Marco 0 Posted August 29, 2010 (edited) Pozdrav! Kolega namjerava kupit polovni Passat GT, motor 2.0 115KS, 1996 godina, auto ima full opremu (climatronic, 4xel. podizača.........) Auto smo pregledali i nema ni traga hrđe i lak je u jako dobro stanju, auto je vrlo uredan, nema nekih posebnih tragova korištenja tj. sve ja na svom mjestu, na satu ima 207 000km, nema servisnu knj. Ali ima račune od servisa unazad 3-4 godine?!..Pitanje je dali kupiti ili ne. tj više nas zanima motor (kakve su mu performanse, potrošnja održavanje i sl), inače mi smo tražili TDI-a, ali nismo naišli da je baš u full dobrom stanju, dok je ovaj gore naveden u izuzetno dobrom stanju...Hvala! Edited August 29, 2010 by Marco Share this post Link to post Share on other sites
kile_passat 0 Posted August 29, 2010 Jel motor 96 god ili auto? Nisam još čuo da postoji Passat GT 96 godina...neka me neko ispravi ako se varam Share this post Link to post Share on other sites
Vuxa 0 Posted August 29, 2010 Bila je GT verzija u 35i facelift!, samo sam cijelo vrijeme mislio da su to 16v, ocito ih je bilo i sa 8v! Nema se na tom auto sta pretjerano pazit! Brzina mu je oko 200 - 220, potrosnja ispod 10L nije, odrzavanje bagatela! Ako je dokenkle uredan, kupujte Share this post Link to post Share on other sites
Galaxy 0 Posted August 29, 2010 Ja sam do nedugo imao passat međulinju iz 96. godine tdi 110 konja,isto je bio gt,s full opremom.Mane im znaju biti vanjske kvake,komandna ploča-zna se prilikom paljenja resetirat dnevna kilometraža i sat.to su prvi znaci "odlaženja" kompletnih urica,pomaže samo zamjena,podizači stakla (znaju se na mehanizmu za podizanje prozora pohabati zupčanici,pa se onda staklo nemože podizat,znaju odlazit kontakt brave....i uglavnom to je to.Inače,autić je bio super,puno prostora,mala potrošnja(tdi oko 5,5 l).to je po mome mišljenju najbolja i najkvalitetnija linija passata Share this post Link to post Share on other sites
Marco 0 Posted August 29, 2010 Tnx na odg. Pa auto je 1996 godina, i ima GT oprema, tako piše odostraga "Passat GT"..i motor 2.0 115KS.. Share this post Link to post Share on other sites