16v.turbo 0 Posted January 3, 2007 Evo odmah da uzmem Vicu kao primjer. Znaci zanima me izraditi recimo ovako. Pretpostavljam da je ovo naručeno iz kataloga pa obradjeno ili se prodaje tu kod vas. Pa zna li itko ista o tome ? Share this post Link to post Share on other sites
SlaX 0 Posted January 3, 2007 mislit da je to s neke delte izrezano pa privareno ne sjećam se više Share this post Link to post Share on other sites
16v.turbo 0 Posted January 3, 2007 Pa nesto cu trebati vec gledati jer imam sada rupu na haubi . Evo slican primjer Vicinom.. Share this post Link to post Share on other sites
Rallye VR6 8 Posted January 3, 2007 Lancia delta integrale hauba nadje?? i zavari?? Share this post Link to post Share on other sites
g.power 1 Posted January 3, 2007 Repo imam ja jednu haubu sa takvom sličnom grbom samo treba jo?? usise izrezat ja sam je radio za sebe i onda sam slučajno na??ao grbu od delte pa sam napravio jo?? jednu pa ako te zanima dogovorićemo se kad dođe Petar do mene pa ćemo je slikat da vidi?? Share this post Link to post Share on other sites
16v.turbo 0 Posted January 3, 2007 Neznam tocno zasto govoris da treba usise izrezat, mozda nemam pravu predstavu sto govoris. Nije mi to primarno, no vidit cemo. Meni je problem ovaj dio sa slike, on mi udara u haubu i izlazi oko centimetar iznad nje, zato je i Nidal stavljao "usisnik", a ja sam morao raspilati tu haubu. Ako mi to tvoje moze to rije??iti, uzet cu u opciju, pod uvjetom naravno da mi se ispati, jer imam i raznih opcija iz kataloga naručiti usisnike. Ok, slikajte to ako ti se da, pa cemo vec vidjeti, zanima me. Ako imas MSN mozes mi poslati adresu Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted January 3, 2007 Integralkinu grbu navari i miran. Izgleda odlicno a nema onih pretjeranih balkanskih usisnika! Share this post Link to post Share on other sites
Arrow 0 Posted January 5, 2007 Repo, slazem se sa ostalima, to ti je hauba od hf inegrale, ja ju na proljece stavljam... ali postoje ti 2 tipa, na V (stariji tip) i II (noviji tip-Vice). Share this post Link to post Share on other sites
PUNISHER 0 Posted January 6, 2007 (edited) Repo, slazem se sa ostalima, to ti je hauba od hf inegrale, ja ju na proljece stavljam... ali postoje ti 2 tipa, na V (stariji tip) i II (noviji tip-Vice). vice ima stariji tip a na v ti je od evolucionke , moze ti ju juris napravit od stakloplastike ili cega vec jer ima kalupe ,radio frendu za yuga Edited January 6, 2007 by PUNISHER Share this post Link to post Share on other sites
g.power 1 Posted January 11, 2007 evo napokon sam slikao haubu Share this post Link to post Share on other sites
16v.turbo 0 Posted January 11, 2007 Pa djeluje mi neobradjeno, ili mi se čini? I dali je ovo tip haube kao u Vice na slici gore ili drugacije? Share this post Link to post Share on other sites
g.power 1 Posted January 11, 2007 haubu sam ja radio,nije nikakva kopija od delte,to je ručni rad,treba je pokitati i pofarbati,grba je limena nije od stakloplastike Share this post Link to post Share on other sites
16v.turbo 0 Posted January 11, 2007 Pa imao bi tu jos posla. Ajde vidit cu, da vidim sve opcije. Meni se iskreno najvise svidja tocno kako je u Vice. Upitat cu i Nidala da mi da svoju svakako mu ne treba vise Share this post Link to post Share on other sites
16v.turbo 0 Posted January 13, 2007 Odluka je da uzimam Nidalovu haubu komplet uskoro kad radili elektroniku.. Share this post Link to post Share on other sites
Arrow 0 Posted January 14, 2007 super...repo punisher, koliko para dode takva hauba kod jurisa? Share this post Link to post Share on other sites
16v.turbo 0 Posted January 24, 2007 Prebacio sam si "usisnike" na svoju haubu, sve je montirano i zavrseno, lakirani su u boju mog auta, i meni je cool ispalo. Stavit cu slike u temu o na??im autima, ali kad poslikam jer ovih dana plju??ti vani ki??a Share this post Link to post Share on other sites