Wild child 0 Posted November 2, 2010 Nije VR6 al je bubin motor.Valjda mu je original puno trosio :palica Share this post Link to post Share on other sites
vrvoje_sb 0 Posted November 3, 2010 to je stunt auto za jedan od fašist fjuriusa, mislim za zadnji, imam ja video na kompu kod kuće kak su snimali sa wagen skajlajnom ehehheehe Share this post Link to post Share on other sites
G-Unit 32 Posted November 21, 2010 (edited) Pokušaj da od Daci-e logan napave auto Part 1 http://www.youtube.com/watch?v=JZL2vpmT4q8...feature=related Part 2 http://www.youtube.com/watch?v=ndJZ_EhmZ0I...feature=related Edited November 21, 2010 by G-Unit Share this post Link to post Share on other sites
Rallye VR6 8 Posted November 21, 2010 Pokušaj da od Daci-e logan napave auto Part 1 http://www.youtube.com/watch?v=JZL2vpmT4q8...feature=related Part 2 http://www.youtube.com/watch?v=ndJZ_EhmZ0I...feature=related Oni nosači motora neće izdržati prvu vožnju... Share this post Link to post Share on other sites
luxy 0 Posted November 21, 2010 Nije VR6 al je bubin motor.Valjda mu je original puno trosio mislim da mu je komplet podvozje od bube ne samo motor vidi se da naprijed ima dobos kocnice, ..... Share this post Link to post Share on other sites
Denis_TDI 0 Posted November 30, 2010 Evo jos jedan uradak sa VR6 masinom : Share this post Link to post Share on other sites
R32 0 Posted November 30, 2010 Staro ali za one koji možda nisu vidijeli ! Share this post Link to post Share on other sites
Denis_TDI 0 Posted December 24, 2010 Trabant VR6 vs. trabant S3: Share this post Link to post Share on other sites
sven 0 Posted December 24, 2010 Jel vi koji imate te VR-ove po autima jel to vozite da vam trosi 9-11 litara ili vozite da vam trosi 17 ? realno ak ces vr-a vozti tak na ler gasu da mi se noga ukoči koliko nesmijem stisnut gas koja je poanta tog motora ? Monstrum kojeg nemres stisnut ? A ak vozite te aute da vam trose 17-18 litara pa i vise sta nije onda lakse točit peticu GTI-a pa onda bar znas kaj točiš a ne ovo sto samo čujes a realno dizel sa čipom te pojede Share this post Link to post Share on other sites
GTi_G60 0 Posted December 24, 2010 Jel vi koji imate te VR-ove po autima jel to vozite da vam trosi 9-11 litara ili vozite da vam trosi 17 ? realno ak ces vr-a vozti tak na ler gasu da mi se noga ukoči koliko nesmijem stisnut gas koja je poanta tog motora ? Monstrum kojeg nemres stisnut ? A ak vozite te aute da vam trose 17-18 litara pa i vise sta nije onda lakse točit peticu GTI-a pa onda bar znas kaj točiš a ne ovo sto samo čujes a realno dizel sa čipom te pojede koja je pouka ovoga posta? da sve vr6 treba baciti u smece i voziti nacipane dizele ili petice GTI?! nekuzim. Share this post Link to post Share on other sites
Dac 1 Posted December 24, 2010 svaka bena svoje veselje ima... ali realno gledano g3 vr5 košta 3000+e i točiš koliko se voziš,g5 gti košta 15+eura koje morašdat u kešu ili na kredit pa nije 15 nego 18+eura i još ga moraš točit,a sa prosječnom hrvatskom plaćom ako je imaš je to relativno teško priuštit...a i većina se drlja u nekakvim dizlima a vr6 ima za svoj gušt Share this post Link to post Share on other sites
sven 0 Posted December 24, 2010 koja je pouka ovoga posta? da sve vr6 treba baciti u smece i voziti nacipane dizele ili petice GTI?! nekuzim. Poanta cijele price je da taj motor trosi previse a zauzvrat daje jednino zvuk. Share this post Link to post Share on other sites
GTi_G60 0 Posted December 24, 2010 Poanta cijele price je da taj motor trosi previse a zauzvrat daje jednino zvuk. a petica gti ide za svih svojih 200ks? Share this post Link to post Share on other sites
smoki 0 Posted December 24, 2010 Svene zašto ti voziš 110ks tdi-a a ne voziš golfa 5 170ks tdi-a? Share this post Link to post Share on other sites
G-Unit 32 Posted December 24, 2010 a petica gti ide za svih svojih 200ks? Obzirom na 1320 kg ide sasvim pristojno , a kome nije dovljno , zna se da svaki turbo motor ima dosta potencijela za bildanje :bilder I slažem se da vr ima svoje čari Share this post Link to post Share on other sites
jopa_vr6 0 Posted December 24, 2010 zasto ne vozimo peticu gti??hmmm pa eto cisto zato sto imam para na bacanje.petica mi stoji u garazi za nedjeljno lurcenje xD ja vr-a vozim od 9lit do 19lit hehehhe samo gas da se malo lambda ocisti xD Share this post Link to post Share on other sites
tonac 0 Posted December 24, 2010 frendov loš vr6 troši 13 litara kombinirane vožnje.... i malo po gasu i normalne vožnje... neznam koji vr troši iznad 15l.... evo Slawen može reć kolko mu troši! a motor mu je zdrav.... ja bi rađe 6 cilindara nego turbo 4! kad se radi o autu koji je za guštanje.... jer si nemogu priuštiti vr6 kad godišnje napravim cca 30000km.... Share this post Link to post Share on other sites
