perkovic11 0 Posted September 10, 2010 evo ako je ko ima slicnih stvari sa ovim motoron nek pomogne? ) Znaci moj motor u eosu 2.0 tfsi štuca od 2000 - 3000 okretaja i od 5000-6000, a izmedu tih okretaja normalno puni,? Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted September 11, 2010 check engine negori? Moj savjet da odes negdje na dobru diagnostiku.... oni imaju nekih maha zbog kojih se motori znaju i sasut. Bobina prekid izgaranja te injektor .... Share this post Link to post Share on other sites
perkovic11 0 Posted September 11, 2010 check engine negori? Moj savjet da odes negdje na dobru diagnostiku.... oni imaju nekih maha zbog kojih se motori znaju i sasut. Bobina prekid izgaranja te injektor .... nista negori , sve je na tabli ok, bobine san prominija sve 4, dobija san informaciju da je moguce da mi je cijev od turbine do interccolera mozda negdi napukla il da je interccoler negdi ciknija jer je plasticni sa strana i da in je to mana!? Share this post Link to post Share on other sites
twin turbo 0 Posted September 11, 2010 se cuju kakvi zvukovi? ako pusta cijev trebalo bi malo ovisno kolika je rupa pogotovo kad puni. Share this post Link to post Share on other sites
perkovic11 0 Posted September 11, 2010 se cuju kakvi zvukovi? ako pusta cijev trebalo bi malo ovisno kolika je rupa pogotovo kad puni. samo mi je prominija malo zvuk prilikom šaltanja brzina, kao da se blow off cuje malo drugacije, sve ostalo je normalno??, da nije ošla mozda otišla membrana na blow off-u?? Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted September 11, 2010 diiadnoostiikaaa Share this post Link to post Share on other sites
perkovic11 0 Posted September 18, 2010 diiadnoostiikaaa dijagnostika nista nepokazuje jer nije niti jedna lampa upaljena na tabli, rijesija san problem, prominija san svičice ) fala na pomoci Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted September 18, 2010 onda bi trebala bit greška... prekid izgaranja taj i taj cilindar.... iako nemora gorit nista na tabli.. al bitno da si rjesio.. koliko si presao s tim svječicama? Share this post Link to post Share on other sites
perkovic11 0 Posted September 20, 2010 onda bi trebala bit greška... prekid izgaranja taj i taj cilindar.... iako nemora gorit nista na tabli.. al bitno da si rjesio.. koliko si presao s tim svječicama? ljudi fala na pomoci! prisa san oko 44 000 na ovim svicicama. Share this post Link to post Share on other sites