MOTA BOY 3 Posted October 2, 2010 Suttra smo šogor i ja tam(uz malo sreće)! Jaite se ako dolazite da se nađemo malo! Share this post Link to post Share on other sites
sanel_g3 1 Posted October 2, 2010 idem na sajam pa možda naletim Share this post Link to post Share on other sites
spoky 4 Posted October 3, 2010 Ja sam tamo sigurno... Share this post Link to post Share on other sites
MOTA BOY 3 Posted October 3, 2010 C U THERE! Ak se netko sprdne nek se javi na 098 166 7730 Share this post Link to post Share on other sites
denis mk3 0 Posted October 3, 2010 i ja ću bit tamo Share this post Link to post Share on other sites
MOTA BOY 3 Posted October 3, 2010 Eo "MaLo" slika od danas! Video će sutra! Share this post Link to post Share on other sites
MOTA BOY 3 Posted October 3, 2010 Nastavak: I to je to! Meni su osobno najjači bili Mečava i Kocka iz NS s IC-om(STRAŠNO nešt! XD) Svaka čast i Zax-u! Javio sam se nabrzinu nekima kojih sam se sjetio iz ZG ili bliže, ali nitko nije došao... Sutra još sklepam videjo, i može lock! Share this post Link to post Share on other sites
Sioux 0 Posted October 3, 2010 Javio sam se nabrzinu nekima kojih sam se sjetio iz ZG ili bliže, ali nitko nije došao... jeb ga, bio sam u nekoj guzvi danas pa nisam stigao, sorry! jesi isao na drift taxi? dino i ja bili zadnji put i prehebeno je Share this post Link to post Share on other sites
HCC_R 0 Posted October 4, 2010 bilo je odlično, puno zanimljivih auta a karbonizirana meca e500 je zvijer, zvuk neopisiv... Share this post Link to post Share on other sites
Wild child 0 Posted October 4, 2010 Nisam slikavao ,ali Meca i M3 cabrio imaju samo takav zvuk,hostese mlade i neiskvarene, sexi car wash je trebao bit na nekoj bini da se vidi kad se plavuše pigaju(atraktivne ljepotice) Na meci me još fascinirao položaj volana!!!!! Share this post Link to post Share on other sites
Carlito 0 Posted October 4, 2010 ne volana nego sjedala Share this post Link to post Share on other sites
Zrinedin 0 Posted October 4, 2010 A markinjo jel driftao ? Share this post Link to post Share on other sites
kova_ 0 Posted October 4, 2010 Na meci me još fascinirao položaj volana!!!!! mene motora... Share this post Link to post Share on other sites
Wild child 0 Posted October 4, 2010 I to .....ajd i gume su bile neke dimulje...nakon dva kruga Mićevac je bil u magli!!! Share this post Link to post Share on other sites
kova_ 0 Posted October 4, 2010 I to .....ajd i gume su bile neke dimulje...nakon dva kruga Mićevac je bil u magli!!! i to ajd...lol...baš je bio pičkin dim preselit V8 pol metra u kabinu... Share this post Link to post Share on other sites
Wild child 0 Posted October 4, 2010 mene motora... i to ajd...lol...baš je bio pičkin dim preselit V8 pol metra u kabinu... Kaj lol........kad se ima volje, znanja,želje i mogućnosti ništa nije nedokučivo!!!!! Share this post Link to post Share on other sites
markinjo 0 Posted October 5, 2010 A markinjo jel driftao ? A pa vozio sam..., nije bio moj dan, kasnio sam u jutro, nisam bio na brifingu vozaća, nisam znao koje su putanje za ocijenu koje ne, istovario auto, smotirao neke čelave gume i odma krenuo na trening i u prvom izlazu na stazu u prvom zavoju odma ko kreten ze zaletio, prekasno napravio shift lock i odleto ko prava budala u gume te razbio cijelu lijevu stranu, to me totalno ubilo u pojam i sve je krenulo nizbrdo, namontirao sam druge gume i odvozio nekih 10-ak krugova treninga, taxi nisam htio uopće vozit jer nisam imao volje više za ništa, radije sam poravnao vrata i stranicu...., u kvalifikacijama standardno drugi krug spin, bez toga neznam valjda, pa su slijedeće dva kruga bila pažljivo (čitaj sporije) odvežena što je ocijene kod sudaca prepolovilo i tako skupivši 13bodova završio na 28. mjestu od 33 vozaća.... Loš dan od samog početka, nedostatak treniga i protekla dva tjedna rušenja zidova i kopanja oko kuće, uzeli su danak..., bit će bolje do godine, doći će do neke promijene u snazi vozila, preko zime će bit na kalkamonu, ureji i ostalim kemijama, pa će pd haubom 2,5 narast na 2,8, nešto više obrtnog momenta i kojih 30-ak KS, pa ćemo vozit trećom brzinom.... Share this post Link to post Share on other sites
MOTA BOY 3 Posted October 5, 2010 Markijno! Kak se nisam sjetio da bi to mogao ti bit.... Š me provest onda kad skemijaš kemije? Share this post Link to post Share on other sites
markinjo 0 Posted October 5, 2010 Markijno! Kak se nisam sjetio da bi to mogao ti bit.... Š me provest onda kad skemijaš kemije? Ja sam ionako samo svog "mehaničara" prepeljal dva kruga i nisam taksirao..., poslije mi je bilo žao jer mi je sa putnikom auto bolje vozio..., što se nisi prešvercao u box pa bi napravili koji krug... Share this post Link to post Share on other sites
Zrinedin 0 Posted October 5, 2010 A pa vozio sam... Kako to da te nisam vidio na onim slikama Ma ne brini se. Bit će boljih dana. Nego koliko ti je inače sada bmw ks ? Share this post Link to post Share on other sites
markinjo 0 Posted October 6, 2010 Nemam poima, motor je standard 170ks, imam neki čip, bregastu 285/285 i supersprint grane X pipe...., znaći od 190-200ks. Share this post Link to post Share on other sites
MOTA BOY 3 Posted October 6, 2010 (edited) Ja sam ionako samo svog "mehaničara" prepeljal dva kruga i nisam taksirao..., poslije mi je bilo žao jer mi je sa putnikom auto bolje vozio..., što se nisi prešvercao u box pa bi napravili koji krug... Ma da sam znao da si to ti tam nekak bi se valjd prvukao. Krenuli smo šogor i ja, al nas nisu pustili.... Danas navečer video(imao sam obaveza ova 2 dana). Edited October 6, 2010 by MOTA BOY Share this post Link to post Share on other sites
SlaX 0 Posted October 9, 2010 Ma da sam znao da si to ti tam nekak bi se valjd prvukao. Krenuli smo šogor i ja, al nas nisu pustili.... Danas navečer video(imao sam obaveza ova 2 dana). mentirosa http://www.youtube.com/watch?v=PQbpmjJdBlQ Share this post Link to post Share on other sites
MOTA BOY 3 Posted October 10, 2010 Fala Slaxu na uploadu, meni sere net i nisam mogao nikak uploadat... Video imate post iznad. Share this post Link to post Share on other sites