Ledeni VR6 0 Posted July 2, 2011 Eto bili tomzg r32 i ja. Vidjeli pojeli i osli doma. Cijeli dan putujemo. Bilo je lijepih primjeraka. Share this post Link to post Share on other sites
rajkec 8 Posted July 2, 2011 Oko kad vi dolazite mislite doći? Ja imao pizdariju veću. Sad se mi ne isplati ići jer če za 20 min biti mrak, a nemam kožnjak Čekam slike Share this post Link to post Share on other sites
Speedline 0 Posted July 2, 2011 (edited) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Edited July 2, 2011 by Speedline Share this post Link to post Share on other sites
Luka_R32 0 Posted July 3, 2011 Bilo je predobro, definitivno jedan respektabilan meet koji se nebi smio propustit. Evo nekoliko slika: Stavit ću kasnije link za ostatak! Share this post Link to post Share on other sites
Luka_R32 0 Posted July 3, 2011 Evo cijele galerije: 3. Trash & Burn Share this post Link to post Share on other sites
Sioux 0 Posted July 3, 2011 (edited) Odlicne fotke bas mi je zao sto nisam mogao doci... Edited July 3, 2011 by Sioux Share this post Link to post Share on other sites
R32 0 Posted July 3, 2011 Ledeni , TOMZG i Ja smo bili , nije baš bilo nešto što bi me očaralo ali sve u svemu nije bilo loše Share this post Link to post Share on other sites
pikzibner 1 Posted July 4, 2011 Par mojih slikica, slikano mojbitelom. I jedan video glazbene podloge: Mjuza Share this post Link to post Share on other sites
Damijan 0 Posted July 4, 2011 @Luka - Odlične slike! Share this post Link to post Share on other sites
R32 0 Posted July 4, 2011 imam i ja par komada šta reč , slaba scena imaju sreče jer je došlo nešto iz vana pa to malo poboljšalo , ali svega tri četri zanimljiva modela Share this post Link to post Share on other sites
Luka_R32 0 Posted June 28, 2012 Malo kasno javljam, al ovaj vikend se održava 4. Trash & Burn - American Car Meeting u Sv. Martinu na Muri U Varaždinu je ovaj vikend 402SR, a Sv. Martin na Muri je udaljen kojih 30km od VŽ-a, pa vam se u subotu isplati doći pogledati. Ako tko dođe, neka se javi za cugu. Evo najave: Evo kompletnog programa: Program počinje u PETAK 29.6. od 18:00 sati, a sastoji se od: -kustom art galery – izložbe kolaža, printeva i ''kustom art'' slika domaćeg umjetnika dr.Hansa -projekcije prvog hrvatskog animiranog filma MONSTER MASTER o zombijima, hot-rod autima i općenito rock'n'roll tematici autora Zvonimira Haramije (Dr.Hansa). -projekcije talijanskog dokumentarnog filma COWPUNX FROM HELL o one-man bendovima, čiji će autor Enrico Stocco nastupiti sa svojim one-man bendom odmah nakon projekcije. Glazbeni dio petka biti će u znaku stranih one-man bendova: WASTED PIDO – (Venezia – ITALY) – punk,blues,rockabilly,rock'n'roll,trash kojeg svira jedan čovjek, stvarajući ludilo oko sebe, ili kao što sam kaže: ''show of dirty rock n roll, a mixed-up lo-fi attack of shaking rhythms and no future country ballads made with cheap electronic devices''. SAM PUSSYCAT – (Melbourne – AUSTRALIA) frontmen poznatog garage rock'n'roll benda ''Digger&The Pussycats'' ovaj put dolazi solo nakon 4 godine u Hrvatsku. a domaće snage branit će: THE EVOKERS – (Varaždin) '' su rodno, generacijski i civilizacijski raznoliki band. Svojim garažnim rockom s dodacima nerafiniranog rhythm&bluesa evociraju duhove rock'n'rolla iz doba njegova puberteta. A pubertet RNR-a je opaka stvar..." A za dobar party koji će i ovaj put trajati do jutra bit će zaslužni dj Bronco & Markoch, pod nazivom GODS OF ROCKIN VINYL ''dva smrtnika donose vam božanske zvukove Rock'n'Roll bogova s vinilnog svetog pisma. Propovjed uključuje 50's & 60's Rock'n'Roll, Garage, Rhythm 'n' Blues, Soul, i sličan anđeoski pijev koji ce vam uljepšati noćni, ako ne i zagrobni život''. U SUBOTU 30.6. od 12:00 sati počinje službeni početak mitinga, program je slijedeći: -CUSTOM BIKE SHOW-izložba prerađenih Harley Davidson motora - HARLEY DAVIDSON demo probne vožnje, naš partner Harley Davidson Zagreb omogućava vam probnu vožnju na 4 demo motora : 1. Dyna Wide Glide 2. Sportster Seventy Two 3. Softail Slim 4. XR 1200 Predbilježite se za svoju demo vožnju na trashandburn09@gmal.com -LIVE PINSTRIPING – vrsta oslikavanja vozila i svega ostalog, prostoručno, posebnom tehnikom tj. izvlačenjem finih,tankih linija uz pomoć "striping" kista. -BURNOUT – popularno paljenje guma, na ograđenom ''burn-out box-u'' -PIN UP PHOTO CONTEST – tradicionalno fotkanje pin-up djevojaka -BEST CARS & BIKES AWARDS – proglašenje najljepših automobila i motora -BURLESQUE SHOW – nastup burlesk plesačice i najpoznatijeg pin-up modela u Mađarskoj, čuvene ''Mystyc Cat'' iz Budimpešte -KONCERTI: EIGHT BOMB – (Ljubljana – SLO) najpoznatiji i najaktivniji rockabilly bend u Sloveniji, promoviraju ''friški'' album ''Customized'' THE RIVER SHARKS – Riječki rockabilly bend, također promoviraju novi album “Like a Shark” koji je izašao za Maraton/Aquarius records. THE PONTIACS – (Rijeka) – 60's rock and roll, garage, soul....poznati po članovima kultnog riječkog benda The Staff, uz My Buddy Moose, jedni od rijetkih predstavnika ovog žanra muzike u našim krajevima, što je i logično pošto su ta dva benda nekada prije sačinjavala jedan bend, the Stoned Cows.. Nakon koncerata, slijedi after rockin party uz domaće i strane DJ-e: Greaseman, Bronco, Markoch, Brat Farrar, Cowboy… U NEDJELJU 1.7. nakon doručka i besplatne kave (samo za vlasnike am.automobila/motora) završit će ovogodišnji miting... Kampiranje je besplatno, ulaznica je 20 kuna za posjetitelje, cuga i klopa dosta jeftino. Share this post Link to post Share on other sites
Ban 0 Posted June 30, 2012 Vž/Čk ekipa, postoji li gore u blizini (ili bilo gdje usput ako se kreće iz Zg) neko jezero/rijeka za okupat se i odradit roštilj? Share this post Link to post Share on other sites
rajkec 8 Posted June 30, 2012 (edited) Aquacitiy kod Varaždina, 5 minuta nakon izlaza Varaždin. Ja ću kroz 2-3 h krenut tamo. Edited June 30, 2012 by rajkec Share this post Link to post Share on other sites
rajkec 8 Posted June 30, 2012 Drugi put definitivno treba prespavat. Nešto sitno slika sutra. Share this post Link to post Share on other sites