srecko90 0 Posted September 8, 2010 nameravam da presvlacim sedista u autu,e sad posto sam napred vec ubacio recaro sedista,ova pozadi fabricka od golfa 1 mi se nekako ne uklapaju i mislim da kada bi se presvukla u eko kozu u kombinaciji sa alkantrom da ne bi lepo izgledala...pa mi sad treba mala pomoc....razmisljao sam da ubacim pozadi sediste iz golfa 3,e sad me zanima jel moram da trazim sediste koje je bilo u golfu 3 sa 3 ili sa 5 vrata ili to nije bitno??? a i razmisljam isto o sedistu iz audija 80 (jaje) ali za njega vec nisam siguran da li moze da stane u golfa 1?? hvala unapred na odgovorima Share this post Link to post Share on other sites
srecko90 0 Posted September 9, 2010 nije valjda da niko ne zna!! Share this post Link to post Share on other sites
Wild child 0 Posted September 9, 2010 Ako misliš na zadnju klupu od Mk3 nije ti bitno koliko je dotični imao vrata...... ali buš trebao i nosače za klupu varit na mulde tak da drže naslon od klupe....ima kemije malo al izvedivo Share this post Link to post Share on other sites
antoniyx 0 Posted September 9, 2010 (edited) ovaj momak je stavija od golfa 3 u golfa 1 http://www.vwclubcroatia.com/forums/index....showtopic=17419 od audija 80 i golfa 3 su jednaki, što se tiče klizača. ja iman u 80-ki b3 iz golfa 3 prednje siceve Edited September 9, 2010 by antoniyx Share this post Link to post Share on other sites
srecko90 0 Posted September 12, 2010 znao sam da mogu da se ubace iz golfa 3 samo nisam znao jel je bitno da li je taj auto imao 3 ili 5 vrata,ali sad znam...a ovo za audi znaci i to je isto,mislim na zadnju klupu samo,znaci moci ce da se ubaci? sta bi mi vi savetovali koje da ubacim od trojke ili od audija,sta bi se bolje uklopilo sa onim mojim recaro sedistima? Share this post Link to post Share on other sites
antoniyx 0 Posted September 13, 2010 znao sam da mogu da se ubace iz golfa 3 samo nisam znao jel je bitno da li je taj auto imao 3 ili 5 vrata,ali sad znam...a ovo za audi znaci i to je isto,mislim na zadnju klupu samo,znaci moci ce da se ubaci? sta bi mi vi savetovali koje da ubacim od trojke ili od audija,sta bi se bolje uklopilo sa onim mojim recaro sedistima? auuuu, krivo si me razumija. od audija i trojke su isti prednji, ali zadnji su od audija b3 totalno drugačiji, jer audi nemože preklapati zadnje siceve. on ima lim iza zadnjeg sica pa to nemože. možda bi od b4 moga jer on može preklopiti, samo nezzz koje su dimenzije i položaji kopči i vijaka. Share this post Link to post Share on other sites
Wild child 0 Posted September 13, 2010 znao sam da mogu da se ubace iz golfa 3 samo nisam znao jel je bitno da li je taj auto imao 3 ili 5 vrata,ali sad znam...a ovo za audi znaci i to je isto,mislim na zadnju klupu samo,znaci moci ce da se ubaci? sta bi mi vi savetovali koje da ubacim od trojke ili od audija,sta bi se bolje uklopilo sa onim mojim recaro sedistima? Ako misliš stavljat od Mk3 zadnju komplet klupu u Mk1 uzmi i one nosače na muldama i karoseriji ,sve zajedno 3kom. 2 komada na muldama i 1 na sredini ,ak ti sicevi imaju mogućnost preklapanja(naslon)!!! Sve to ćeš skužit samim pogledom uspoređujući klupe oba modela!!!!! Ja sam ih sebi namontirao i zadovoljan sam!!!! Share this post Link to post Share on other sites
srecko90 0 Posted September 15, 2010 hvala vam puno na odgovorima....wild child jel mozes da slikas kako si kod tebe postavio i da mi pustis na PM Share this post Link to post Share on other sites