vw_damir 0 Posted August 17, 2010 Pozdrav ekipi. Imam jedan problem koji za sobom vuce par pitanja. Dakle, rezervoar u golfu MK1 (motor bio 1.5 b i od istog je i rezervoar) i on je dosta truho tako da pumpla vuce mnogo korozije i prljavstine pa zacepi k glavu (1.8 8v). auto nenormalno trokira, skroz slabo prima gas i kao da se gusi. Cuo sam dosta prijedloga, npr. da stavim dizelov rezervoar sa prirodnim padom, ali uz njega bih morao od nekog audija pumpu uzet, pa dalje su mi predlagali da mi covjek napravi homemade rezervoar koji bih stavio u gepek i u koji bih direktno potopio pumpu.... TREBA MI SAVJET OD PRAVIH LJUDI SA PRAVOG FORUMA koji su imali slicnih iskustava tj. problema. Sta mi predlazete, koja je najbolja metoda.... Hvala unaprijed. Share this post Link to post Share on other sites
josip rugvica 0 Posted August 17, 2010 po meni ti je najbolje da stavis od dizela rezervar i pumpu od mercedesa 190 2,0 benzinca pumpa ti je dosta ja sam imo na svom kecu tak slozeno a isto je bio 1,8 Share this post Link to post Share on other sites
vw_damir 0 Posted August 18, 2010 Znaci tako da uradim?, imal josh ko kakav savjet? Share this post Link to post Share on other sites
Ivanscirocco 0 Posted August 22, 2010 Ide rezervar od dizela samo izvadi sito iz njega i onu neku plastično kučište šta drži sito i ostavi samo cijev koja ti je u rezervaru .Pumpa ti može ostati od K-jeta i imaš odličan pad na pumpu (problem je jedino kada ti je rezervar pred rezervom onda se u većim zavojima zna ostati bez goriva pa malo zatrokira jer nema pregrada ali držiš ga punog i nemaš problema) Share this post Link to post Share on other sites
Ivanscirocco 0 Posted August 22, 2010 Zaboravio ti napomenuti da pumpa mora biti vanjska kod rzervara i pritisak ako ti je manji od 5bara neće ti raditi . Možda ti i ova pumpa ne daje dovoljan pritisak ?Kada ona povuće smeče prvo pumpa rikne ,a prije k-jet glave imaš filter? Share this post Link to post Share on other sites