Veky 0 Posted September 4, 2010 Vidio sam da se na myhrawebu prodaje VW formula sa 2.0 8V motorom, jel moze malo više informacija koji je to kurac??? Prvi put vidim takvo nešto... Evo i neki službeni PDF: http://www.vaglinks.com/Docs/Misc/FormulaV...vO020716CBe.pdf Share this post Link to post Share on other sites
T0mB1ll 2 Posted September 4, 2010 S. Radić naljepnica.. hmm, neznam, nikad čuo ni vidio Share this post Link to post Share on other sites
bmwscaner 0 Posted September 4, 2010 nosi ivičekove boje mozda su oni nesto slagali za brdo ili slicno Share this post Link to post Share on other sites
ivanmk1 0 Posted September 4, 2010 nosi ivičekove boje mozda su oni nesto slagali za brdo ili slicno NEKAD U JUGI JE POSTOJALA FORMULA VW,AL S BUBINIM MOTORIMA......AL DANAS,OVO MI NOVO.... Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted September 4, 2010 šta je to čudno.... ako ste ikad gledali VW vidili ste da ima vw fpormula kao i opel formula... Momci od 16 pa dalje voze te tamo utrke i prava skola za uvod u nesto vece tipa F3000 Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted September 4, 2010 Upravo to sto Autofreak kaze,ja sam uspio i odgledat jednu utrku na DSF-u ili necem vec prije nekih mjesec dana,slucajno naletio. Dobre zujalice Share this post Link to post Share on other sites
buckomotorsport 0 Posted January 10, 2012 (edited) vozi brdo s njom ide formula jebeno ) evo usporedbe sa mojim starim koji ima 260 ks i 700 kg Edited January 10, 2012 by buckomotorsport Share this post Link to post Share on other sites
smoki 0 Posted January 10, 2012 Škoda ima 260ks a ovaj grije gume iza nje.. ljuti stroj Share this post Link to post Share on other sites
buckomotorsport 0 Posted January 10, 2012 tu su ti negdje samo sto se formula drzi po zavojima ko po tracnicama...krajna im je ista negde oko 260 mozda formula malo brze dode do krajne ali nista bitno brze...sve u svemu bolid je vrhunski i orginal vw 2002 kupljen u deutschlandu Share this post Link to post Share on other sites
smoki 0 Posted January 10, 2012 tu su ti negdje samo sto se formula drzi po zavojima ko po tracnicama...krajna im je ista negde oko 260 mozda formula malo brze dode do krajne ali nista bitno brze...sve u svemu bolid je vrhunski i orginal vw 2002 kupljen u deutschlandu Da, pa zato i kažem..isto ko u f1 safety car na rubu izlijetanja sa staze a ovi iza griju gume Share this post Link to post Share on other sites
ivan25 17 Posted January 10, 2012 na max tv-u ima posebna emisija o vw formuli samo neznam kojim danom i u koje vrijeme kanal motors tv (425 kanal) cak je bilo i utrka svi moguci golfovi gti i ostali vw modeli Share this post Link to post Share on other sites
buckomotorsport 0 Posted January 10, 2012 na max tv-u ima posebna emisija o vw formuli samo neznam kojim danom i u koje vrijeme kanal motors tv (425 kanal) cak je bilo i utrka svi moguci golfovi gti i ostali vw modeli vw racing cup Share this post Link to post Share on other sites