0
Gustavo

Paket treger na Golf dizel II

Recommended Posts

Moguće...imala moja predzadnja duja kad sam je kupio...pogledaj na gumi uz rub krova ima?? otisnute male strelice gdje se hvata...sad da ti objasnim sistem...ma jednostavno skroz samo komplicirano za ovako objasnit... :mah

ak ima?? one gumene lajsne samo onda ih mo?? stavit drugačije...(mislio sam ak nema?? ovak naznačeno) tj. tak da se ovaj limić spoji s jednim dijelom na kravu..ubiti ima frend ne??t slično ba?? na golfu 2-ki pa sutra skoknem do njega ka bude vremena i poslikamo to

ak imaš one gumene lajsne samo onda ih moš stavit drugačije...(mislio sam ak nemaš ovak naznačeno) tj. tak da se ovaj limić spoji s jednim dijelom na kravu..ubiti ima frend nešt slično baš na golfu 2-ki pa sutra skoknem do njega ka bude vremena i poslikamo to

uslikaću ja svoj pa mi onda kažete gdje :respekt

između gume..tj na gumu i na krov tj onaj dio kad vrata otvoriš koji ostane slobodan na krovu...

napisao sam grozno i valda me neš skužit al neznam kak da drugačije napišem to

Edited by matija0311

mogu malo biti OT i reci da su isti paket tregeri i za dizele i za benzince :)

barem mislim :D

između gume..tj na gumu i na krov tj onaj dio kad vrata otvoriš koji ostane slobodan na kravu...

napisao sam grozno i valda me neš skužit al neznam kak da drugačije napišem to

nisam baš skužio al valjda ću se snaći.samo imam jedna vrata,a dva mjesta treba učvrstit,naprijed i otraga?

0