1 1
kadija

zasto mi brisu post

Recommended Posts

Ovo je jako veliki forum i prvila moraju postojat i mora ih se pridržavati inače sve ode kvragu , ali isto mislim da je se istih previše uvelo , ovo je ipak vw forum , netko nešto proda , drugog pak zanimaju neke potrebne info ( motor ovjes itd.. ), a ako misliš obični post napist trebaš dobro pogledat dali si to pravilno npravio , mislim da i jedni i drugi moraju sebi malo oduška dat , tu leži kompromis.

...ja još mislim da bi stvarno ovaj forum trebao biti zatvorenog tipa,puno je ovdje kvalitetnih ljudi sa znanjem i puno djelova za naše aute,a i onih za druženje i pijanke,a ove ostale koji su slični ovakvim pokretačima svadja sankcionirati po redu...

Preblaga su pravila na ovom forumu, preblagi smo prema clanovima koji namjerno krse pravila unatoc svim objasnjenjima i molbama, neki ljudi se jednostavno vole pravit glupi i non stop kakat po forumu jer ocito nemaju pametnijeg posla u zivotu(onom u kojem se ne koristi tipkovnica)!

Krajnje je vrijeme da se pocnu po kratkom postupku sankcionirat oni koji krse pravila koja su se obvezali postovat kad su se ovdje prijavili, puno se smeca skupilo, triba to pomest iz dvorista jer lagano postajemo forum.hr

tko ghod otvori negativni topic, izbrisat i njega i temu i sve tragove prekrit....

:D

tko ghod otvori negativni topic, izbrisat i njega i temu i sve tragove prekrit....

ovo zvuči kao da je ovo sekta :rotfl

Preblaga su pravila na ovom forumu, preblagi smo prema clanovima koji namjerno krse pravila unatoc svim objasnjenjima i molbama, neki ljudi se jednostavno vole pravit glupi i non stop kakat po forumu jer ocito nemaju pametnijeg posla u zivotu(onom u kojem se ne koristi tipkovnica)!

Krajnje je vrijeme da se pocnu po kratkom postupku sankcionirat oni koji krse pravila koja su se obvezali postovat kad su se ovdje prijavili, puno se smeca skupilo, triba to pomest iz dvorista jer lagano postajemo forum.hr

:D

ja se jednostavno moram dotaknuti ove teme...razlozi sljedeci....

prvo da ovo qotano rijesim da ne zaboravim...

drake imas apsolutno pravo, i nasa drzava je pokazala da dok smo bili pod rezimom (tudjim) da smo bili dobri i produktivni, a otkad smo sami na vlasti pokralo se za 100 generacija

tako i na ovom forumu, ljudi su "stoka" i kao takve ih triba tretirati, sta je stroziji rezim to su bolji, ovaj forum triba perestrojku pod hitno, radikalnu bolnu i brzu...sta ce ostati posli, ili ce nestati cak i pod tu cijenu promjena je nuzna

drugo kolega Mario, ovaj topic NE smije se pomesti pod tepih sta se vec 20 godina cini na ovim prostorima nego se triba dati svima na uvid, od nase ljenosti za citanjem pravila ( i ja sam grijesija u oglasima od slobode i zelje da nesto prodam i ovim putem se izvinjavam svim moderatorima) dolazimo do toga da moderatori ispadaju osobe koje ne valjaju kod nas...

primjera radi kad proletis naseljem 90 onda ti je policajac kriv sta te govno lopovsko zaustavilo...

tako se ne mozete ponasati!!

ja sam svojim dugogodisnjim prijateljima vec iznija moje ideje, koje mislim da su radikalne, kapitalisticke ( u vidu boljitka kluba) te ucinkovite. to su momci kojima triba odati postovanje

iz samo jednog razloga sta su tu zbog nas...i tako se triba i ponasati...

po meni jedva 100tinjak clanova bi imalo pravo koristenja foruma, jel znate zasto? zato sta Pero kaze ova stranica postoji vec godinama, mnogi od vas niti ne znaju kako je to nekad izgledalo

kad san ja iz singapura sla pozdrave mojim prijateljima, e pa tribali bi se zapitati...zasto iz razoga sta su "stariji" i triba se postivati....

i iz razloga sta na ovom forumu je SVE vec receno, forum triba ZATVORITI pod hitno, jer na forumu se sve moze procitati, na sve su dani odgovori, svakom novom clanu dati priliku da cita i uci, otvori svoj prostor di ce nam predstaviti auto i promjene na njemu i AMEN nema on sta pitati kad je sve vec napisano....meni je mucno otvarati forum kad sve sta je novo od zadnjeg puta su oglasi i hrpa pitanja iz ljenosti...pa moj macak Brko zna sta triba za prebaciti sa 4x100 na 5x100!!!!!!!!!!!!!!!!

sistem imam , ideju imam, vec je iznesena odgovornim ljudima i samo je pitanje sta se ceka......

za kraj odajem pocast seratornima, ovaj pardon moderatorima, te administratorima, nasoj tajnici kluba, cistacici, zahvaljujem od srca mami tati i svemocnom Svabi na ovako divnim kolima

a ponajvise se moram zahvaliti bezicnom internetu sta mi ovo sve napisano omogucuje..... :zivio

necu pametovat kako vodit forum,slazem se da treba biti zatvorenog tipa ,tj rega na preporuku.

prijetnje fizickim sukobom kakve sam ima priliku procitat u ovoj temi bi kaznjavao banom.

oglasi su tu,najbolji nacin bi bio da:

-svaki clan moze istodobno imat maksimalno imat 3 oglasa otvorena

-svaki clan ima pravo na maksimalno 5 oglasa mjesecno.

za sve druge kupo-prodaje imamo puuuuno prostora na netu.

za mi je rrocada.svaki dan ima sukobe zbog tih oglasa.

sta bi se moderator treba tuc ili izvinjavat ljudima jer je dao warn nekom.velika stvar,warn

a nu mene uzornog clana,tu sam vec 7 godina warn 0%

moze se.

