TheFog 1 Posted January 8, 2007 Ma da? A kako da blockam sendera da vi??e ne vidim njegove postove... Share this post Link to post Share on other sites
Guest Markic Posted January 8, 2007 Konačno Uopće nisam znao za to!!! Ode swinger u zaborav Share this post Link to post Share on other sites
Perkan 0 Posted January 8, 2007 Konačno Uopće nisam znao za to!!! Ode swinger u zaborav Stari vidim da se ku??imo... Share this post Link to post Share on other sites
Tomek 0 Posted January 8, 2007 (edited) Rasprava je zato ??to ako se odlučim radit ne??, da vidim ??ta mi je bolje, zato sam i otvorio topic da mi date par savjeta.... Na autu je napravljena polugeneralka od 4500 kn, ulje je pu??talo na brtvi poklopca motora al je sve rije??eno....sad sam miran nekih par desetaka tisuća...nadam se... Trojan onda nemas sto razmisljat.. ostajem pri tvrdnji da ugradis plin ako mislis auto imat jos par godina i vozit se u njemu puno a jeftino... A vi ostale face sa ignore idejama, radite sto ocete... mene briga.. ja ionako slabije pisem u zadnje vrijeme vise mi nije toliko zanimljivo... ps . ako niste znali za ignore tamo ,onda se vidi kolka vam je razina IT pismenosti Edited January 8, 2007 by Tomek Share this post Link to post Share on other sites
Neven 0 Posted January 8, 2007 A vi ostale face sa ignore idejama, radite sto ocete... mene briga.. ja ionako slabije pisem u zadnje vrijeme vise mi nije toliko zanimljivo... ps . ako niste znali za ignore tamo ,onda se vidi kolka vam je razina IT pismenosti ili jednostavno ne zabadaju svoje dosadne noseve u sve sfere ??ivota i za takve sitnice ih stoli bojko 2 TROJAN nadam se da smo ti onda pomogli prije ove eskalacije sukoba Share this post Link to post Share on other sites
zihaGT 0 Posted January 8, 2007 Fog ima?? pivu bah nisam mislila da ću ovo ikad reć Share this post Link to post Share on other sites
Trojan 0 Posted January 9, 2007 2 TROJAN nadam se da smo ti onda pomogli prije ove eskalacije sukoba Jeste, hvala Share this post Link to post Share on other sites
Beli 7 Posted February 17, 2007 bas ste zanimljivi ljudi!!! ove rasprave o potro??nji su lovačke.. vozim benzinca i moj mi stari govori kako da uzmem nekog tdi-a, ali ti tdi-jevi su dosta veliki potro??ači ako ga vozi??, a ne da ga ??tedi?? Stari vozi pasatta tdi 110ks, imamo i boru 115 ks ali noviji tip , onaj bez bosch pumpe, sharana 115 ks i sve tdi, a znate svi tro??e kad mi je noga te??ka bora i sharan su mi čak prelazili i preko 10 lit. a pasat je bio malo ??tedljiviji, ali ipak 9 lit moj gti 2.0 8v tro??i oko 9 lit, a bas kad ga lo??im i 11 lit. i sada govorimo o neznam kakvoj razlici... Share this post Link to post Share on other sites
Nero 0 Posted February 17, 2007 moj auto je na kunu kilometar normalne voznje...zesce 1,20,svako mjesec dana me natjera na razmisljanje o kupnji eweryday auta(mk2 1,6 d td npr.),al onda me prođe,shvatim da trenutno mogu sebi priustit tu potrosnju i da ne zelim vozit nista drugo i to je to.....a trojane ti sam odvagni sto zelis,od ove tvoje dvije opcije ja bi izabra treću;neki eweryday car s kojim će?? se drndat na posao i bilo gdje drugo,a gti-a vozi kad ti se gusta(iako IMHO ja ne bi moga to izdrzat) Sto se plina tice ne znam nikog koga nije zajebava prvih 6 mj.(ali bas nikog i sa multipointom i sa flandjom) pa racunaj i na tih 6 mj. muke s ugradjivacima plina...... Share this post Link to post Share on other sites
