Damir 2 Posted August 31, 2010 U 2. mjesecu sam bio na špuru, prije toga su zamjenjeni krajnici,spone, seleni i ostalo što se tiče podvozja i bilo je u redu do neki dan dok nije počeo vuči na lijevu stranu (ništa strašno, ali...). U međuvremenu su mjenjane i gume tako da nije do guma (prije 3 mjeseca sve 4 nove). Što sad napraviti, natrag na špur? Napominjem da nigdje s autom nije udareno ili felga spigana i sl. Share this post Link to post Share on other sites
RI VW 4 Posted August 31, 2010 U 2. mjesecu sam bio na špuru, prije toga su zamjenjeni krajnici,spone, seleni i ostalo što se tiče podvozja i bilo je u redu do neki dan dok nije počeo vuči na lijevu stranu (ništa strašno, ali...). U međuvremenu su mjenjane i gume tako da nije do guma (prije 3 mjeseca sve 4 nove). Što sad napraviti, natrag na špur? Napominjem da nigdje s autom nije udareno ili felga spigana i sl. Ja imam isti problem, gume ok, felge ok spur napravljen, ali auto vuce. Lik sta mi je spur radio rekao je da je vjerovatno letva volana.....sad dal je ili sta je nemam trenutno para istrazivat a kamoli popravljat Share this post Link to post Share on other sites
DarkoDA 0 Posted August 31, 2010 naprani ponovno špur i kontroliraj gume da su jedanko napumpane i akoje sve u redu ne smije vući nikuda Share this post Link to post Share on other sites
Guest IvanGolf Posted August 31, 2010 Ja imam isti problem, gume ok, felge ok spur napravljen, ali auto vuce. Lik sta mi je spur radio rekao je da je vjerovatno letva volana.....sad dal je ili sta je nemam trenutno para istrazivat a kamoli popravljat pa ako ti je letva otisla to sam mozes skuziti... Share this post Link to post Share on other sites
Damir 2 Posted September 5, 2010 Ja sutra idem drugom majstoru na špur pa budemo vidli Share this post Link to post Share on other sites
shifty 0 Posted September 5, 2010 Ja sutra idem drugom majstoru na špur pa budemo vidli ja imam sličan problem. letva volana je pokvarena, ima lufta dosta... špur rađen, gume dobre, spone krajnici sve novo... al vuće. lako moguće da te letva čeka u skorije vrijeme.. Share this post Link to post Share on other sites
sven 0 Posted September 5, 2010 Ako letva ne pusta ulje moze li ipak biti neispravna ? Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted September 5, 2010 kad vrtiš volanom jel otpor jednak u obje strane... ? tj jel u jednu stranu mekano a u drugu nesto tvrđe? Share this post Link to post Share on other sites
sven 0 Posted September 5, 2010 Ne ali nekada prilikom motanja osjetim ''kvrge'' pod volanom preko kojih pređem kada motam u mjestu Share this post Link to post Share on other sites
RI VW 4 Posted September 5, 2010 (edited) pa ako ti je letva otisla to sam mozes skuziti... Kako? kad vrtiš volanom jel otpor jednak u obje strane... ? tj jel u jednu stranu mekano a u drugu nesto tvrđe? Meni je na jednu stranu veci nego na drugu... to bi znacilo? Edited September 5, 2010 by RI VW Share this post Link to post Share on other sites
Damir 2 Posted September 6, 2010 Evo danas bio na špuru u Koprivnici, riješen problem. Nije valjao ni nagib kotača, ma u biti ništa nije valjalo. Sve je bilo iznad normale. Neznam kaj su ovi radili dok su radili špur. Od prvog dana mi je vukao u lijevu stranu. Share this post Link to post Share on other sites