ds16v 0 Posted September 5, 2010 Planirao sam da zamjenim svoju glavu motora G60 sa glavom od golfa 4 i sad me zanima da li je glava od golfa 4 2.0 8v ista ko glava od golfa 3 2.0 8v i da li ta glava moze na motor g60 neki govore da je ista neki da nije mene interesuje da li su ventilli isti jer mi ta glava odgovra radi rasporeda usisne grane,dizni svjecica Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted September 5, 2010 naj lakse uzet u trgovini da ti pokazu dihtung za tog od trice i za tog od 4orke i odma ces vidit dal su sve rupe na istom položaju... Share this post Link to post Share on other sites
ds16v 0 Posted September 5, 2010 naj lakse uzet u trgovini da ti pokazu dihtung za tog od trice i za tog od 4orke i odma ces vidit dal su sve rupe na istom položaju... ma ovdje kod nas samo pametuju u radnjama pojma oni nemaju a mislio sam da li je neko na forumu ovako sta pokusavao uraditi ipak hvala Share this post Link to post Share on other sites
ivanmk1 0 Posted September 5, 2010 glava ti ide od ABA 2.0 motora sigurno,ak trazis crossflow glavu......to su imale trojke,vento ,passat za am. trziste,a 2.o 8v iz g4 je gotovo identican tim motorima..tak mozda i pase.... al kak ti frikica kaze,usporedi dihtunge.... ili na ebayu nadji aba glavu..ima ih Share this post Link to post Share on other sites
ds16v 0 Posted September 5, 2010 glava ti ide od ABA 2.0 motora sigurno,ak trazis crossflow glavu......to su imale trojke,vento ,passat za am. trziste,a 2.o 8v iz g4 je gotovo identican tim motorima..tak mozda i pase.... al kak ti frikica kaze,usporedi dihtunge.... ili na ebayu nadji aba glavu..ima ih znam za taj trojkin ali ovdje u sarajevu nigdje nema tih motora a treba mi da preslozim turbo svoj na tu glavu vise ima mjesta iza hvala ti puno za inf. Share this post Link to post Share on other sites
ivanmk1 0 Posted September 5, 2010 imas ih na ebayu,tam ces najprije nac......tu u zg ,ja kaj znam bila je jedna na nekoj dvojci....a di je taj auto sad i sta je s njim,neznam.....da,ta glava je puno prakticnija.... Share this post Link to post Share on other sites