jo sakic 0 Posted September 20, 2010 Uploaded with ImageShack.us kako se ovo napravi, sta mi je sve potrebno i gdje se to moze nabaviti... mislim na ovu lajsnu od bunkera bez brave... Share this post Link to post Share on other sites
TROJKA 2 Posted September 20, 2010 Uploaded with ImageShack.us kako se ovo napravi, sta mi je sve potrebno i gdje se to moze nabaviti... mislim na ovu lajsnu od bunkera bez brave... kemija kao i da zatvoris bunker....dakle na prekidac se otvara... ...kao i verzija na trojkama sto bude Share this post Link to post Share on other sites
jo sakic 0 Posted September 20, 2010 kemija kao i da zatvoris bunker....dakle na prekidac se otvara... ...kao i verzija na trojkama sto bude problem je sta san ja sav nov u ovome, pa bi mi trebalo par natuknica kako se to napravi... Share this post Link to post Share on other sites
TROJKA 2 Posted September 20, 2010 problem je sta san ja sav nov u ovome, pa bi mi trebalo par natuknica kako se to napravi... odes ko majstora i kaztes mu ideju Share this post Link to post Share on other sites
smoki 0 Posted September 20, 2010 Ili kupiš novu lajsnu ili staroj izvadiš bravicu i povariš/kitaš/brusiš dok ne dobiješ ravno..onda se polakira i u haubu trebaš stavit neki motorić kojim ćeš otvarat gepek Share this post Link to post Share on other sites
dvojka 1 Posted September 20, 2010 posaljes meni tu lajsnu i ja ti je za 100 kuna tako napravim i posaljem nazad, cak je moguce da je obojam nazad u crnu teksturu, sto je vec ekstra rad posto to ne moze bilo tko, iza svog rada stojim evo sebi sam cak i ovako malo vecu namjerno napravio, a prema original lajsni Share this post Link to post Share on other sites
dzinn16v 19 Posted September 20, 2010 posaljes meni tu lajsnu i ja ti je za 100 kuna tako napravim i posaljem nazad, cak je moguce da je obojam nazad u crnu teksturu, sto je vec ekstra rad posto to ne moze bilo tko, iza svog rada stojim evo sebi sam cak i ovako malo vecu namjerno napravio, a prema original lajsni Vrijedi 100 kunica da ti ovo uradi Share this post Link to post Share on other sites
TROJKA 2 Posted September 20, 2010 e dvojka a meni obrvu za venta jel mozes sloziti?? Share this post Link to post Share on other sites
jo sakic 0 Posted September 21, 2010 posaljes meni tu lajsnu i ja ti je za 100 kuna tako napravim i posaljem nazad, cak je moguce da je obojam nazad u crnu teksturu, sto je vec ekstra rad posto to ne moze bilo tko, iza svog rada stojim evo sebi sam cak i ovako malo vecu namjerno napravio, a prema original lajsni ha ha ha... ustvari ovo je za plakat.. ovo je moj problem??? http://i1045.photobucket.com/albums/b460/s...ic/DSC03051.jpg Share this post Link to post Share on other sites
frenki 0 Posted September 21, 2010 ha ha ha... ustvari ovo je za plakat.. ovo je moj problem??? http://i1045.photobucket.com/albums/b460/s...ic/DSC03051.jpg Pa izvadi bravicu van, ili tebe nekaj drugo mući? Share this post Link to post Share on other sites
tomica88 0 Posted September 21, 2010 muči ga to kaj prvo treba nabaviti lajsnu Share this post Link to post Share on other sites
TOMZG 1 Posted September 21, 2010 lajsnu kupis za 50kn, odes plasticaru, das mu 50-100 u vrh glave da ti zatvori lajsnu, kupis deci boje odneses lakireru i das mu 50-100kn da ti to za 5min polakira Share this post Link to post Share on other sites
dvojka 1 Posted September 21, 2010 e dvojka a meni obrvu za venta jel mozes sloziti?? mogu onu obrvu na farove iz dva komada, a onu duznu nemam kalup a ta bi ti ljepse pasala, al mani se obrve ovako je bolje Share this post Link to post Share on other sites
jo sakic 0 Posted September 21, 2010 lajsnu kupis za 50kn, odes plasticaru, das mu 50-100 u vrh glave da ti zatvori lajsnu, kupis deci boje odneses lakireru i das mu 50-100kn da ti to za 5min polakira to za lajsnu san skuzio, nego kako sad napraviti da gepek otvaras??? Share this post Link to post Share on other sites
TOMZG 1 Posted September 21, 2010 to za lajsnu san skuzio, nego kako sad napraviti da gepek otvaras??? kupis motoric za daljinsko, 50kn i spojis ga preko daljinskog na gumb da se otvara Share this post Link to post Share on other sites
dvojka 1 Posted September 21, 2010 to za lajsnu san skuzio, nego kako sad napraviti da gepek otvaras??? @jo sakic ja te kao prvo molim da procitas pravila o oglasavanju, stoje u oglasima, jer vidim da nisi proucio, a sto se tice ovih tema je bilo vise puto stoga koristiti search, puno i detaljno je vec obradjeno Share this post Link to post Share on other sites