0
herc

Wiring polo 6r RCD210

Recommended Posts

Jel mi moze neko reci di na polu 6r 2010 ima neka rupa da mogu povuc kabel od akumulatora do kabine?

Ili možda na golfu V, VI, passat

Jel mi moze neko reci di na polu 6r 2010 ima neka rupa da mogu povuc kabel od akumulatora do kabine?

Pa zabij glavu pod haubu i nađi neku gumu na firewall-u kroz koju možeš provući.. :rolleyes:

probaj vidit ispod volana,mozda ima sabirnicu sa strujom,npr.kao passat i golf cetvorka,pretpostavljam da ti je to za pojacalo?

Guest domlator

Ja sam ti na Golf 5 Gti provukao kabel (kad auto gledaš ispred) sa ljeve strane kod mulde imaš jedan čep koji makneš i odmah si u kabini. E sad vidio sam da neki provlače ispod akumulatora negdje, mada to nisam probao jer sam bio ljen skidat akumulator dolje, ali probaj ako ti se da. SAMO pazi kako ćeš izolirat taj čep jer sam se ja zajebao i nisam dobro izolirao i imao sam na suvozačevoj strani poplavu u autu.. Ne pitaj nije divno sve čupat van i sušit.. Uglavnom imaš te dvije opcije barem na petici.. E sad na polu mislim da je isti drek pa provjeri. Ako ti što zapne viči :)

Pod haubom sam uočio jedino gumu oko cijevi klime koju bih mogao probiti iz kabine, ali je dosta nisko pa se bojim vode u kabini.

Sabirnica sa osiguračima je cijela u plastici, a to mi se čini opasnim demontirat.

Jedino sam došao na ideju provesti kabel kroz lijevi blatobran, pa kroz štok (ima jedan gumeni čep viška) iznad polugice za otvaranje haube motora. Probao sam i ide, samo nisam stigao do kraja, jer moram vadit lijevi far. Kad uhvatim ponovno vremena javim kak je prošlo.

Pitanja: Da li se RCD210 zaključa ako ga odpojim sa struje na đeku?

Da li ima remote koji nije samo za električnu antenu (jer ne radi kad prebacim CD) i ako netko zna koje je boje žica?

Guest domlator
Pod haubom sam uočio jedino gumu oko cijevi klime koju bih mogao probiti iz kabine, ali je dosta nisko pa se bojim vode u kabini.

Sabirnica sa osiguračima je cijela u plastici, a to mi se čini opasnim demontirat.

Jedino sam došao na ideju provesti kabel kroz lijevi blatobran, pa kroz štok (ima jedan gumeni čep viška) iznad polugice za otvaranje haube motora. Probao sam i ide, samo nisam stigao do kraja, jer moram vadit lijevi far. Kad uhvatim ponovno vremena javim kak je prošlo.

Pitanja: Da li se RCD210 zaključa ako ga odpojim sa struje na đeku?

Da li ima remote koji nije samo za električnu antenu (jer ne radi kad prebacim CD) i ako netko zna koje je boje žica?

Ja imam još uvijek RCD210, i nije mi se zaključao kad sam odspojio sa akumulatora. Ali uglavnom trebao si sa njim dobit kod koji ti služi za to. Ali to se da i preko servisa riješit tako da ne brini. Nego jel nemaš kod ljeve mulde čep, možda je malo sakriven ali mislim da bi mogao do njega (kako sam i ja). Budem ti probao nać neke slike pa postam ovdje.

Pozdrav

Hvala, može slika. Baš sam si za sutra popodne iskombiniro ugradnju.

Pojačalo ugrađeno!

Hvala svima

Potrošio sam cijeli dan, ali vrijedilo je. Ako ima zainteresiranih slikam i sve objasnim.

0