GTi_G60 0 Posted December 24, 2010 Obzirom na 1320 kg ide sasvim pristojno , a kome nije dovljno , zna se da svaki turbo motor ima dosta potencijela za bildanje :bilder I slažem se da vr ima svoje čari ima svoje cari za vozit svaki dan. ili za potrosit 7-10 000€ pa slozit da to stvarno ide, ali usporedivati peticu gti i vr6 stvarno nema smisla. sad kako petica ide o tome bi se dalo raspravljati, ali zalosno je da vise ulja trose ti novi motori, nego motori od prije 95 godine sa 200tkm na satu. Share this post Link to post Share on other sites
Rallye VR6 8 Posted December 24, 2010 Serijski VR6 - zvuk , zvuk i zvuk. Tko ga nije imao , ne zna koja je to droga. Da ide nešto extra , ne ide. Da troši - troši . Treba uzeti u ubzir da je to motor star skoro 20 godina , a čipani TDI 10 godina Moj Lupo bez nitra nije nešto extra brz auto 1450 kg / 408 ks , ali kada poklopim četvrtu , nema tog auta koji ima takav zvuk , ja bi najradije iz kože iskočio od sreče. Share this post Link to post Share on other sites
jopa_vr6 0 Posted December 24, 2010 frendov loš vr6 troši 13 litara kombinirane vožnje.... i malo po gasu i normalne vožnje... neznam koji vr troši iznad 15l.... evo Slawen može reć kolko mu troši! a motor mu je zdrav.... ja bi rađe 6 cilindara nego turbo 4! kad se radi o autu koji je za guštanje.... jer si nemogu priuštiti vr6 kad godišnje napravim cca 30000km.... ma to su zajebancije pa na trkama ti ode 16lit na 100km...i deranja non stop...zdrav vr kombinirane 11-13litmoze i nize moj prvi auto je bio 4cyl...kad sam uzeo 6cyl rekao sam sam sebi da ispod 6 se ne vracam vise,jedino dalje 6,8,10,12,cyl NEMA R-a do VR-a Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted December 24, 2010 Tko ga nije imao , ne zna koja je to droga. Amen i bog sve ostalo je relativno.....VR potrošnja,diesel kvarovi,ulaganja u kante,krediti za nova auta,neprospavane noći oče ga ko ukrast ili ogrebat ................... Svi se mi nađemo u nekom od tih svjetova i tako je kako je Share this post Link to post Share on other sites
Ledeni VR6 0 Posted December 24, 2010 Amen i bog sve ostalo je relativno.....VR potrošnja,diesel kvarovi,ulaganja u kante,krediti za nova auta,neprospavane noći oče ga ko ukrast ili ogrebat ................... Svi se mi nađemo u nekom od tih svjetova i tako je kako je slazem se u potpunosti...uh do hoce neko uzet mojeg g-60 u zamjenu za dobrog vr-a sanjam ga i prije nego sto sam kupio golfa, ima tomu i 8g... zvuk je bolest,droga!! Share this post Link to post Share on other sites
RI VW 4 Posted December 24, 2010 Svakoj budali svoje zadovoljstvo. Pa meni passat trosi 14 litara. A vr bi mi takve voznje vjerovatno isto jer je jaci. Ali lako je to i kupit i tocit jos ajde to bi mogao, ali 99.9% tih masina je ubijeno jer su je prvo vozili tatini sinovi, pa poslije lopovi i dileri, i sad na kraju mulci i vadili im mast. A nitko nije ulozio 5 kuna u njega. Sve je to lijepo, ali svi znamo koliko su dijelovi za njega. Jedno su zelje a drugo mogucnosti, ali jedno je sigurno, kad tad cu imati sestaka. Share this post Link to post Share on other sites
sven 0 Posted December 24, 2010 (edited) a petica gti ide za svih svojih 200ks? Ide bolje nego VR i vozljivija je. Nemoras cekati trecu brzinu da se nesto pocne desavati kao na vr-u koja je bogom dana. Svene zašto ti voziš 110ks tdi-a a ne voziš golfa 5 170ks tdi-a? Zato sto sam za istu cijenu koliko kosta petica TDI 170 kupio ( roditelji mi kupili ) godinu dana staru C klasu 220 CDI 170ks . @All - evo i sam Petar vam je rekao da je VR zvu i samo zvuk i nista vise. Je da je to zarazno ali ... Onda nemojte me jebat kad kazem tako nesto jer je istina. Edited December 24, 2010 by sven Share this post Link to post Share on other sites
ivo gti 16v 0 Posted December 24, 2010 djelovi za vr-a su prilicno jeftini,uostalom ja sam tricu vr vozio godinu dana,u godinu dana mi je 3-4 puta puka karter (naravno u voznji ),svirao je na par svadbi,isao je na momacke,i koristen je u svrhu obrazovanja mladih pa je odlazio i na maturalne veceri. vozio se i sa kompressoron i da ne nabrajam dalje.... sve sta sam ja na tom motoru promjenio je: ulje 6 litara X 3-4 puta filter ulja x 3-4 puta 100kn/kom letece lezaje 500 kn svjecice 400 kn i plocice napred i nazad e da i polugicu na usisnoj grani (onu na leptiru koja otvara klapnu ) mislin da bi rjetko koji motor (osim ABS-a) to i mene prezivio Share this post Link to post Share on other sites