1 1
misc_maker

Rns 510 C verzija..kompatibilnost

Recommended Posts

Pozz,

evo uskoro mi dolazi RNS 510 c verzija, pa me zanima dal ima tko tu verziju u Golf V 2007 godiste. Nesto sam citao na netu da nece raditi kod tih godista...inace sam update-ao Canbus u autu na najnoviju verziju. Ima ko kakva iskusta? Dali u slucaju da mi nece radit mogu mozda stavit software od B verzije. Ne kuzim se bas u te stvari.

Tnx

Di si nabavio RNS 510c i po kojoj cijeni?

Pitam jer ga ja trebam nabaviti (mislim b varijanta).

Dali si našao bluetooth interface za njega, gdje i po koliko?

Zanm puno pitanja, a nigdje odgovora.

Di si nabavio RNS 510c i po kojoj cijeni?

Pitam jer ga ja trebam nabaviti (mislim b varijanta).

Dali si našao bluetooth interface za njega, gdje i po koliko?

Zanm puno pitanja, a nigdje odgovora.

Kupio sam na ebay-u..5000 kn, iz engleske mi stiglo...

Imam ja vec od prije bluetooth interface instaliran u autu...ali imas za kupit takoder na ebay-u za nekih 300 eura...

pozz

Hvala, našao sam i kod nas po toj cijeni (sa ugradnjom). Ako nekom treba neka se jamvi PM-om.

Pozz,

evo uskoro mi dolazi RNS 510 c verzija, pa me zanima dal ima tko tu verziju u Golf V 2007 godiste. Nesto sam citao na netu da nece raditi kod tih godista...inace sam update-ao Canbus u autu na najnoviju verziju. Ima ko kakva iskusta? Dali u slucaju da mi nece radit mogu mozda stavit software od B verzije. Ne kuzim se bas u te stvari.

Tnx

Ispraznit će ti akumulator, ili da ga downgradiraš na b verziju flashanjem firmwarea ili da nabaviš novi Gateway 1K0907530AD

Guest domlator

Bok,

Da to je i meni bio plan nabaviti ali iskreno neda mi se sad dati još 10k kuna za RNS + novi CAN + BT modul i čuda tako da sam odustao od njega.. Nego potraži malo po netu prije nego ga spojiš u auto jer će ti fakat iscuclat akumulator.. Nisam ni ja vjerovao dok nisam malo proguglao.. Provjeri možda već imaš taj odgovarajući CAN u autu pa nemoraš kupovat. To ti govorimo da se ne iznenadiš :)

Pozdrav

Pozz,

Tnx

Ja sve rijesio, RNS funkcionira super, morao promieniti Gateway..uzeo na ebay-u 1K0907530AF.

Ja sve rijesio, RNS funkcionira super, morao promieniti Gateway..uzeo na ebay-u 1K0907530AF.

sa FW 272x više nema problema sa crkavanjem akumulatora

pa mislim da se nisi dobro informirao i bacio novce bezveze za novi gateway

Moja verzija SW je 2680...nije mi se dalo cekat kojekave upgrade-ove SW i onda gledat dal cu moc upalit auto il necu...tih 400 kn nije toga vrijedno....pozz

Pozdrav,

Imas neki link na potvrdis to? Dakle prema ovim novim informacijama za Passat B6 (12/2005g) ne treba mjenjati vise gateway?

Pozdrav,

Imas neki link na potvrdis to? Dakle prema ovim novim informacijama za Passat B6 (12/2005g) ne treba mjenjati vise gateway?

I have a Passat 2005 model car and I was having battery problems

but

battery problem was solved with new software

No battery problems in software and over 27xx

I have a Passat 2005 model car and I was having battery problems

but

battery problem was solved with new software

No battery problems in software and over 27xx

thx, ali vise bi volio neki link ili tako jer jedan jedini komentar mi ne uljeva bas povjerenje.

1 1