Gerbi 0 Posted August 11, 2010 Pozdrav, znam da ima još jedno 9 mjeseci do novog, ali unaprijed me zanima da li ste vidjeli ispušne grane 4-2-1 za 16v u kecu, ako da, kako su se cijene kretale i sl. Isto tako, lajsne koje se guraju u gume oko prozora i tako. Da li je bilo i usisnih grana za karbove? Share this post Link to post Share on other sites
smoki 0 Posted August 11, 2010 Za cijene ti neznam, grana je bilo koliko ti srce želi, lajsne sam također vidio one kromirane za keca, nisu original bile to sam siguran a za cijenu neznam.. A usisne za karbove su bile izložene na jednom štandu gdje lik reklamira firmu, naravno nemaju sve grane tamo, bila je neka shema da naručiš, uplatiš lovu i onda kad ju izrade pošalju ti na kućnu adresu..sad koliko je to sigurno, neznam Share this post Link to post Share on other sites
Gerbi 0 Posted August 11, 2010 Brijem da je sigurno to za usisne grane. Do sada sve šta sam za keca uzimao iz Švabije je došlo sigurno i provjereno Samo sam čuo za lajsne i za ispušne, a trebaju mi cijene cca čisto da se mogu ravnati. I ona šema da su zadnji dani na štandovima veliki popusti i tako. Čisto ako tko zna. Hvala ti inače Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted August 11, 2010 Nemaš neku fiksnu cijenu Kad se okupi ekipa na štandu i uzima količinu onda se može dogovorit dobra cijena Dosta jeftino se prođe A zadnje dane ovisi jel im ostalo malo ili puno robe,ako im je ostalo dosta toga zadnja 2 dana onda ruše cijenu,a ako su več sve rasprodali pa im je ostalo samo par komada onda i nisu tako popustljivi kod cjenkanja Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted August 11, 2010 računaj oko 150-170 eura... pretprošle god je bila 220eura.. a ove god mislim 170 mada sta i roko kaze ako vas se skupi vise onda cjena pada.. 10-20e Share this post Link to post Share on other sites
LamaMk1 0 Posted August 11, 2010 onda slijedece godine obavezno po ispusnu gore... Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted August 11, 2010 Naravno iako nisu neke marke al hebat ga Mislim da ih je vec neko pazario i trebalo bi vidit dal je bio zadovoljan tj dal paše sve na šaraf.. Momci sta su isli sa sciroccom 2jkom... mislim da su oni zemili 1? Share this post Link to post Share on other sites
GTi_G60 0 Posted August 11, 2010 Naravno iako nisu neke marke al hebat ga Mislim da ih je vec neko pazario i trebalo bi vidit dal je bio zadovoljan tj dal paše sve na šaraf.. Momci sta su isli sa sciroccom 2jkom... mislim da su oni zemili 1? oni su uzeli od racelanda za vr6, i te pasu kao salivene na mk2... Share this post Link to post Share on other sites
Gerbi 0 Posted August 11, 2010 Ma raceland je super marka, a ne namjeravam dugo ni bit na atmosferi pa mi se supersprint ni ne isplati uzimat, pogotovo kod nas. To što kažete, to je ok cijena. Još ako se skupimo...hihi Share this post Link to post Share on other sites
Mrle 0 Posted August 13, 2010 Ja ti imam ovu Raceland za mk I 16v i poprilicno mi je trebalo da je idealno upasiram na auto. Problem je sta su varovi lagano povukli na sve strane i nikako je upasirat da idealno sidne na motor i uvijek je pustala na spoju 2 u 2. Ako ti se da trazit imas na vortex forumima amere sta su imali iste probleme sa tim granama pa potrazi. Na kraju sam tokarija nove przunjere za glavu fi 9.2 sa konusom za navuc je na glavu da bude u centru i onda grija brenerom kolina da popusti i kad se oladi sve 4 cijevi su bile u pravcu. Ovaj spoj 2 u 2 sam upasira tocno koja mi visina treba na autu i onda skinija i zavarija i to je to . Share this post Link to post Share on other sites
Gerbi 0 Posted August 14, 2010 Da, baš gledam i to me iznenađuje. Kakva su iskustva sa supersprintom onda? Gle, ako prodaš motor bez nje, javi pm-om Share this post Link to post Share on other sites
lukavr6 0 Posted August 16, 2010 ja sam dobio super granu za vr6 na ebayu za 71 evrov, pošta uključena. i bap je super grana, kompletni set. meni se čini đabe, a i kvaliteta je odlična. imaš jih od priesera gore puno, svaki tjedan po oko 2 komada, pa pogledaj malo. Share this post Link to post Share on other sites