Dottore 0 Posted February 17, 2007 (edited) bas ste zanimljivi ljudi!!! ove rasprave o potrošnji su lovačke.. vozim benzinca i moj mi stari govori kako da uzmem nekog tdi-a, ali ti tdi-jevi su dosta veliki potrošači ako ga voziš, a ne da ga štediš Stari vozi pasatta tdi 110ks, imamo i boru 115 ks ali noviji tip , onaj bez bosch pumpe, sharana 115 ks i sve tdi, a znate svi troše kad mi je noga teška bora i sharan su mi čak prelazili i preko 10 lit. a pasat je bio malo štedljiviji, ali ipak 9 lit moj gti 2.0 8v troši oko 9 lit, a bas kad ga ložim i 11 lit. i sada govorimo o neznam kakvoj razlici... halo?? jesi li siguran što si ovo napisao????? ne slažem se baš s tvom tvrdnjom dokaži kako je velik potrošač!! pa tvoj benzinac troši 9 litra jer voziš nježno (a možda menje voziš pa primječuješ razliku ) a na TDi ne bih rekao s tom tvrdnjom. rekao bi da GANJAŠ pa se žališ što troši... Edited February 17, 2007 by Dottore Share this post Link to post Share on other sites
Beli 7 Posted February 19, 2007 ja sam se razočarao u tdi sta se tiče potro??nje.. 2.0 8v po nekim pričama sam čuo da tro??i 7, 7.5 itd.. meni je najni??a bila 9 ali stalno oko 10.. Share this post Link to post Share on other sites
Trojan 0 Posted February 19, 2007 ja sam se razočarao u tdi sta se tiče potro??nje.. 2.0 8v po nekim pričama sam čuo da tro??i 7, 7.5 itd.. meni je najni??a bila 9 ali stalno oko 10.. Krivo si čuo. .....meni prosječno tro??i 11, uglavnom kroz grad.. ......a na otvorenoj cesti ga spustim na 8..... Share this post Link to post Share on other sites
Beli 7 Posted February 19, 2007 meni se bas i nespusti do 8, ali do 9.. ej. sredio sam urice na g3, tvoje su malo drukčije pa sam morao prepravljat, ali odlično su ispale hvala Share this post Link to post Share on other sites
Trojan 0 Posted February 20, 2007 meni se bas i nespusti do 8, ali do 9.. ej. sredio sam urice na g3, tvoje su malo drukčije pa sam morao prepravljat, ali odlično su ispale hvala Nema problema.. ..sorry ??ta sam onako odletio kad smo se vidili.... Share this post Link to post Share on other sites
Guest rough k Posted February 21, 2007 ja sam se razočarao u tdi sta se tiče potro??nje.. 2.0 8v po nekim pričama sam čuo da tro??i 7, 7.5 itd.. meni je najni??a bila 9 ali stalno oko 10.. Tdi 100 p-d : prosjek u 11 tkm je 7,7. Cca 70% grad, ostalo prigradski. Ako ga bas stedis statistike radi: zagreb zapad - tuhelj prosjek 4,4. Toje ujedno minimum koji sam ja postigao. A desetku ( I VI? E) proguta samo u pol 8 ujutro u guzvi prema centru, stani-kreni, dakle u najgorim zamislivim uvjetima, kad tih 6 km do savske vozim 45 minuta. Po meni vrlo korektno, nema tu razocaranja, pa to je auto od 1900 ccm, nije to lupo 3L, ljudi. Odgovarajući bi benzinac tro??io 30 % vi??e, minimalno. Share this post Link to post Share on other sites
Beli 7 Posted February 24, 2007 vidis meni je "TDI" trosio 10 na autoputu kas do poda i 6, ali trosi stari uvjek urla kada ga vozim jer i on kaze kad ga on vozi da trosi oko 6 -7 vljda ste jako njeznji sa gasom :-) Share this post Link to post Share on other sites
MARKA 0 Posted March 26, 2007 TROJAN saltaj ga na 2800-3000, pa ces vidjeti meni pokazuje na 80 km/h u 4 brz 7.6l a u 5 brz na 90 km/h 6.5-6.8 ovaj nas motor trosi malo ak nisi zivcan, kao ovak (ipak je to 2.0) Share this post Link to post Share on other sites
