0
Speedy-RI

Pitanje u vezi chipa

Recommended Posts

Dal mi netko moze reci nesto o ovome chipu, to jedan lik prodaje, e sada dali mozda netko zna dali bi to pasalo na golfa 3 1.9 TDI 90KS-a?

DIMSPORT Rapid PRO chip za SVE 1.9 TDI mašine do 130ks,povečava snagu na izmjerenih 163ks,ima mogućnost paljenja-gašenja u kabini putem prekidača,garantirano smanjena potrošnja,veća mirnoća rada mašine i puno eksplozivniji auto.

Šifra je K08IP015,za sve informacije o proizvodu na www.dimsport.com

Vrlo je siguran i posjeduje najrigoroznije certifikate,apsolutno siguran za mašinu,nikakva štetnost.

EDIT: e da i kaze lik kao da to pase ako je pumpe dusse...

Edited by Speedy-RI

nemre bit isti za klasični tdi i za PD jel nisu isti priključci čipa, na klasičnom se ??teka prije bosch pumpe a na PD-u se ??teka na konektoru koji ulazi u glavu motora

josip ima pravo sto se toga tice.

al reci kolko para to kosta???mislim koja je to glupost,pise da pase za motore do 130ks,ja bi recimo kupio da imam 90ks PD i imam po njegovom odm 163ks.ma daj,pa razmisli malo.razliciti motori a najmanja masina najvise dobi?????bullshit.

bwt, na ebayu najdes te chipove za PD motore za cca 60eur i manje

speed te kutije su veliki shit, remapiraj procesor ak misli?? chipat,kvalitetnije i pouzdanije rje??enje od ovog sranja...već je bilo par rasprava o tome ovdje

A znam Jady to je i meni bilo sumnjivo :huh: , cijena u ducanu je kao 550 eura, a lik prodaje za 1000kn jer mu skuplja prasinu doma...

@Matija: e da care ako ces mi dati pare za PD-a nema beda :)

@Matija: e da care ako ces mi dati pare za PD-a nema beda :)

ma naravno da ću ti dat pare...i za novi auto odmah :lol::lol:;x

Guest biciklist

ajme komplikacija...dodi bum ti ja doma cipao tog golfa...il odi na kiosk tam bu ti teta cipala taj golf tdi

speed te kutije su veliki shit, remapiraj procesor ak misliš chipat,kvalitetnije i pouzdanije rješenje od ovog sranja...već je bilo par rasprava o tome ovdje

OK tnx care :)

ajme komplikacija...dodi bum ti ja doma cipao tog golfa...il odi na kiosk tam bu ti teta cipala taj golf tdi

Tebi nebi dao ni da mi sjednes u auto kamoli da mi ga chipas :D :D j/k

Edited by Speedy-RI

OK tnx care :)

Tebi nebi dao ni da mi sjednes u auto kamoli da mi ga chipas :D :D j/k

zašto???

Guest redbull0131

ima neko da se ba?? bavi čipanjem na forumu??

Ne preporučujem kupovat na eBayu chipove, tako i ja mislio za jeftine pare50€ dobit 15ks, al kurac... bulldrek isti kao i seriala. pa bi trebalo pogledat i rečipirat..

dobije 2 sanduka pive :zivio:palacg

Ne preporučujem kupovat na eBayu chipove, tako i ja mislio za jeftine pare50€ dobit 15ks, al kurac... bulldrek isti kao i seriala. pa bi trebalo pogledat i rečipirat..

? ta rečipirat???

Tvoj 1.8 N/A motor???

Uzalud tro??i?? pare, neće?? dobiti N.I.? .T.A.

Guest redbull0131
? ta rečipirat???

Tvoj 1.8 N/A motor???

Uzalud tro??i?? pare, neće?? dobiti N.I.? .T.A.

chip koji kupio nije programiran, nego kao serijski.

A mislim da je vrijedno poku??at, jer kolko swabi pričaju dobi se 10 kmh krajne brzine.

pa do dizela nek vr??i svoje

chip koji kupio nije programiran, nego kao serijski.

A mislim da je vrijedno poku??at, jer kolko swabi pričaju dobi se 10 kmh krajne brzine.

Ak ima?? pare da baca?? na gluposti, poku??aj.

Al zaboravi da će ti to netko reprogramirat za 2 gajbe piva.

Guest redbull0131

:mellow: mislim.... neču ni??ta da pi??em na to...a pivice su trebale ispast kao bonus nagrada :da

a ??alosno da nema nikog...

ma dajte ......chip na benzinca.....i to jos bez turbaka :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

bolje da das u humanitarne svrhe :palci

Guest Golf3
ma dajte ......chip na benzinca.....i to jos bez turbaka :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

bolje da das u humanitarne svrhe :palci

jel se isplati stavljat chip na auto (općenito)...neki ka??u da to nije "zdravo" za motor, neki da puno potro??i, dali je to sve "rekla, kazala" ili pak ne??to drugo...?

- ne razumijem se toliko u to...pa me iskreno zanima ???

kad bi ja stavljao na svoju tricu 90 ks tdi...

a gle...i da i ne...ma sam ti stavi čip...malo če ti dimit al če ić puno bolje...al sad nek ti ka??u oni oji su čipali :D

jel se isplati stavljat chip na auto (općenito)...neki kažu da to nije "zdravo" za motor, neki da puno potroši, dali je to sve "rekla, kazala" ili pak nešto drugo...?

- ne razumijem se toliko u to...pa me iskreno zanima ???

kad bi ja stavljao na svoju tricu 90 ks tdi...

Ne isplati se uopče. Kao prvo počne ti lamela proklizavat pa moraš novu kupit, pa moraš češće gume mijenjat jer šlajfa, pa auto ide preko 220 pa te zaustave presretači, pa kočnice više potrošiš, pa više troši jel ga jače frčeš. Nikako se ne isplati.

Jooooj kad će drugi turbo :D :D

Ma kakav čip, nemoj biti budala, uni??tit će?? ma??inu, zaribat će ti odma...

Da je to zdravo u tvornici bi ga odmah napravili jačeg...

:rotfl

Ne isplati se uopče. Kao prvo počne ti lamela proklizavat pa mora?? novu kupit, pa mora?? če??će gume mijenjat jer ??lajfa, pa auto ide preko 220 pa te zaustave presretači, pa kočnice vi??e potro??i??, pa vi??e tro??i jel ga jače frče??. Nikako se ne isplati.

Jooooj kad će drugi turbo :D :D

istu stvar se i ja pitam piky :rotfl

npr.ako chipamo tvornickih 100 konja na 130(5 brzina) i usporedimo to sa tvornickih 130 (6 brzina),jel ce biti razlika u ubrzanjima,odnosno u performansama.ak netko zna nek napise :bravo

0