ivo gti 16v 0 Posted December 24, 2010 Poanta cijele price je da taj motor trosi previse a zauzvrat daje jednino zvuk. dana danas se ravna sa bmw-om3 e36 i e46 24 ventila,i cliom sport,hondom vti,kadettom gsi i slicnima te u vecini slucajeva prolazi neporazen Share this post Link to post Share on other sites
drake 0 Posted December 24, 2010 dana danas se ravna sa bmw-om3 e36 i e46 24 ventila,i cliom sport,hondom vti,kadettom gsi i slicnima te u vecini slucajeva prolazi neporazen Jedino ga cipana dizel krava od passat jede iz leteceg do 190 Share this post Link to post Share on other sites
VWlaho 0 Posted December 24, 2010 imao sam tu drogu neopsiva je... vozivost nije ko na 4cil,potrosnja je 14lit voznje ok takv motor imas i voziti ga polako nemoguca misija a i ako ga vozis tako netreba ti... u NEKIM rjecima svena ja cu se slozit s mojim razmisljanjem,da ide nista ekstra pravi abf ga jede Share this post Link to post Share on other sites
Perkan 0 Posted December 24, 2010 cliom sport, Bude isti (i to ako Clio vozi neka baba) do prvog zavoja. Sorry, morao sam. Zaje3ancija je, nemojte se sad uzbuđivat samo previše. Share this post Link to post Share on other sites
ivo gti 16v 0 Posted December 24, 2010 imao sam tu drogu neopsiva je... vozivost nije ko na 4cil,potrosnja je 14lit voznje ok takv motor imas i voziti ga polako nemoguca misija a i ako ga vozis tako netreba ti... u NEKIM rjecima svena ja cu se slozit s mojim razmisljanjem,da ide nista ekstra pravi abf ga jede sa abf om sam se probavao tako da bi ih pustio par duzina pa bi mi kasnije bilo zanimljivije ga zaobic (ne serijske abf-ove vec ove sa preradam nekim) to sta se tice vozljivosti auto je jos uvjek u mom dvoristu i ceka registraciju,nadi dobra konkurenta(cestovnog) i nademo se negdi na po puta,ko zadnji casti sa cliom sam se gazio sa 172,182 i 200+ od tog 200+ sam popusio tek u kraju 3 ce brzine i prednost je bila 2-3 duzine auta na njegovoj strani zavoje i lezanje doticnog clija sa anti rolom,kw var 3 i conti spcont 3 moze najvjernije opisat stipe (beky 16v ) crni milic: jebiga pa nije to bilo ko cipa to je ipak cudo od mape ide a ne dimi a nije je neki fuser slaga triba ivanu rec da stavi i video Share this post Link to post Share on other sites
drake 0 Posted December 24, 2010 zavoje i lezanje doticnog clija sa anti rolom,kw var 3 i conti spcont 3 moze najvjernije opisat stipe (beky 16v ) Haha dobro je stipe prosa nakon izlitanja sa ceste, bolje da ne pise dojmove crni milic: jebiga pa nije to bilo ko cipa to je ipak cudo od mape ide a ne dimi a nije je neki fuser slaga triba ivanu rec da stavi i video Tako je brate cudo od mape nema sta, znam da si i ti prezadovoljan Imam i ja video, necu stavljat da ne zadimim forum Share this post Link to post Share on other sites
G-Unit 32 Posted December 24, 2010 Da bi konkurirao ovim navedenim autima , sa vr-om u mkIII moraš imat cca 200 ks . Tvoj je vjerojatno brži od ostalih radi getribe Share this post Link to post Share on other sites
VWlaho 0 Posted December 24, 2010 vozio sam vr-a u zivom stanju ne karampanu sve stock u trojki..abf bi mi u startu jeo sigurno mozda iza 120 130 bi mu mogao ic... vr ima zvuk i moment pre heben... necu kvarit topic dalje nezelim se praviti pametan samo svoje misljenje iskazujem,ivo ja postujem tvoju rjec vjerujem da je tako kod tebe Share this post Link to post Share on other sites
corrador 0 Posted December 24, 2010 (edited) lipi moji ja ne bi svog nanovo slozenog VRa minja ni za koju zensku... stvar je sta ti VRovi su uglavnom ispaceni,oni koji imalo vride idu i vrte se lipo... meni je taj zvuk u krvi i ne bi ga minja za nista ja nisam brz vozac mene ce svaki Clio prestic......a to sta san ja u nirvani nijedan sofer Clia nece nikad dozivit... pusa ciao Edited December 24, 2010 by corrador Share this post Link to post Share on other sites
ivo gti 16v 0 Posted December 24, 2010 Da bi konkurirao ovim navedenim autima , sa vr-om u mkIII moraš imat cca 200 ks . Tvoj je vjerojatno brži od ostalih radi getribe nije ima nista osim usisne od 2.9 i sa njom je isao losije nego sa originalnom. par puta probano,i to ne na relacijan od 100-200 m nego malo duzim,i pred svjedocima. neki su imali i video pa ako uspijem doci do toga stavit cu. u samom startu me jedino napra bivsi vwagenas sa bmw e36 328 i to je jedini auto koji je bolje krenuo od vr-a i zakucao 100 ju na celeru. Share this post Link to post Share on other sites
