Guest Posted August 21, 2005 Vitrum u ZG, Ilirska grana bb 01/363-4083 ili 098/196-0574, Mladen Zonjic Velik izbor materijala, brza, kvalitetna i povoljna usluga Ja sam tamo radio volan, rucicu mjenjaca i ono oko nje, ali decki rade sjedala za aute, motore, cijele untrasnjosti auta........, ma sve Share this post Link to post Share on other sites
Guest Rain Posted August 21, 2005 Jeap, fakat su dobri, i kazu ti sto mogu a sto ne napraviti, a ako ih ipak natjeras da rade nesto sto nisu sigurni da ce uspijet te ne uspiju ne naplate nista. Thumb up za njih Share this post Link to post Share on other sites
derWOLF 0 Posted February 16, 2006 Sjedalo-Remont Vara??dinska 28 Sesvete 01/2001-956 091/2222-073 Gledao sam za mog passata komplet prednji sicevi i zadnja klupa u skajak...ili ??ta je već (bez stranica) dojde 1500kn. Share this post Link to post Share on other sites
corrador 0 Posted February 26, 2007 majstore jesu kakve hvalitete???? to je solidna cijena. jeli materijal njihov?? Share this post Link to post Share on other sites
derWOLF 0 Posted February 26, 2007 Ako me pita?? za ove u sesvetama, nemam pojma i nisam ih vidio kako rade, ali u Vitrumu za malo vi??e para vidjeh da čine čuda sa njihovim materijalom i rado bih tamo oti??ao....??to i 'oću. Share this post Link to post Share on other sites
Goertosing 0 Posted March 22, 2007 jeli mi mo??e tko učiniti uslugu, pa pitati te ??to to rade da li mogu tapicirati oplate vrata golfa II!? nisu ni plastične ni drvene nego ne??to između - prije je na njima bila originalna roba. (u Dubrovniku sam, pa mi i nije bash zgodno pro??etati do zg samo radi toga) Share this post Link to post Share on other sites
daltonix 0 Posted March 22, 2007 kao sto je i navedeno...postoje i telefonski brojevi..uzmes slusalicu..dignes..nazoves i pitas.. Share this post Link to post Share on other sites
Goertosing 0 Posted March 22, 2007 hehe nisam se toga sjetio;)) Share this post Link to post Share on other sites
Guest GtiTdi 3 Posted June 16, 2007 Vitrum u ZG, Ilirska grana bb 01/363-4083 ili 098/196-0574, Mladen Zonjic Velik izbor materijala, brza, kvalitetna i povoljna usluga Ja sam tamo radio volan, rucicu mjenjaca i ono oko nje, ali decki rade sjedala za aute, motore, cijele untrasnjosti auta........, ma sve Dali tapeciraju u pravu ko??u??? i koja je cijena?? za volan mislim. Čuo sam da u Zagrebu ima neko ko to radi ,da bira?? boju konca i da napravi koda da je iz tvornice iza??ao Share this post Link to post Share on other sites
sven 0 Posted June 16, 2007 Cijena volana ti je 250 kn (tamo u vitrumu) u sesvetama 350. Meni osobno je materijal u kojeg rade volan bolji u vitrumu nego u sesvetama (osim cijene naravno) Share this post Link to post Share on other sites
stuba 0 Posted June 16, 2007 Cijena volana ti je 250 kn (tamo u vitrumu) u sesvetama 350. Meni osobno je materijal u kojeg rade volan bolji u vitrumu nego u sesvetama (osim cijene naravno) U Sesvetama tapiciranje volana u eko ko??u dođe 350kn,a u pravu ko??u 400kn!Ja sam tamo tapicirao,volan u ko??u,siceve kombinacija tkanina,skaj i stranice za duju!Volan i sicevi su vrhunski napravljeni,a sa stranicama ba?? i nisam zadovoljan,na ??to me je upozorio da sa time ima puno zajebancije i da će probati nekaj napraviti! Share this post Link to post Share on other sites
sven 0 Posted June 16, 2007 stuba daj nabaci koju sliku sica da vidim kak to zgleda. Razmisljam si da svoje u gti-u odnesem tamo da mi rubove samo stave u kozu.. Share this post Link to post Share on other sites
stuba 0 Posted June 18, 2007 stuba daj nabaci koju sliku sica da vidim kak to zgleda. Razmisljam si da svoje u gti-u odnesem tamo da mi rubove samo stave u kozu.. Evo ga! Share this post Link to post Share on other sites