Edited by Mexx

:wub: Vojo!

Potpuno se slažem s tim da forum treba zatvorit i napravit upad na preporuku.... Valjalo bi napravit topic za glasanje. :palacg

Edited by MOTA BOY

:wub: Vojo!

Potpuno se slažem s tim da forum treba zatvorit i napravit upad na preporuku.... Valjalo bi napravit topic za glasanje. :palacg

vidim stanisa da je teb dosadno :lol2 dobit ces ti posla

Procitao sada upravo sve i ne mogu vjerovati da se uvijek jedno te istog lovite... Da nema pravila na sto bi onda forum licio? Na totalno raspašoj i bila bi jos veca katastrofa, a NV-Nele tvoje ponasanje je totalno neprimjereno i krajnje bezobrazno, tako da ideš na malo hlađenje :palacg kad god vas se ili opomene ili nešto jer ste prekršili pravilo odmah se hebe majka moderatorima i adminima, ajde malo smirite svi tenzije i pridrzavajte se pravila :palacg

vidim stanisa da je teb dosadno :lol2 dobit ces ti posla

:bajk Aaaaajde je3o teeee! :rotfl

Nisam za forum zatvorenog tipa tj ulaz na preporuku jer onda ja nikad nebi upao jer nepoznam nikoga od ekipe...

Upoznao sam tu ekipu na forumu koja mi je vrhunska,naravno da ima izuzetaka ebiga nismo svi isti (istina na nijednom meet-u jos nisam bio al doci ce i to) i nebi htio izletit van :ne2

Nisam za forum zatvorenog tipa tj ulaz na preporuku jer onda ja nikad nebi upao jer nepoznam nikoga od ekipe...

Upoznao sam tu ekipu na forumu koja mi je vrhunska,naravno da ima izuzetaka ebiga nismo svi isti (istina na nijednom meet-u jos nisam bio al doci ce i to) i nebi htio izletit van :ne2

Ja se s carom slazem u potpunosti... Takodjer ono uvodjenje da ispod 100 ili 500 postova nemozes postavit oglas je isto malo "glupo" jer evo ja npr vecinu svog vremena provodim citajuci forum, a ne pisajuci po njemu...

Ja se s carom slazem u potpunosti... Takodjer ono uvodjenje da ispod 100 ili 500 postova nemozes postavit oglas je isto malo "glupo" jer evo ja npr vecinu svog vremena provodim citajuci forum, a ne pisajuci po njemu...

Potpuno se slazem...mislim ako nemam dovoljno postova nemogo stavit oglas???wtf :palacd bolje nekad i bit na forumu citat postove nego basat gluposti kao ovi neki pojedinci...

Nije glupo. Većinom svi memberi ne znaju što je ET na felgi pa kupci popuše stvar. Ovdje dolaze samo da nešto prodaju a nikako da uklope u normalnu raspravu kulture.

Na primjer, dođe neki lik po nadimku "VW Power" i očekuje prodati kravu, pregaženu mačku itd a da ne zanima forum...

Potpuno se slazem...mislim ako nemam dovoljno postova nemogo stavit oglas???wtf :palacd bolje nekad i bit na forumu citat postove nego basat gluposti kao ovi neki pojedinci...

Potrudi se , surađuj se, piši lijepo ispravan odgovor.

Ovdje sam više od 5 godina na forumu, sve više primjećujem novih članova koju bahato ponašaju tipa :" JEBO TE, KURCA MI."

Na žalost , nema više kulture i poštovanja.

Ja vidim da se forum pretvorio u chat po stilu Fejzbuka...

Ako lažem časni sude, nek me svi komarci iz Pirovca izbjegnu i izgrizu rrocada :)

Dotad promatram u stilu lurkera

lurker.jpg

Ako lažem časni sude, nek me svi komarci iz Pirovca izbjegnu i izgrizu rrocada :)

Nek dođu :zivio pa če svi bit pijani jer u meni nema krvi,samo beck's teče mojim venama :vopi

Ovaj topic zaslužuje ban (lock) ili bar premještaj u offtopic gdje određene osobe mogu dalje osebujno izražavat svoj verbalni proljev :palacg

Čak je i kadija (firestarter) odustao,samo nas par koji izgleda imamo problem sa osobnom onanijom pišemo :bravo

decki zao mi je sto je moja tema izazvala ovoliki kaos, ja sam pitao sto me zanimalo, do mene je bilo i sad pazim sta i kako radim, trebao sam odmah traziti lock kad sam od ''rroca'' dobio odgovor... i nemojte napadati covjeka bez veze jer je stvarno korektan...

1 1