hard_weasel 0 Posted August 23, 2010 kontajte ovo sta mislite koliko je to pouzdano!! F1 TURBINA za benzince i dizelaše! http://www.njuskalo.hr/tuning-snage/f1-tur...e-oglas-1468637 Share this post Link to post Share on other sites
MarioIV 11 Posted August 23, 2010 (edited) ja mislim da radi ipak F1 thenologija Edited August 23, 2010 by MarioIV Share this post Link to post Share on other sites
hard_weasel 0 Posted August 23, 2010 ne znam samo kako bih to sta pomoglo dobro znam da je otvorenije od standardnog filtera za zrak ali mislim ono !! Share this post Link to post Share on other sites
MarioIV 11 Posted August 23, 2010 ne znam samo kako bih to sta pomoglo dobro znam da je otvorenije od standardnog filtera za zrak ali mislim ono !! ja se malo salim, normalno da ne radi niti ne sluzi icemu osim uzet tih par sto kuna Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted August 23, 2010 O temi se več raspravlja u podforumu 'vicevi i šale',mislim da je s tim sve rečeno Share this post Link to post Share on other sites
luxy 0 Posted August 23, 2010 ma radi 1000% ja imam ovo kod kuce na kosilici i mogu ti rec da sa POLA gasa kosi ko avion a tek kak fucka pri punom gasu kao da puni 2.3 bar-a na auto se ne usudjujem stavljat jer bi motor zviznuo od silne snage..... ...... ma, vrijedi svake kune Share this post Link to post Share on other sites
hard_weasel 0 Posted August 23, 2010 hahaha strava i uzas!! Share this post Link to post Share on other sites