crna pantera 0 Posted August 31, 2010 dakle počel sam osječat da mi proklizava spojka na autu strah me da di ne ostanem zbog toga...da pojednostavim riječ je o ventu 1.9 tdi. sad me zanima dali je ko več mjenjal kuplungu na ventu i kolko ga je to došlo????? hvala unaprijed na svim odgovorima Share this post Link to post Share on other sites
ivanmk1 0 Posted August 31, 2010 cca 2000kn,novi set,semerinzi,ruke..... Share this post Link to post Share on other sites
crna pantera 0 Posted August 31, 2010 cca 2000kn,novi set,semerinzi,ruke..... znači moram računat oko 3000 plus posel od mehaničara Share this post Link to post Share on other sites
ivanmk1 0 Posted August 31, 2010 ma sve ti ispadne 2 soma za vento....prije 10 god je ta igra kostala 3 Share this post Link to post Share on other sites
Guest IvanGolf Posted August 31, 2010 ja sam mijenjao neki dan set kvacila na maminom puntu! nauci se sarafati i proci ce te puuuuuno jeftinije ,ako ti se da!ja samo dijelove platim... Share this post Link to post Share on other sites
Vlajs 0 Posted August 31, 2010 (edited) Kvacilo SACS za 020 getribu, sa popustom cca 800Kn i za ruke 300Kn. Mijenjao prije par dana. Semering mjenjaca 25Kn. Onaj na radilici nisam mijenjao. Ni potisni nisam mijenjao, njega se lako mijenja kasnije ako pocne zujat. Edited August 31, 2010 by Vlajs Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted August 31, 2010 ptanje je dal je u njega potisni kao u tebe a mislim da ima hidro kumplung i da je potisni u zvonu getribe. Ljepo telefon i zazoves trgovinu auto djelovima... i reci ce ti cjene djelova. Trazi sachs-valeo-luk i neces fulat... 300kuna ruke.. too je fino jeftino Share this post Link to post Share on other sites
Vlajs 0 Posted August 31, 2010 ptanje je dal je u njega potisni kao u tebe a mislim da ima hidro kumplung i da je potisni u zvonu getribe. Ljepo telefon i zazoves trgovinu auto djelovima... i reci ce ti cjene djelova. Trazi sachs-valeo-luk i neces fulat... 300kuna ruke.. too je fino jeftino To mi je frend radio, a ja sam mu pomagao pa je zato takva cijena. On mi je sredio i popust na kvacilo. Share this post Link to post Share on other sites