1 1
prki89

kako rijesiti ??

Recommended Posts

pitanje: kako rijesiti problem zaboravljanja vracanja rucice coka...ewo ovako svaki dan da bih upalio svoga disela moram povuci rucicu coka..i sada npr.vozim se sa nekim i zapricam se i dodem vec do odredista i tek onda vidim da sam opet zaboravio vratiti rucicu od coka..eh sada ja pitam vas jel imate isti problem i kako ste to rijesili ili imate kakvu ideju da cete to rijesiti???

pitanje: kako rijesiti problem zaboravljanja vracanja rucice coka...ewo ovako svaki dan da bih upalio svoga disela moram povuci rucicu coka..i sada npr.vozim se sa nekim i zapricam se i dodem vec do odredista i tek onda vidim da sam opet zaboravio vratiti rucicu od coka..eh sada ja pitam vas jel imate isti problem i kako ste to rijesili ili imate kakvu ideju da cete to rijesiti???

stavi onu lampicu ko u keca benzinca,mislim da bude u onoj rucici prekidac,a pase na dvicu,neku lampicu na jako vidno mjesto,da gotovo smeta...

Edited by ramljak

pa konto sam lampicu neku staviti ali neznam kako da uvalim tipkalo..da se upali kada povucem a ugasi kada vratim..

pa konto sam lampicu neku staviti ali neznam kako da uvalim tipkalo..da se upali kada povucem a ugasi kada vratim..

Mozda najlakse da stavis tipkalo isto koje imas i na vratima, znaci kad otvoris vrata svijetli zaruljica. Uzmes to tipkalo i jednostavno stavis nekam iza rucice i naravno spojis zice, par min posla

Ja licno nemam problema da ga zaboravim vratiti kad sam ga zimus koristio..Ali zar vec moras sa cokom paliti?Moj derne cim pipnem kljuc..

Edited by dpeic2

il je motor na uzdisaju il nerade grijači il je faza u banani....

pali bez čoka i na 10c... i manje...

ja imam keca 1979 godinu 1,5 dizela pa mu netreba cok da upali od punice passat nikad nije coka vidio jer cim ga je kupila ja izvadio cok sajlu jer sam je prodo :rotfl a i svaki drugi golf koji sam imo palio je bez coka

pamislim upali on meni ali trese ko blesav..a kad palim s<a cokom onda netrese toliko i kad s<e malo ugrie ok je.

S čokom trosi vise a pogotovo kad ga zaboravis....

Ovako mu dignes ler gas i stvar gotova... A to sto ti moze skocit potrosnja... pa neznam jesi li picajzla al mene nebi zabrinjavalo dal trosi 5.5l il 5.6l samo da nepotežem čoook :)

ae dobro recimo da napravim tako..koji saraf trebam podesiti i kako? i kako cu znati koliki su mi obrtomjeri u leru kada nemam obrtomjer?

1 1