0
Guest vw petica

KRAĐE VW G5

Recommended Posts

Guest vw petica

U prvih devet mjeseci ove godine u Hrvatskoj je otuđeno 1338 automobila. Od toga, MUP je prona??ao 417 automobila (31,1 posto). Iako je brojka zabrinjavajuća, u usporedbi s 2005. manja za 14,8 posto. Automafija na na??em je prostoru i dalje vrlo aktivna, ??to potvrđuju brojni novinski napisi u crnoj kronici. Domaće podzemlje se reorganiziralo i specijaliziralo pa je većina krađa unaprijed naručena. Tome svjedoče pro??logodi??nja krađa osam novih Mercedesa iz skladi??ta na Jankomiru, nestanak dvadesetak BMW-a X5 te čak 274 ukradena Volkswagena. Nedvojbeno je da ritam krađa vozila uvjetuje ponuda i potra??nja te narud??be istočnih mafija. Ovisno odakle dolaze, bilje??e se i pronalasci hrvatskih automobila ukradenih u Albaniji, Ukrajini, Rusiji, Turskoj. Znakovito je da od pojave novog Passata policija nije zabilje??ila nijednu krađu.

Pitanje: Zna li itko da li je koji Golf V ukraden u Hrvatskoj?Čuo sam pro??le godine da jedan jest ukraden,ali su lopovi bili kupci koji su tra??ili naivnog gazdu probnu vo??nju pa su zatim pobjegli :angry: ???Gornji tekst je iz novog AK!!!

Guest Tatamataho

sine ne brini se nece ti nitko golfa, imaju sadasnji lopovi ukusa :P

Guest vw petica
sine ne brini se nece ti nitko golfa, imaju sadasnji lopovi ukusa :P

Da,u pravu si ,??ta će im auto u kojem stalno ne??to lupka,trese itd itd!!! :bleh

Guest Deyo_13

kod starijih vw pogotovo trojke i četvorke golf i pasata iz 98" je najveća mana loša zaštita od krađe al to se sad popravilo kod novih modela ali sa multi lopckom ti niš nemogu na petici auto a mafiji se ne isplati krast aute takve aute prije će na mercu ili bmw

Guest Tatamataho
kod starijih vw pogotovo trojke i četvorke golf i pasata iz 98" je najveća mana loša zaštita od krađe al to se sad popravilo kod novih modela ali sa multi lopckom ti niš nemogu na petici auto a mafiji se ne isplati krast aute takve aute prije će na mercu ili bmw

osim sto pravi lopov izbrusi multilock za <2min :lol::lol::lol:

gle ak su ti odlučili ukrat auto ukrat će ti ga....nemo??e?? si tu pomoć....a te multilock za??tite poma??u kod "neiskusnih" lopova...:D :D

Guest Tatamataho
gle ak su ti odlučili ukrat auto ukrat će ti ga....nemožeš si tu pomoć....a te multilock zaštite pomažu kod "neiskusnih" lopova...:D :D

multilock pomaze u toj mjeri da kad ga lopov vidi u tvom autu, prošeta do drugog golfa na parkiralistu koji ga nema :rotfl:rotfl:rotfl

Guest KOCKA
osim sto pravi lopov izbrusi multilock za <2min :lol::lol::lol:

:bleh:bleh:bleh

30 sek- zaledi i razbije

znam da je bila u nekom od auto emisija reporta??a o mult locku! i neki profecionalac je uspio razbiti defent lock u roku odmah, a mult lock nije uspio :o

i govorili su u tom servisu za ugradnju mult-locka, da tko ga uspije zalediti i razbiti, da će mu dati ne znam koju lovu!! sad jeli to neka reklama ili stvarno tako ne bi znao, ali znam da ću na proljeće staviti mult-lock :palacg

Guest Tatamataho
:bleh:bleh:bleh

30 sek- zaledi i razbije

u biti nebitno, vec sma malo poviše napisao cmeu multilock sluzi :da

Guest KOCKA
znam da je bila u nekom od auto emisija reporta??a o mult locku! i neki profecionalac je uspio razbiti defent lock u roku odmah, a mult lock nije uspio :o

i govorili su u tom servisu za ugradnju mult-locka, da tko ga uspije zalediti i razbiti, da će mu dati ne znam koju lovu!! sad jeli to neka reklama ili stvarno tako ne bi znao, ali znam da ću na proljeće staviti mult-lock :palacg

Vjeruj- SVE se da razbit. Tocnije, ne postoji metal kojem se konstrukcija ne rusi pod niskim temperaturama.

