0
zizi

Tapecirung sa G3 na G2...

Recommended Posts

Pregledavao sam malo po forumu,ali nisam baš naišao na takvo nešto...Možda sam negdje fulao,ali da pitam..

Mene zanima da li bi se moglo staviti tapecirung od golfa 3 na golf 2?

Iako me više zanima ona plastika gdje možeš zvučnike staviti na vrata...Možda se samo to može prišerafiti

na tapecirung od dvojke?

Hvala na odgovorima...

pase na saraf

Kad sam ja probavao nije pasalo nikako, a ne na saraf Jel se salis ili sam ja nesto pobrkao?

Kad sam ja probavao nije pasalo nikako, a ne na saraf Jel se salis ili sam ja nesto pobrkao?

meni se cini da je u pitanju sarkazam... ^_^

meni se cini da je u pitanju sarkazam... ^_^

Nadam se da je sarkazam. Jer ako nije idem sutra stavit panele za zvucnike od trojke u dvojku :-)

Edited by Vlajs

Neznam dali ti paše od trojke ali ja sam ubacio zu policu od ibize 96god i odlično je sjelo.

Neznam dali ti paše od trojke ali ja sam ubacio zu policu od ibize 96god i odlično je sjelo.

Mozes poslikat da vidimo kako to izgleda?

Mozes poslikat da vidimo kako to izgleda?

A nemogu , prodo sam auto tako da ništa od slikica, ali ako ti kaj znaći izgleda ljepše nego ona originalna polica od duje.

A nemogu , prodo sam auto tako da ništa od slikica, ali ako ti kaj znaći izgleda ljepše nego ona originalna polica od duje.

A znas mozda dal u te police idu zvucnici od 13Cm ili od 16Cm? Jer ako idu od 13Cm onda ta zamjena panela nema smisla jer nista ne dobivas. Ako bi isli od 16Cm onda ta zamjena ima smisla.

dvojka,upravo ovih dana radim s deckom koji je sredio golfa,nedaj boze seljo zivi,al sto je najbolje na golfu nije bilo djela da nije bio atestiran...

Kako mislis nije bilo dijela koji nije bio atestiran? Ja isto imam atestiran auto, sve promjene sam opisao u eleboratu, ali mi u knjizici pisu samo motor i gume. Gdje da mi u knjizicu upisu ovjes, kocnice, svjetla, zmigavce, sjedala, volan itd.

a jbg,auto je imao 17 atest,motor sa 1.6 d na 1.6td atest,boje,farove,ma ugl.auto je bio po propisima 100% :D

a jbg,auto je imao 17 atest,motor sa 1.6 d na 1.6td atest,boje,farove,ma ugl.auto je bio po propisima 100% :D

Malo smo Ot :-)

A gdje je u knjizici pisalo da su ta svjetla na autu, a ne originalna. Kuzis. Meni je isto sve atestirano, ali kad me zaustavi policija gdje ce oni pogledat dal su ta svjetla atestirana? Isto tako za gewinde, volan i ostale stvari. Boja je upisana, gume su upisane, motor je upisan, tezina vozila, visina, sirina i te stvari, ali sta je sa ovim ostalim.

Izvinjavam sa na OT, ako nije uredu slobodno neka se izbrise.

Ako me pamčenje služi ja sam na 13 stavljal adaptere da bi ušli nura jel su bili premali, tako da mislim da su za 16-ice original rupe

Ako me pamčenje služi ja sam na 13 stavljal adaptere da bi ušli nura jel su bili premali, tako da mislim da su za 16-ice original rupe

Super! Hvala!

nemojte oftopicit :palacg

ako je imao atest znaci slikano je zateceeno stanje, tako da je legalan po svemu, ako mu nije sva izmjena unesena u prometnu negdje ipak je

a sad ozbiljan odgovor na temu; moze se sve srediti, nije lako, kada bih ti rekao da mozes smontirati krovni u dvojku vecina bi se nasmijala, ali sve se moze, uz preinake naravno, prvo ga prekrojis, mozdaa suzis, mozda prosiris ili produzis, bitno da je shema ostala ista, i naravno onda ga pretapeciras i kazes na kraju da imas golf 3 stil tapecirung krova, ja sam sebi kemijao iznutra u dvojku namontirati oplate vrata od trojke, i lijepo sam krenuo i zamislio, no prevelika zafrkancija jer kada prekrojis iako ti sve lijepo lezi mora se tapecirat zbog prekrajanih dijelova, kako ne znam tapecirati take teske zahvate odustao sam, jer sve sto radim radim sam, s drugima mi je tesko a i kosta

Maska od 5-ice, krov od trice, oplate od TT-a, urica od plazme, armatura od ko zna čega sve ne i svakakvih još glupiranja po autima.....OEM dečki, OEM, zaje3i ovo B)

Znači zaključak: Ne ide tj ne ide na "šaraf" :D

Da, neide..dvojka je izgleda imao osjećaj veće vrijednosti pa je odlučio da sve paše na šaraf

Da, neide..dvojka je izgleda imao osjećaj veće vrijednosti pa je odlučio da sve paše na šaraf

ja sam se u tom trenutku bas osjecao nikako :palacg

0