Veky 0 Posted September 10, 2010 (edited) http://www.doppel-wobber.de/wbb2/VW-Golf-6_Modelle.html Neki su koncepti a neki vec izdane edicije... GTI Excessive: GTI Street, 301 KS: GTI Wörthersee 09: GTI Adidas: Edited September 11, 2010 by Veky Share this post Link to post Share on other sites
mateo.split 0 Posted September 10, 2010 nerade slike, steta, ako nije problem triba bi te slike spremiti na komp i onda ih uploadati preko nekoga servera Share this post Link to post Share on other sites
twin turbo 0 Posted September 10, 2010 pogledajte si preko ovog link-a http://www.doppel-wobber.de/wbb2/VW-Golf-6_Modelle.html gti adidas Share this post Link to post Share on other sites
Bagi 0 Posted September 10, 2010 za neke kao što je adidas, bolje da i h niti ne vidimo najbolje da ću dati tolike novce i onda godinama reklamirati adidas besplatno Share this post Link to post Share on other sites
sarmaguru 1 Posted September 10, 2010 za neke kao što je adidas, bolje da i h niti ne vidimo najbolje da ću dati tolike novce i onda godinama reklamirati adidas besplatno ja bi, al uz dozivotnu opskrbu klasicnih adidaski sa starim znakom Share this post Link to post Share on other sites
twin turbo 0 Posted September 10, 2010 hahha... ima da ga poklone!! ako ne makar -50% uff sta bi tek onda bilo gti-a Share this post Link to post Share on other sites
DejanM 0 Posted September 10, 2010 Pa ne reklamiras ga bas previse izvana, samo znak na vratima, ali zato dobijes unutrašnjost koja bar meni izgleda odlično Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted September 10, 2010 Od svih tamo na see-u meni je street najdraži. Adidas je odličan al više puca na luxuz neg sportivu... Bagi baš bi bio baja u svom kvartu.... Share this post Link to post Share on other sites
tonac 0 Posted September 10, 2010 street je čist ok... al večina je već viđena na see-u... tak da nikakva novost... imaš slike pod susreti... Share this post Link to post Share on other sites
Bagi 0 Posted September 10, 2010 (edited) Od svih tamo na see-u meni je street najdraži. Adidas je odličan al više puca na luxuz neg sportivu... Bagi baš bi bio baja u svom kvartu.... ja sam baja i tako, 4 komada sparkana ispred zgrade, da vidiš što me susjedi vole još kad bih imao taj GAY adidas golf ufff evo vam ideja kako jeftino voziti adidas edition svatko doma ima ili gel za tuširanje ili možda čak suspenzor za muda, pa fino odlijepite naljepnice i zalijepite na B nosač, jer u unutrašnjost ionako nitko ne gleda Edited September 10, 2010 by Bagi Share this post Link to post Share on other sites
Veky 0 Posted September 16, 2010 Meni je Adidas super. Ista ti je spika sa Pirelli edition, ništa nije jefitniji a reklamiraš Pirelli. Share this post Link to post Share on other sites
Hari_kocka 0 Posted September 16, 2010 Ja lajkam GTI Excessive, jedino bi volio neki ''difuzorcic'' nazad Share this post Link to post Share on other sites
Bagi 0 Posted September 17, 2010 Meni je Adidas super. Ista ti je spika sa Pirelli edition, ništa nije jefitniji a reklamiraš Pirelli. pa i pirelli je govno, od siceva pa do felgi Share this post Link to post Share on other sites
Dodo 0 Posted September 17, 2010 po cemu si zakljucio da je govno? Share this post Link to post Share on other sites
Bagi 0 Posted September 17, 2010 po izgledu koji ne opravdava cijenu i k tomu još reklamiraš to isto tuđe govno Share this post Link to post Share on other sites
sven 0 Posted September 17, 2010 sjedio u ovom adidasu i opce nije los...fora Share this post Link to post Share on other sites
Dodo 0 Posted September 20, 2010 smrdi haha sad shvacam zasto te ljudi obozavaju.. NOT Share this post Link to post Share on other sites