Goertosing 0 Posted April 2, 2007 bas ste zanimljivi ljudi!!! ove rasprave o potro??nji su lovačke.. vozim benzinca i moj mi stari govori kako da uzmem nekog tdi-a, ali ti tdi-jevi su dosta veliki potro??ači ako ga vozi??, a ne da ga ??tedi?? Stari vozi pasatta tdi 110ks, imamo i boru 115 ks ali noviji tip , onaj bez bosch pumpe, sharana 115 ks i sve tdi, a znate svi tro??e kad mi je noga te??ka bora i sharan su mi čak prelazili i preko 10 lit. a pasat je bio malo ??tedljiviji, ali ipak 9 lit moj gti 2.0 8v tro??i oko 9 lit, a bas kad ga lo??im i 11 lit. i sada govorimo o neznam kakvoj razlici... to da dizeli znaju tro??iti vi??e nego benzinci mogu i ja potvrditi. Prijatelj ima tricu dizela koji je u lo??em stanju i tro??i vi??e nego benzinac. A susjed koji radi u nekoj firmi, ??to vozi VW onu kantu ??to ima kabinu umjesto zadnjih siceva i gepeka, radi posla često vozi relacijom DBK-ZG. Ka??e da kada ga "stisne" na autocesti da tro??i puno vi??e nego kada benzinca "stisne" pod istim uvjetima, dizel mu tro??i manje samo pri gradskim vo??njama, a za normalne vo??nje izvan grada razlika u potro??nji između dizela i benzinca i nije tako velika. Zanimljiva je i činjenica da potro??nja uvelike ovisi o vozaću, prijatelj koji je prije vozio golfa jedinicu tro??io mu je 12 litara i vi??e od toga, kada ga je prodao nekom liku, taj ka??e da mu tro??i oko 8 litara. A stric mi radi u t-coma, ono postavlja max-adsl, i ima od te tvtke ??kodu oktaviu. Prije su imali VW i ba?? su nedavno mjenjali aute. Svi zaposlenici su bili pozvani da dovedu aute u zagreb i tamo su dobili te nove ??kode. Bilo ih je negdje skoro 10-ak koliko sam ga sku??io. I zajedno su se vračali. Svi su se vratili skoro u isto vrijeme (+-1 sat). No različite su im potro??nje bile. Svi auti su potpuno isti, potpuno ista oprema i motori. Stric se vratio s skoro potro??enim rezervarom ostalo mu je jo?? ne??to goriva. Drugi su tankali i potro??ili rezervar ipol, neki vi??e drugi manje, no razlike su bile ba?? ogromne! Share this post Link to post Share on other sites
Trojan 0 Posted April 2, 2007 TROJAN saltaj ga na 2800-3000, pa ces vidjeti meni pokazuje na 80 km/h u 4 brz 7.6l a u 5 brz na 90 km/h 6.5-6.8 ovaj nas motor trosi malo ak nisi zivcan, kao ovak (ipak je to 2.0) Pa tako ga uglavnom i vozim...neki dan sam dopumpao malo gume nakon dugo vremena. I moram reć da mi u prosjeku negdje litru manje tro??i....izgleda da to ima dosta utjecaja.......prije mi je prosjek bio oko 11l, a nakon pumpanja neide iznad 10l.... Share this post Link to post Share on other sites
Vuxa 0 Posted April 2, 2007 Jos ga ispoliraj da imas manji otpor zraka i to je jos litra Share this post Link to post Share on other sites
LittleBas3rd 0 Posted April 2, 2007 Jos ga ispoliraj da imas manji otpor zraka i to je jos litra Dooobra.. Ali molim te da shvati?? čovjeka ozbiljno. Razlika postoji. Pogotovo kada se vozi?? na 4 prazne gume a onda ih napumpa??. Share this post Link to post Share on other sites
Vuxa 0 Posted April 2, 2007 Dooobra.. Ali molim te da shvati?? čovjeka ozbiljno. Razlika postoji. Pogotovo kada se vozi?? na 4 prazne gume a onda ih napumpa??. ma shvatio sam ja njega bez brige Share this post Link to post Share on other sites
Trojan 0 Posted April 3, 2007 (edited) Dooobra.. Ali molim te da shvati?? čovjeka ozbiljno. Razlika postoji. Pogotovo kada se vozi?? na 4 prazne gume a onda ih napumpa??. Samo se vi zaje.... Probaj si ispumpat sve četiri gume za pola bara pa pogledaj koliko ti onda tro??i.... A ??ta se tiče poliranja, to je sljedeće na redu... Edited April 3, 2007 by TROJAN Share this post Link to post Share on other sites
MARKA 0 Posted April 3, 2007 (edited) di si ti u rijeci? ako si stalno u gradu mora ti uzeti deset gume (195/50R15, 2.2 bar)moje Edited April 3, 2007 by MARKA Share this post Link to post Share on other sites
Vuxa 0 Posted April 3, 2007 Probaj si ispumpat sve četiri gume za pola bara pa pogledaj koliko ti onda tro??i.... To ce mi biti prvo ujutro sta cu napraviti Share this post Link to post Share on other sites