1 1
drake

New VW Passat

Recommended Posts

ivo isto razmisljanje po tom pitanju,nego inace linija kocke su mi najdraze linije ovo danas mi nije nesto previse je sve razbeceno

meni je isto odličan!

svi proizvođači sad prave iste (slične modele) i svi modeli su podjednaki, polo, golf, passat, isto ko i Audi, svi imaju veliku prednju masku i jako je teško iz daleka razaznat koji je model, A3 il A6

malo sam OT ali neki dan sam vidio novog' Touarega,znaci front isti (slicni) kao i kod ovoga Passata,Pola 6R,Gola VI i mogu rec' da mi se svidja za razliku od prethodnih modela... dok se oko navikne... ali lijepa je linija... otraga izgleda k'o Porsche Cayenne samo zbog auspuha...

a sto me se NAJ NAJ dojmilo,vozila ga mladja teta cca. 25-30god. :D

i da,V6 TDI :)

a sto me se NAJ NAJ dojmilo,vozila ga mladja teta cca. 25-30god. :D

i da,V6 TDI :)

it's volkswagen thing, you wouldn't understand :palacg

najnovija fora koju cure stavljaju na facebook je status "ljubav je kad dečko kupi curi za rođendan golf 6"...ozbiljno vam kažem :lol2

Edited by Pecko

it's volkswagen thing, you wouldn't understand :palacg

odavno je poznato da žene traže sigurnost, samo naivci misle da padaju na bmw, padaju i na bmw, ali takve kaj padaju na bmw padaju na sve ;-)

najnovija fora koju cure stavljaju na facebook je status "ljubav je kad dečko kupi curi za rođendan golf 6"...ozbiljno vam kažem :lol2

da ne understand-am ne bi volio i vozio VeWe :D:P

postoji i ta grupa na fejsu :D

meni je baš odličan, neznam zašto se vama ne sviđa...ko da slušam kolege opelaše, kaj pa bi vi? da izgleda copy paste s nekog tam drugog modela poput bmw-a ili mečke i da ne vrijedi pol "qurca", glavno da ima diode i da mu svjetliju crvene lampice u interioru, to je stvarno jako jako bitno (djeci od 15 godina)

svaki vw osim scirocca ima u početku standardno konzervativan izgled sa malo promjena u odnosu na prethodnika, ali taj konzervativan izgled je dobar upravo zato kaj nikad ne dosadi, dapače, s vremenom prirasta oku i srcu

svi smo znali s obzirom da je na istoj platformi da nebude puno različit od prethodnika, i za golfa šesticu smo to znali, i eto opet je najprodavaniji model u europi i vidim da se poprilično dobro prodaje i u americi, kaj bi se za rijetko koji auto moglo reći...očito su svi ti ljudi blesavi kad ga kupuju

ako vam ovaj nije ljepi onda vam nije ni prethodni ljepi, filozofirate tam gdje netreba, na svakoj liniji ovog auta se vidi da je izuzetno kvalitetan i to je sve kaj mi je bitno kad gledam passata

sve si rekao i slažem se :palacg

I ja se slažem, hvala bogu da nema onaj boom efekat kao Peugoet, koji poslije godinu dana izgleda ko kanta :hehe

slazem se s vama koji mislite da je auto odlican :)

i po meni auto izgleda agresivno i jos kad bi neke bbs-ice gore odmah u salonu stavit heheheh

ja se nadam da je ovo moj buduci tutac :))

meni je baš odličan, neznam zašto se vama ne sviđa...ko da slušam kolege opelaše, kaj pa bi vi? da izgleda copy paste s nekog tam drugog modela poput bmw-a ili mečke i da ne vrijedi pol "qurca", glavno da ima diode i da mu svjetliju crvene lampice u interioru, to je stvarno jako jako bitno (djeci od 15 godina)

svaki vw osim scirocca ima u početku standardno konzervativan izgled sa malo promjena u odnosu na prethodnika, ali taj konzervativan izgled je dobar upravo zato kaj nikad ne dosadi, dapače, s vremenom prirasta oku i srcu

svi smo znali s obzirom da je na istoj platformi da nebude puno različit od prethodnika, i za golfa šesticu smo to znali, i eto opet je najprodavaniji model u europi i vidim da se poprilično dobro prodaje i u americi, kaj bi se za rijetko koji auto moglo reći...očito su svi ti ljudi blesavi kad ga kupuju

ako vam ovaj nije ljepi onda vam nije ni prethodni ljepi, filozofirate tam gdje netreba, na svakoj liniji ovog auta se vidi da je izuzetno kvalitetan i to je sve kaj mi je bitno kad gledam passata

:respekt:palacg

ovu tablu nemogu smisli unutar ako bokun stice,a ni onaj prije nije nista bolji... ja nekazem da je to lose za vozit i sl ali za vidit sve mi je to nikako...

jedino linija prije r3.6 je pre eheben...

a ovo mi je naj linija passat u sve ove generacije :palacg

http://img801.imageshack.us/img801/6172/27...69725367360.jpg

Edited by VWlaho

US izvedba je nesto drugacija da bi bila jeftinija... tako je npr i ovjes

kak nešto može biti jeftinije ako je toliko različito? dakle trebaju sve nove kalupe, jer je apsolutno sve drugačije, kužim da ima drugačiji branik, da ima neki ukras na pragu, drugačije felge i tak neke sitnice, ali ovo je drastično drugačije, posebno interior, svaka plastika je drugačija, čak i štokovi, kmh i sve to...koliko to može biti jeftinije za izradu od već postojećih kalupa, po mojem bi bilo jeftinije imat jednu foru i štancati samo...

Edited by Pecko

ah ovi noviji vw su mi za vidit interijer nista posebno...kvaliteta za nevjerovat... kad vidim jos kolko se kvare petice,passati,tdi na 80tkm ispali turbina sramota,auto pazen cuvan(nije jedan),ja govorim ralno kako je ne branim nista...

sve u svemu vidit cemo i kavaliteto ovog novog pasata...

1 1