0
Jandro

Neka kvalitetnija FM antena

Recommended Posts

gdje kupiti?

tvornica je ajmo rec kolko tolko dobra bila, ali opet slabo hvatala neke stanice pa je pukla pa sam ju zamijenio nekom alu koja jos slabija hvata signal pa me sad zanima dali ima gdje za kupit mozda kakvo pojacalo ili neka bolja antena da dobro hvata, ali opet da nije 1m dugacka

kako ima novi passat to rijeseno? jel solidno hvata stanice, a nigdje je nema

Greška! Admini brištite post! Sorry

Edited by Leo

a gle, sta se tice hvatanja stanica, najbolja kombinacija je originalno radio i originalna antena jer onda hvata puno vise od aftermarket-a, ukoliko nemas origigi radio imas za kupiti neko pojacalce signala koji se spaja zada na radio i kabel od antene se spaja na njega, nekog laganog pomaka ces imat al opet u lombinaciji s origigi stapom antene, a za novog passata i slicno koji nemaju vanjsku antenu ona im se nalazi zaljepljena na staklu, mislim obicno na prednju sajbu il zadnje staklo.

Ja mislim da ti je najbolje kupiti originalnu u servisu. Ja sam kupovao prošli tjedan i cjena je 38 kuna, a siginal hvata puno bolje od onih svakakvih kineskih aluminijskih, a kad malo bolje pogledaš ipak izgleda ljepše od tih aluminijskih iako je dosta duga..

ima jedno rijesenje sa kracom antenom... samo me strah da vam nebi prohrdjao krov okolo...

opeli imaj ukratke antenice.. a super hvataju... :lol2:rotfl

aj da ne otvaram temu bzvz. danas uzeo polovni radio kad dam kontakt moram ga ručno upaliti i kad upalim auto opet ga moram paliti u čemu je stvar radio je pioneer... a sa starim radiom cim dam kontakt upali se radio i odma svira tamo di sam zadnji put stao... dok ovaj sve ispočetka i izbriše mi sve postavke koje sam odabrao...

hvala

Probaj zamjeniti žutu i crvenu žicu..Najvjerojatnije ti je to, bilo je vec slicnih tema na forumu..

Probaj zamjeniti žutu i crvenu žicu..Najvjerojatnije ti je to, bilo je vec slicnih tema na forumu..

kod mene je vec bilo prebrikano i evo sad vratio crvenu na crvenu žutu na žutu i sve super radi......

znao sam da je s pioneerom neka caka... svejedno hvala...... :palacg

Ja mislim da ti je najbolje kupiti originalnu u servisu. Ja sam kupovao prošli tjedan i cjena je 38 kuna, a siginal hvata puno bolje od onih svakakvih kineskih aluminijskih, a kad malo bolje pogledaš ipak izgleda ljepše od tih aluminijskih iako je dosta duga..

38kn da je originalna u ovlastenome?

38kn da je originalna u ovlastenome?

pretpostavljam da je 38kn samo onaj nastavak (štap)...

Da samo štap antene originalni 38 kn, kupljeno prije tjedan dana u zubaku

naruci si antenu od MK5 GTIa sa eBay-a... :palacg

sve ukupno oko cca 15$ ce te doc'... i antena i postarina...

mala je,a origigi :)

0