sink.as 2 Posted July 5, 2010 postoji li neki relej koji odredjuje jacinu svjetla u farovima, svjetla su lose svijetlila pa sam odlucio nesto napravit, kupio sam novi desni far al mi je razlika jedva primjetna, zarulje su standardne h4, al mi opet slabo svijetli, nekako pre zuto i slabo, po noci nevidim dalje od 20-25 metara, stavio sam one china xenon white zaruje, svijetli bjelje al opet nist ne vidim, auto je vento tdi 96g, ako ko zna kako rijesit problem neka pomaga hehe Share this post Link to post Share on other sites
josip rugvica 0 Posted July 5, 2010 meni je tak na par auta bilo zbog slabe mase pokiusaj to pogledat Share this post Link to post Share on other sites
Golf 1.9 0 Posted July 5, 2010 koja marka su farove? Share this post Link to post Share on other sites
sink.as 2 Posted July 6, 2010 pogledat cu te dvi stvari pa vam javim kako dalje Share this post Link to post Share on other sites
sink.as 2 Posted July 10, 2010 koja marka su farove? lijevi far je hella a na desnom pise TYC200-335, najvjerojatnije neki zamjenski Share this post Link to post Share on other sites