0
Jandro

Prednja svijetla Polo 9N

Recommended Posts

zanima me dali se branik mora skidati zbog svijetala?

jel guzva je uzasna, nemam mjesta nista, xenon jedan je drapio, drugi isto samo sta nije pa sad moram to skinut (a iza svijetala su balasti) i da stavim neke obicne kvalitetnije sijalice, ali nemogu nista sve dok farove nebi skinuo

Izgleda da mora

Capture-13.jpg

i usput skidanje prednjeg branika

Capture1-4.jpg

Ugodnu zabavu :palacg

Pozz.

ove lajsne i resetke kod magleni samo se povuku i idu dolje?

nemora se nista skidati, meni je covjek skidao, samo moras imat tanku ruku i puno zivaca. on je uspio,iako se drugi cude kako.. al uspio je:)

(ja uspjevam sam promjenit poziciju)

Edited by cheeboo

nemora se nista skidati, meni je covjek skidao, samo moras imat tanku ruku i puno zivaca. on je uspio,iako se drugi cude kako.. al uspio je:)

(ja uspjevam sam promjenit poziciju)

nemam tanku ruku, a jos imam manje zivaca

kak god, moram skidat jel su balasti ispod svjetala tak da

jel ima tko mozda sliku pozicije kakva ide unutra? tak da odem i njih led kupit pa da sve zamjenim odma, a necu bezveze naslijepo kupit pa da se zeznem

Može se i bez skidanja ja si uredno sam mijenjam žarulje i ostalim kompićima.

U biti prvo malim ogledalom pogledam situaciju kudakoja žica konektor i šta drži sijalicu i tada jedva nekako navućem ruku i po onome što sam vidio istu skinem i novu stavim.

Može se i bez skidanja ja si uredno sam mijenjam žarulje i ostalim kompićima.

U biti prvo malim ogledalom pogledam situaciju kudakoja žica konektor i šta drži sijalicu i tada jedva nekako navućem ruku i po onome što sam vidio istu skinem i novu stavim.

ma mogao bi i ja sijalicu promijenit, al vidis da me i balasti zezaju koje moram skinut dolje

Ma ne isplati se živcirati sa ogledalcima i uskim rukama....

Ja sam skinem branik na 9N , farove , zamjenim žarulje i sve vratim nazad za 25min. :P Nije da se hvalim ali tako je...

slike one gore ti sve pokazuju , prvo sve žarafe skineš , režetku s maskom ti drže dva šarafa , iza maglenki imaš po jedan šaraf , to kad skineš , samo povučeš lagano branik. Pripazi na žice od maglenki , kad branik povučeš sebi , moraš zavući ruku i odpojiti konektore maglenki i odspojiti konektor od mjerača temperature (zakvačen je za branik)

Edited by Ivan

pozicije one sa uticnicama malim dolje, onako ko cackalice, ne bez toga.ima par vrsta, par kn je komad, imas na benzinskama

Skines branik i radis ko čovjek... Ovo s nesidanjem branika i tako izvlacit far.. postoji mogucnost da ostetis branik a i lak moze popucat (naknadno lakiranje)....

Sijalice mjenjam bez skidanja farova (jer ih netreba skidat radi zaruljica....)

evo sam da javim da sam uspio

promijenio sam komplet sve sijalice tak da se nebi desilo da za par dana rikne neka opet, a moglo bi jel sam takve srece

samo sam si napravio posla sa skidanjem lajsne na braniku, a nije ju trebalo skidat (tablica mi je zaljepljena pa zato)

puno hvala svima na pomoći ;)

0