0
kreza

krom stvarčice na volanu GOLF V

Recommended Posts

evo raspitiva sam se u Splitu al ne mogu nigdi nać.

znali ko di bi to moga nabavit?

za donji krak sam na??a u VW servisu al su mi rekli da nemaju za ova dva.

post-1764-1168341231.jpg

Guest MRX

koliko vidim sa ove "velike" slike čini mi se da to nije krom nego neka boja aluminija. ako ne nabavi?? za cijeli volan ( sva 3 komada ) skini ih i daj ih lakirati. :bravo:bravo:bravo:bravo

evo sad vidio da se ipak to sivo malo sjaji kao da je polirani aluminij ali ipak se da lakirati :)

Edited by MRX

ma na ebayu prodaju samo cijeli komplet (ne sviđa mi se ba?? ovo oko konzole).

ako se pak odlučim na lakiranje zanima me oće se ta boja skidat i jel znate ko se bavi s tim jer ovdi po splitu mi lupaju cijenu nebi da pituram cilu haubu.l

Guest vwneon

kupi samoljepljivu foliju crom i naljepi na plastike pa zatim pospricaj s bezbojnim jel crom folija se fest grebe ili srebrnu cak imas da izgleda ko bruseni alumini ja sam stavil srebrnu ali sad cu isprintat da zgleda ko lajsne sastrane ide i plastika oko klime i kazica na isti nacin usput folije za reklame itd traju po 9 godina vani na otvorenom tak da peri der snjima ak trebas adrese gdje kupit samo reci

post-1570-1168536975.jpg

Guest rough k

Dobar poso, neone. Mi lajk. Folija za reklame, kazes?

Guest MRX

ako dobro lakira?? neće se skidati boja daj nekome tko zna lakirati dobro pa neće bit problema...

nevjerujem da će to moć rije??it sa folijom zato ??to su kod njega ove plastike zaobljene a ne kao na volanu sa 4 kraka.

napi??i ovdje adrese imam neke ideje pa će meni trebat ta folija.

Guest vwneon

gle zeme?? plastike dobro opere?? s nečim kaj nema ona sranja za ruke " kreme itd " zre??e?? komad otprilike i krene?? s jedne strane laganini. Pomogne?? si sa ??pahtlom onom plastičnom iz pevec ili sličnim dučanom na nju metne?? krpu da ne guli?? foliju. Kad dođe?? do kraja zeme?? fen za KOSU su??iti i sve na laganoj temperaturi prođe?? jo?? jedamput. Znači zagrije?? komad i onda pegla?? ??to s ??pahtlom ??to sa prstom i to je to. Usput to nemre?? raditi s folijom vulgaris nego s jačim ba?? za reklame itd.

Folija je odlično rije??enje za sve ravne i jednolično zaobljene povr??ine,

trajnija varijanta od lakiranja, a uvijek auto mozes vratiti u prvobitno stanje.

Ovo pogotovo vrijedi kada je u pitanju krom-look, jer je lakiranje krom efekt

sprejem totalna pu??iona.

Guest vwneon

E KREZA SI DOBIO ADRESU JEL MENI NE PISE DA SAM POSLO OTI? LO KAO JE A SAD GA J.... JEL JE ILI NIJE

0