0
speedburn

pitanje o kocnicama, sta? i jel se moze?

Recommended Posts

evo ovako, imam iza dobos, stavio bi diskove i odozada, pa me zanima jel moguce? dal se mjenjaju samo glavcine sa diskom i celjustima posto su kocnice isto na ulje iza, i dal to pase il treba prckat po tom i preradjivat?

auto je 1.9 tdi, 96 god...

paše ti sve od trojke GTI sem disk ploče... nju il uzmi od duje il corado-a... (zato jer je u gti-a 5 rupa a tebi felge 4)

Al onda moras uzet mi sajle za trojku s diskovima straga.... kao i lajtunge

Ima trojki 4x100 s straznjim diskovima....

Edited by AUTOFREAK

evo ovako, imam iza dobos, stavio bi diskove i odozada, pa me zanima jel moguce? dal se mjenjaju samo glavcine sa diskom i celjustima posto su kocnice isto na ulje iza, i dal to pase il treba prckat po tom i preradjivat?

auto je 1.9 tdi, 96 god...

po meni nećeš puno dobiti, samo lošiju ručnu kočnicu...

ne voziš valjda utrke da ti iza trebaju diskovi? :mellow:

paše ti sve od trojke GTI sem disk ploče... nju il uzmi od duje il corado-a... (zato jer je u gti-a 5 rupa a tebi felge 4)

Al onda moras uzet mi sajle za trojku s diskovima straga.... kao i lajtunge

Ima trojki 4x100 s straznjim diskovima....

da te sta imaju 4x100 i diskove iza su tdi- 110 konja, cak si mislim da nadjem kakvu razbijenu pa da sa nje uzimam sve sta mi treba...

znaci trebalo bi sve pasat kolko tolko ako bi se nasla trojka sa 4x100 rupama

po meni nećeš puno dobiti, samo lošiju ručnu kočnicu...

ne voziš valjda utrke da ti iza trebaju diskovi? :mellow:

ma ne vozim trke, nego hocu bolje kocnice a i motor je 120 konja skoro pa zato, jedn. radi boljih preformansi kocenja

tako je.... sve paše na vidu... Most je isti a sve ionako mećeš drugo...

tako je.... sve paše na vidu... Most je isti a sve ionako mećeš drugo...

ok tnx..

ako netko ima iskustva jos sa takvim necim slobodno nek javi ako treba pripazit na kakve detalje

Ako si vičan mehanici nema dproblema... a detalja uvjek ima... od pravilnog stezanja ležajeva zad kotača pa do odzreačivanja brenzi :)

Moj savjet ak imas kakvog vw frika tu gore (da zna sto sarafa) pa nek ti da ruke.. s brenzama se nije za igrat :)

P.S nadam se da ces nac kliješta koja rade perfektno....

Ako si vičan mehanici nema dproblema... a detalja uvjek ima... od pravilnog stezanja ležajeva zad kotača pa do odzreačivanja brenzi :)

Moj savjet ak imas kakvog vw frika tu gore (da zna sto sarafa) pa nek ti da ruke.. s brenzama se nije za igrat :)

P.S nadam se da ces nac kliješta koja rade perfektno....

ima jedan koji trojke ima u glavi do zadnjeg sarafa i cepica......... a za kljesta budemo vidjelo, ja se iskreno nadam da cu nac ikakva XD

ima jedan koji trojke ima u glavi do zadnjeg sarafa i cepica.........

nhf ali onda ti je i on moga dat isti odgovor kao i mi

Vrlo jednostavno za riješit

kad imas dobrog mestra onda nema zime... a klijesta nemos znat dok nebudu na autu (ako su skinuta)

oćeš kupiti evo mosta kod mene u garaži, sve komplet? :P :P :P :P

nađi komplet most jer ih ima po otpadima i drugačije su ti sajle od ručne i to je muka sva,

al moj ti je savjet rađe si stavi naprijed G60 kočnice, disk ti je od 280 promjera i imat ćeš puno veći učinak nego sa zadnjim diskovima

pitanje ajmo reć vezano za topic... kolko tolko..

ako se npr mijenjaju diskovi iza, npr sad kako kolega želi zamijeniti... Da li je za to također potrebno nešto mijenjati u prometnoj? Oo

isto kak i za gume se trebaju upisati pod napomenu, da li to vrijedi i u ovom slučaju?

thx unaprijed

pitanje ajmo reć vezano za topic... kolko tolko..

ako se npr mijenjaju diskovi iza, npr sad kako kolega želi zamijeniti... Da li je za to također potrebno nešto mijenjati u prometnoj? Oo

isto kak i za gume se trebaju upisati pod napomenu, da li to vrijedi i u ovom slučaju?

thx unaprijed

ne treba

0