thebeast_16v 0 Posted December 22, 2006 Ljudi nece golf da mi pali ujutru kad je hladno,tj. on upali i odmah se ugasi.To se desava samo kad se motor totalno ohladi .Zamenio sam svecice,kablove,razvodnik paljenja i ono motorce za ler gas kad ono opet nece.Jer postoji mozda neki senzor hladnog starta? Plz help! Share this post Link to post Share on other sites
TheFog 1 Posted December 22, 2006 psotoji senzor hladnog starta-debeli senzor u glavi (na strani getribe) u kanalu vode. vidi radi li ti 5. diza Share this post Link to post Share on other sites
thebeast_16v 0 Posted December 22, 2006 Hvala Fog sutra javljam sta se dogadja. Share this post Link to post Share on other sites
Tomek 0 Posted December 22, 2006 psotoji senzor hladnog starta-debeli senzor u glavi (na strani getribe) u kanalu vode. vidi radi li ti 5. diza Fog jel ima taj senzor i moj 1.8 8v 75ks? Mislim ima 2 senzora na motoru sa strane getribe gledano... A posto smo Ironic i ja spajali instalaciju ono sve je moguce da nes flai ili nije dobro spojeno.. jer na jednom senzoru imam pin slobodan (ako su senzori uopce ispravni... Misilim meni se ne gasi auto... mene cok zeza.. pa se ne pali cok i radi na premalim okretajima... a i nema onaj cijeli mehanizam za topli zrak (izvadjeno zbog plina) sutra idem stelat chok,cijeli ferg skidam dolje radi riktanja Share this post Link to post Share on other sites
TheFog 1 Posted December 23, 2006 Fog jel ima taj senzor i moj 1.8 8v 75ks? Mislim ima 2 senzora na motoru sa strane getribe gledano... A posto smo Ironic i ja spajali instalaciju ono sve je moguce da nes flai ili nije dobro spojeno.. jer na jednom senzoru imam pin slobodan (ako su senzori uopce ispravni... Misilim meni se ne gasi auto... mene cok zeza.. pa se ne pali cok i radi na premalim okretajima... a i nema onaj cijeli mehanizam za topli zrak (izvadjeno zbog plina) sutra idem stelat chok,cijeli ferg skidam dolje radi riktanja nemam pojma, ovak na blef reko bi da nema posto je tvoj s karb. Share this post Link to post Share on other sites
thebeast_16v 0 Posted December 24, 2006 Crko mi je onaj senzor na 5 dizni i zbog njega nece da pali a kad ga iskopcam iz onog dzeka upali odmah! Jer moze taj dzek da se opravi ili mora novi da se kupi? Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted December 24, 2006 Tomek.... tebi je saug na principu topline rashladne vode. Dakle imas na karbu dotok vode...iz masine.... kad se voda ugrije onda se opruga siri i saug se vrace. Odozgor pogledaj kako ti stoji klapna sauga... trebala bi bit zatvorena. Stela se bez skidanja karba... samo sastrane se stela pozivcija kucista gdje dolazi vode iz motora... okretanjem kiucista djelujes na oprugu koja tu klapnu otvara-zatvara. Share this post Link to post Share on other sites