kadija 0 Posted September 16, 2010 ovako zanima me da li ce sociva/lece iz maglenki kada/ako se stave u farove odradjivati posao kako treba? nadam se da sam formulisao pitanje kako treba i da ce me znalci razumijeti... Share this post Link to post Share on other sites
TROJKA 2 Posted September 16, 2010 ovako zanima me da li ce sociva/lece iz maglenki kada/ako se stave u farove odradjivati posao kako treba? nadam se da sam formulisao pitanje kako treba i da ce me znalci razumijeti... lece od maglenki ali koji auto? golf 2,3 ? Share this post Link to post Share on other sites
kadija 0 Posted September 16, 2010 nemam pojma sa kojeg su auta, ugradnja u mk2 farove Share this post Link to post Share on other sites
Gogi 0 Posted September 16, 2010 (edited) ajde malo prosvrljaj forumom, nemoj otvarat bzvz topice.... to nije nista novo i da to ne funkcionira, ljudi to nebi radili.... search majka... edit: nisam mislio na lecu od maglenke... krivo procitao... Edited September 16, 2010 by vw_golf_gtd Share this post Link to post Share on other sites
Hari_kocka 0 Posted September 16, 2010 ovako zanima me da li ce sociva/lece iz maglenki kada/ako se stave u farove odradjivati posao kako treba? nadam se da sam formulisao pitanje kako treba i da ce me znalci razumijeti... aj mali sta rece i ostade ziv, ma satracu te kad te vidim, jesi ucio u auto skoli koliki domet ima koje svjetlo i kako ta leca nema neki domet da reflektor u njega natiskas Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted September 16, 2010 + koja žiža ide tranu i dali ima ta žiža u sebi dugo i kratko... bixenon s lećama 1000kn.... valjda se mogu ubacit u far od vw-a 1-2-3 Share this post Link to post Share on other sites
diesel power 0 Posted September 16, 2010 Leća maglenke nije dobra za kratko svjetlo i to je to, nabavi leće od nekog auta za kratko svjetlo, a ako trebaš i dugo u istom faru onda kupi bixenon leće Share this post Link to post Share on other sites
jopa_vr6 0 Posted September 17, 2010 ako imas duple farove stavis si lece od a6 audia,ako nemas i oces dugo kratko stavis onaj set za 1000kn i imas bi xenon,ako neces dugo,stavis samo lece od a6 u farove i xenon i to je to Share this post Link to post Share on other sites