VWlaho 0 Posted November 23, 2010 ivo isto razmisljanje po tom pitanju,nego inace linija kocke su mi najdraze linije ovo danas mi nije nesto previse je sve razbeceno Share this post Link to post Share on other sites
dino_mk1_gti 0 Posted November 23, 2010 u karavanskoj izvedbi mi još dobro izgleda... Share this post Link to post Share on other sites
Pecko 0 Posted November 24, 2010 (edited) Edited July 18, 2011 by Pecko Share this post Link to post Share on other sites
vwgolf3 0 Posted November 24, 2010 meni je isto odličan! svi proizvođači sad prave iste (slične modele) i svi modeli su podjednaki, polo, golf, passat, isto ko i Audi, svi imaju veliku prednju masku i jako je teško iz daleka razaznat koji je model, A3 il A6 Share this post Link to post Share on other sites
Vec 1 Posted November 24, 2010 malo sam OT ali neki dan sam vidio novog' Touarega,znaci front isti (slicni) kao i kod ovoga Passata,Pola 6R,Gola VI i mogu rec' da mi se svidja za razliku od prethodnih modela... dok se oko navikne... ali lijepa je linija... otraga izgleda k'o Porsche Cayenne samo zbog auspuha... a sto me se NAJ NAJ dojmilo,vozila ga mladja teta cca. 25-30god. i da,V6 TDI Share this post Link to post Share on other sites
Pecko 0 Posted November 24, 2010 (edited) a sto me se NAJ NAJ dojmilo,vozila ga mladja teta cca. 25-30god. i da,V6 TDI it's volkswagen thing, you wouldn't understand najnovija fora koju cure stavljaju na facebook je status "ljubav je kad dečko kupi curi za rođendan golf 6"...ozbiljno vam kažem Edited July 18, 2011 by Pecko Share this post Link to post Share on other sites
Vec 1 Posted November 24, 2010 it's volkswagen thing, you wouldn't understand odavno je poznato da žene traže sigurnost, samo naivci misle da padaju na bmw, padaju i na bmw, ali takve kaj padaju na bmw padaju na sve najnovija fora koju cure stavljaju na facebook je status "ljubav je kad dečko kupi curi za rođendan golf 6"...ozbiljno vam kažem da ne understand-am ne bi volio i vozio VeWe postoji i ta grupa na fejsu Share this post Link to post Share on other sites
Pecko 0 Posted November 24, 2010 ma znam da understandaš, to sam samo tak napisal Share this post Link to post Share on other sites
ma.RI.n 8 Posted November 24, 2010 meni je baš odličan, neznam zašto se vama ne sviđa...ko da slušam kolege opelaše, kaj pa bi vi? da izgleda copy paste s nekog tam drugog modela poput bmw-a ili mečke i da ne vrijedi pol "qurca", glavno da ima diode i da mu svjetliju crvene lampice u interioru, to je stvarno jako jako bitno (djeci od 15 godina) svaki vw osim scirocca ima u početku standardno konzervativan izgled sa malo promjena u odnosu na prethodnika, ali taj konzervativan izgled je dobar upravo zato kaj nikad ne dosadi, dapače, s vremenom prirasta oku i srcu svi smo znali s obzirom da je na istoj platformi da nebude puno različit od prethodnika, i za golfa šesticu smo to znali, i eto opet je najprodavaniji model u europi i vidim da se poprilično dobro prodaje i u americi, kaj bi se za rijetko koji auto moglo reći...očito su svi ti ljudi blesavi kad ga kupuju ako vam ovaj nije ljepi onda vam nije ni prethodni ljepi, filozofirate tam gdje netreba, na svakoj liniji ovog auta se vidi da je izuzetno kvalitetan i to je sve kaj mi je bitno kad gledam passata sve si rekao i slažem se Share this post Link to post Share on other sites
Prako 2 Posted November 25, 2010 I ja se slažem, hvala bogu da nema onaj boom efekat kao Peugoet, koji poslije godinu dana izgleda ko kanta Share this post Link to post Share on other sites
Passat TDI 0 Posted November 29, 2010 slazem se s vama koji mislite da je auto odlican i po meni auto izgleda agresivno i jos kad bi neke bbs-ice gore odmah u salonu stavit heheheh ja se nadam da je ovo moj buduci tutac ) Share this post Link to post Share on other sites
