Didi 0 Posted August 13, 2010 Evo moja sonda je rekla pa-pa. Sad malo tražim po netu i programima šta imam pa neznam koju da stavim. Moje auto nema klimu a katalazator je maknut . Sad me interesira mogu li stavit sondu koja je predviđena za g60 bez CAT i klime na svoje auto i oće li funkcijonirat. Ovo su 3 vrste koje daju Uploaded with ImageShack.us Share this post Link to post Share on other sites
ivo gti 16v 0 Posted August 13, 2010 Evo moja sonda je rekla pa-pa. Sad malo tražim po netu i programima šta imam pa neznam koju da stavim. Moje auto nema klimu a katalazator je maknut . Sad me interesira mogu li stavit sondu koja je predviđena za g60 bez CAT i klime na svoje auto i oće li funkcijonirat. Ovo su 3 vrste koje daju Uploaded with ImageShack.us reka san ti Doc g60 za pitanja o G ima radno vrijeme od 0-24 Share this post Link to post Share on other sites
G-Unit 32 Posted August 13, 2010 Mislim da su kodovi raličiti i radi same dužine , ja kada sam sebi stavio grane 4-2-1 stara sonda (orginal ) mi je bila kratka da je zavijem iza kolektora gdje je jedna cijav i stavio sam od passat 1.8 8v običnog , broj i boja žica je bila ista jedono je razlika bila u dužini, tako već vozim 3-4 god , nisam imao nus pojava Share this post Link to post Share on other sites
IVAN_VXR 0 Posted August 13, 2010 Ima 6 vrsta orginalnih lambdi za G60,npr. za Golfa Rallye.a i Passata g60 lambde su iste,iako skoro svaki Passat ima klimu,a Rallye.a do sada nisam vidio ni jedan. Ja sam se jednom mucio s autofreakom na jednog g60 editionu,roko nam je slao jednu za probu pa ni ta nije odgovarala.Ja svoju sa Passata tada nisam ni skidao,jer se nije dala bas odviti(na nezgodnom je mjestu). Nismo uspili otkriti šta je bio problem jer je auto za 1 dan otišlo od nas. Npr. kod mene je passat sa katalizatorom ali je iščupano sve iz njega i nikakvih poteškoća nije bilo osim što je auto bolje išlo. Evo ti popis svih orginalnih lambdi za G60 jer sam to bio spremio na komp. prije dok mi je trebalo. Passat G60 sa katalizatorom- 030 906 265 F Passat G60 bez katalizatora-030 906 265N NAPOMENA:Passat G60 i Rallye G60 imaju iste lambda sonde Rallye 1H motor c030 906 265 S Golf G60 sa katalizatorom-037 906 265 B Golf G60 bez katalizatora-037 906 265 Golf G60(klima) sa katalizatorom-030 906 265 K Corrado G60 -030 906 265 Share this post Link to post Share on other sites
Didi 0 Posted August 13, 2010 Mislim da su kodovi raličiti i radi same dužine , ja kada sam sebi stavio grane 4-2-1 stara sonda (orginal ) mi je bila kratka da je zavijem iza kolektora gdje je jedna cijav i stavio sam od passat 1.8 8v običnog , broj i boja žica je bila ista jedono je razlika bila u dužini, tako već vozim 3-4 god , nisam imao nus pojava Gori u tablici ti sve piše u 5-om stupcu ti je dužina a u 4. broj žica. Nebi tia samo bacit 100€ uzet neku univerzalnu pa da ne radi kako triba. Hvala svima na pomoći. :bravo Share this post Link to post Share on other sites