A sto se ugradnje m.locka tice; zagorcaj zivot gadu, koji ti pokusava dic auto, koliko mozes. :)

Guest vw petica

Kako god bilo,ja jo?? nisam čuo da su auto s mul-t-lock ili defend-lockom ukrali.Ja se ne bojim,Bo??e moj,ako ga hoće maznut,maznut će ga.Već sam u ovih 12 godina koliko vozim golfove oguglao na te krađe.Da se bojim,ne bi vozio VW-e!!!

Guest Tatamataho
Kako god bilo,ja još nisam čuo da su auto s mul-t-lock ili defend-lockom ukrali.Ja se ne bojim,Bože moj,ako ga hoće maznut,maznut će ga.Već sam u ovih 12 godina koliko vozim golfove oguglao na te krađe.Da se bojim,ne bi vozio VW-e!!!

nadasve rijedak i jako ugrozen auto sto se toga tice :rotfl:rotfl:rotfl

Guest vw petica
nadasve rijedak i jako ugrozen auto sto se toga tice :rotfl:rotfl:rotfl

Hoće?? reći da golf nije jedan od auta koji se najvi??e kradu???

Guest Tatamataho
Hoćeš reći da golf nije jedan od auta koji se najviše kradu???

nekad mozda, al nadji mi sada ozbiljnijeg lopova koji ce pogledati golfa, i to jos slabiji model :ne2

nekad mozda, al nadji mi sada ozbiljnijeg lopova koji ce pogledati golfa, i to jos slabiji model :ne2

Pusti sad ozbiljne-neozbiljne lopove...jos malo pa cemo ih zvat Gospon Lopov!Mislim da si zahaliro..I dalje se golfovi i opcenito VW-i kao sto je vwpetica napomenuo najvise kradu!Bar je to opce poznato!Motor tak i tak nema previse veze,limarija je lova.. :palacg

a zato ljudi staljaju krila i plastike na golfove da budu ru??ni, da ih nitko ne ukrade!!! :lol2:lol2:lol2:lol2

Guest KOCKA
Pusti sad ozbiljne-neozbiljne lopove...jos malo pa cemo ih zvat Gospon Lopov!Mislim da si zahaliro..I dalje se golfovi i opcenito VW-i kao sto je vwpetica napomenuo najvise kradu!Bar je to opce poznato!Motor tak i tak nema previse veze,limarija je lova.. :palacg

:huh: Daj mi reci koje si ti gljive jeo!

Guest Tatamataho

nisam nista "zahaliro"(sto god to znacilo :rotfl ) nego se cisto interesirao kod susjeda koji radi croatia osiguranju pa ima pristup tim statistikama.

Guest KOCKA

To je zato sto se vise nitko ne zeli osigurat u Croatiji, pa imaju krive podatke! :rotfl

Guest vw petica
:zivio U Njemačkoj je skuplje osiguranje za golfa,nego za neki npr.Bmw.Znam iz iprve ruke jer prije par godina reče mi bratić da je platio skuplju regu za golfa 4 1,6,nego njegov frend za bmw 316,zato ??to golfove kao voze većinom mlađe osobe,pa je vjerovatnost sudar veća? : Edited by vw petica

U Njemačkoj ti vrijede i neka druga pravila.

U RH se računaju zone rizika i kW, dok je to u Njemačkoj malo kompliciranije, tamo je bitno, da li je vozilo gara??irano, rizična skupina je npr G GTI, VR H type R i sl, te godine vozačkog sta??a, koliko osoba upravlja vozilom itd.

Mi se uglavnom nemamo ??ta ??aliti.

Guest KOCKA

Tako sam lijep postic napisala i padne mi net...

U glavnom: u Austriji sve osobe koje imaju manje od 5 god vozackog iskustva placaju veci porez, bez obzira na dobnu skupinu.

0