Sandro_mk3 0 Posted November 29, 2010 meni je baš odličan, neznam zašto se vama ne sviđa...ko da slušam kolege opelaše, kaj pa bi vi? da izgleda copy paste s nekog tam drugog modela poput bmw-a ili mečke i da ne vrijedi pol "qurca", glavno da ima diode i da mu svjetliju crvene lampice u interioru, to je stvarno jako jako bitno (djeci od 15 godina) svaki vw osim scirocca ima u početku standardno konzervativan izgled sa malo promjena u odnosu na prethodnika, ali taj konzervativan izgled je dobar upravo zato kaj nikad ne dosadi, dapače, s vremenom prirasta oku i srcu svi smo znali s obzirom da je na istoj platformi da nebude puno različit od prethodnika, i za golfa šesticu smo to znali, i eto opet je najprodavaniji model u europi i vidim da se poprilično dobro prodaje i u americi, kaj bi se za rijetko koji auto moglo reći...očito su svi ti ljudi blesavi kad ga kupuju ako vam ovaj nije ljepi onda vam nije ni prethodni ljepi, filozofirate tam gdje netreba, na svakoj liniji ovog auta se vidi da je izuzetno kvalitetan i to je sve kaj mi je bitno kad gledam passata Share this post Link to post Share on other sites
Pecko 0 Posted March 16, 2011 nemogu vjerovati da su ovoliko različiti http://www.myturbodiesel.com/images/b7/tdi...differences.jpg http://www.myturbodiesel.com/images/b7/tdi...t-euro-diff.jpg http://www.myturbodiesel.com/images/b7/tdi...differences.jpg Share this post Link to post Share on other sites
tonac 0 Posted March 16, 2011 nemogu vjerovati da su ovoliko različiti http://www.myturbodiesel.com/images/b7/tdi...differences.jpg http://www.myturbodiesel.com/images/b7/tdi...t-euro-diff.jpg http://www.myturbodiesel.com/images/b7/tdi...differences.jpg europa ima elektro ručnu.... Share this post Link to post Share on other sites
VWlaho 0 Posted March 16, 2011 (edited) ovu tablu nemogu smisli unutar ako bokun stice,a ni onaj prije nije nista bolji... ja nekazem da je to lose za vozit i sl ali za vidit sve mi je to nikako... jedino linija prije r3.6 je pre eheben... a ovo mi je naj linija passat u sve ove generacije http://img801.imageshack.us/img801/6172/27...69725367360.jpg Edited March 16, 2011 by VWlaho Share this post Link to post Share on other sites
dino_mk1_gti 0 Posted March 16, 2011 amerikanac mi je lijepši... Share this post Link to post Share on other sites
kile_passat 0 Posted March 16, 2011 amerikanac mi je lijepši... Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted March 16, 2011 US izvedba je nesto drugacija da bi bila jeftinija... tako je npr i ovjes Share this post Link to post Share on other sites
Pecko 0 Posted March 17, 2011 (edited) kak nešto može biti jeftinije ako je toliko različito? dakle trebaju sve nove kalupe, jer je apsolutno sve drugačije, kužim da ima drugačiji branik, da ima neki ukras na pragu, drugačije felge i tak neke sitnice, ali ovo je drastično drugačije, posebno interior, svaka plastika je drugačija, čak i štokovi, kmh i sve to...koliko to može biti jeftinije za izradu od već postojećih kalupa, po mojem bi bilo jeftinije imat jednu foru i štancati samo... Edited July 18, 2011 by Pecko Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted March 17, 2011 ovjes je na razini golfa 4 šparen šparen Share this post Link to post Share on other sites
Leo 0 Posted March 17, 2011 Oli ti ga, isti kao i na novoj jetti....... Share this post Link to post Share on other sites
VWlaho 0 Posted March 17, 2011 ah ovi noviji vw su mi za vidit interijer nista posebno...kvaliteta za nevjerovat... kad vidim jos kolko se kvare petice,passati,tdi na 80tkm ispali turbina sramota,auto pazen cuvan(nije jedan),ja govorim ralno kako je ne branim nista... sve u svemu vidit cemo i kavaliteto ovog novog pasata... Share this post Link to post Share on other sites
v-hrkac 0 Posted July 16, 2011 euro model mi definitivno puno ljepsi Share this post Link to post Share on other sites