Vele_V6 0 Posted December 25, 2010 Evo reći cu ija par riječi vezano za potrošnju i vr-a.,,, prije par dana bilo snijega kod nas, znači gazio sam ga po snijegu i non-stop su sva 4 točka proklizavala, naravno uz isključen ESP. upalila mi se rezerva i natočim 200 kn, i nastavim istim ritmom uz zvuk 6-taka i 4x4 pogona. Pređem 150 km, i opet se upalila lampica. Znači potrošnja je oko 15,5 lit..... To su mu sigurno bili najgori uvijeti koje je moga proć,,, To se odnosi na vr6 24v. Kao što je već rečeno 100 puta, većina vr-a su u vrlo lošem stanju zbog poznatih razloga, i takvi vr-ovi nisu mjerilo. Svene--Koliko treba TDI- u čipova da vozi na 400m oko ili ispod 15s ? Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted December 25, 2010 a koju klasu vozi vr serijala? Share this post Link to post Share on other sites
Vele_V6 0 Posted December 25, 2010 a koju klasu vozi vr serijala? 15 Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted December 25, 2010 ti vozio sa svojim ili ? koliko se sjecam..dragan sa dujom vr je vozio 16 sec...al nisam siguran Share this post Link to post Share on other sites
Vele_V6 0 Posted December 25, 2010 ti vozio sa svojim ili ? koliko se sjecam..dragan sa dujom vr je vozio 16 sec...al nisam siguran Ma ide 100% u 15... Ja sam sa svojim imao 14.903s. Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted December 25, 2010 onda sam ja nesto pomijesao Share this post Link to post Share on other sites
corrador 0 Posted December 25, 2010 corradu tvornicki podatak na 402 je 15,06 znaci uz malo volje sigurna 15tica Share this post Link to post Share on other sites
sven 0 Posted December 25, 2010 corradu tvornicki podatak na 402 je 15,06 znaci uz malo volje sigurna 15tica Znaci ide identicno kao petica gti samo voznost jednog i drugog po gradu nije ista. Share this post Link to post Share on other sites
Perkan 0 Posted December 25, 2010 od tog 200+ sam popusio tek u kraju 3 ce brzine i prednost je bila 2-3 duzine auta na njegovoj strani zavoje i lezanje doticnog clija sa anti rolom,kw var 3 i conti spcont 3 moze najvjernije opisat stipe (beky 16v ) Znači Clio Sport ne leži dobro, e jebiga, prvi glas. VR-u svaka čast na zvuku i tome, to je uživancija, ja se sledim kad ga čujem, čisti sex. Al to je to što on nudi. Ne znam, ja nekako više volim zavoje nego ravnu cestu i udri koliko ide. Al svatko ima svoje gušte. Share this post Link to post Share on other sites
corrador 0 Posted December 25, 2010 Znaci ide identicno kao petica gti samo voznost jednog i drugog po gradu nije ista. svak ima svoje prednosti i mane.....gti ima turbo, vr kubike, zvoji grad, potrosnje....ne moze se to mjeriti davno je VR 90tih projektiran.... sadasnji VR tj R32 ima 4motion, gti nema, pogon mu uzima konje, dodaje tezinu i tako to..... pravo mjerilo bi bilo ta dva auta sa istim pogonom i getribom pa tada tvrditi pobjednike... po meni je VR uvik odabir srca i nema tu pomoci...droga je droga...prve ljubavi se ne zaboravljaju nikako Share this post Link to post Share on other sites
sven 0 Posted December 25, 2010 svak ima svoje prednosti i mane.....gti ima turbo, vr kubike, zvoji grad, potrosnje....ne moze se to mjeriti davno je VR 90tih projektiran.... sadasnji VR tj R32 ima 4motion, gti nema, pogon mu uzima konje, dodaje tezinu i tako to..... pravo mjerilo bi bilo ta dva auta sa istim pogonom i getribom pa tada tvrditi pobjednike... po meni je VR uvik odabir srca i nema tu pomoci...droga je droga...prve ljubavi se ne zaboravljaju nikako Definitivno. JEdno je kad se ra zmislja srcem a drugo glavom . Nije bas da su usporedivi oba 100%. Eto.. Share this post Link to post Share on other sites
ivo gti 16v 0 Posted December 25, 2010 nisan reka da clio ne lezi dobro,ali nije ni da je tako dobar ka sta se prica :rotf ne nagadam,vozio sam 2-3 komada koji su bili u pici pici stanju pa znam o cemu pricam,ipak imaju istu cijev na zadnjem kraju auta ma uostalom clio se i vidi koji put po grobniku,a vr-a mislin da nikako nisam vidio da ga je neko izveo na stazul ima li ko kakvo vrime od vr-a na grobniku? Share this post Link to post Share on other sites
sven 0 Posted December 25, 2010 nisan reka da clio ne lezi dobro,ali nije ni da je tako dobar ka sta se prica :rotf ne nagadam,vozio sam 2-3 komada koji su bili u pici pici stanju pa znam o cemu pricam,ipak imaju istu cijev na zadnjem kraju auta ma uostalom clio se i vidi koji put po grobniku,a vr-a mislin da nikako nisam vidio da ga je neko izveo na stazul ima li ko kakvo vrime od vr-a na grobniku? GTI petica sa serijskim gumama vozi 1:54 e sad da li je VR u mogucnosti odvest to vrijeme bilo bi zgodno za vidjeti. Tu bi se dalo vidjeti razlika u ovjesu . U situaciji da je isti vozač naravno. Share this post Link to post Share on other sites
ivo gti 16v 0 Posted December 25, 2010 zato sam i pitao ima li ko kakvo vrime od nekog vr-a? ja iskreno nikad nisam vozio grobnik ali u nekoj doglednoj buducnosti bi mogao,pa cu napisat svoje vrime. sta se tice lezanja golf 5 se stvarno lipo vozi ali tu su i razlike 15 i 18 cola,nekih 15-18 god razlike,kilaza skoro priblizna,totalno razliciti mjenjaci ovjes i sl.. uostalom za jednog golfa 5 gti kupis 5 golfova vr6,kako to usporedivat uopce?? Share this post Link to post Share on other sites