frekvencije nećemo ništa ograničavati u ni jednoj klasi,znači od 20-80 hz...

prijave od 9:00 do 12:00h....i onda dalje zavisi od broja natjecatelja...

na kraju naravno budite spremni za death-match(5 min nabijanja) pa ko napravi veći prosjek....taj je pobjednik....a ko skuri opremu....hmmmm...

nedjelja 01.08.2010. neće biti natjecanje,nego jedan mali show sa glasnim autima,pa publika može malo sjesti u aute,poslušati,i sl....i ako neko hoće van natjecanja izmjeriti koliko je glasan auto,neka dođe,mjerenje će biti free...

kotizacija simboličnih 100 kn....

sudci: Alex & Dule....

napokon i style kako treba :D

Obavjestavam sve zainteresirane za ovu disciplinu da su prigovori i savjeti uzeti u obzir, te da ce na AKS Osijek Street Race Show No.4 biti izmjenjene/dopunjene klase, dodana je jos jedna klasa, primjenjivati ce se izmjenjeni pravilnik o ocjenjivanju u pojedinim klasama, postojati ce red kojim ce se auti poslagati na platou tako da svi jednako dodju do izrazaja, sve informacije vezane uz style natjecanje ce se objavljivati putem razglasa.

Radi objektivnosti sudaca, svaki ce ocjenjivati zasebno na ocjenjivackom listu aute, tako da ce se na kraju racunati prosjek trojice sudaca po predmetima ocjenjivanja.

S obzirom da se dB Drag natjecanje odrzava u subotu, Street Style natjecanje odrzati ce se u nedjelju, s tim da ce i u subotu biti ocjenjivanje natjecatelja u style-u, no, nagrade i glavni program odrzati ce se kao vec spomenuto u nedjelju - prema rasporedu koji ce biti takodjer obznanjen putem razglasa u vise navrata tako da svi natjecatelji budu informirani.

Dok se auti budu ocjenjivalji dati cemo mogucnost natjcatelju da, ukoliko zeli, sam nesto kaze o svom autu putem razglasa ili da to ucini voditelj za njega ili nju (u tom slucaju ja, s obzirom da sam prilikom prosloga style natjecanja i sam bio natjecatelj imao sam priliku vidjeti i osluskivati kako sudionici disu).

S obzirom da ovom natjecanju treba onaj okus show-a, dodan je i show program u pauzama izmedju klasa na utrkama, tako da i style natjecanje dodje do izrazaja, a jedan dio tog show programa biti ce nastup Hip Hop udruge iz Vinkovaca koja se bavi brake dance-om, te ce biti jos nekoliko iznenadjenja u samom natjecanju i "medju" show programu.

Same klase, skraceni oblik pravilnika i sve ostale bitne informacije, biti ce kroz koji dan objavljene i ovdje na forumu.

Nakon objave istih, stojim na raspolaganju da objasnim eventualne nejasnoce.

2 2